Ben kaldım sağlıklı bir oğlum oldu ama benim reglim düzenli 26 tüm de birdi amh 0.26 di. Simdi 2 haftalık bir bebeğim oldu darısı isteyen herkesin başına . Öncelikle ilk 2008 doğumlu bir kızım var onda tek seferde hamile kalmıştım 27 yaşındaydım sonra tekrar bebek istedik ama yaklaşık iki sene olmadi önce devlet hastanesine gittim fsh ile tanıştım sonra özelde amh yapıldı değerler iyi değildi ama ben düzenli regl oluyordum ve tüp bebek yaptırmak istemiyordum biraz dr korkum var benim ve rahat muayene olamıyorum kasıyorum kendimi nasıl tüp bebek yapacaktim ki ?önce soğan kürü yaptım ardından hayıt ekstrası içtim ama o bana yaramadı 2 gün regl gecikti ve aşırı göğüslerde şişkinlik oldu aslan pençesi filan yaptım derken sira incir kuru ne gelmişti ama ben incir kuru yerine bol bol incir yeedim. Ha bu arada eşimin sperm testi sonucu çıktı ve ileri hız yüzde 20 ydi ben aktardan bor kavanoz karışım aldım hatta inanmayarak aldım denemiş olalım diye biraz pahalıydı adam çocuk olur olmaz o rabbimin bileceği is ama test yaptırdın ileri hız yükselecek bakin dedi dediği gibi yükseldi kısaca hangisini yaptım faydalı oldu bilmiyorum ama ben saracoglunun kürlerini duyduğum kadarı ile yaptım. Bu arada 34 yaşında hamile kaldım 35 de doğurdum kızımda hemen hamile kalmam yasla alakalı galiba birde ailede bizim erken menopoz yok. Ama yediğim içtiğim den mi ne biz eski nesil gibi degiliz.