AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Benim 2 sene önce 0.94 çıkmıştı bir yıl oluruna bıraktılar öyle geçti bir yılda rahim filmi klomdn vs ile geçti olmadı bide laporoskopi oldum şuan 0.76 civarı bu ay aşılama için iğne tedavisi oldum şuan 2 yumurtam oluştu bakalım cumartesi aşılama var hayırlısı olsun
Oluruna bırakan doktorun sebebini çok merak ettim doğrusu geçen sene mayısta amh değerim 0.78 çıktı ve doktorum zaman bizim için çok önemli diyip direkt tüp bebek tedavisini başlattı ve bunu yapan doktorumda üniversite hastahanesi doktoru özel falan değil raporum çıktı çok şükür 2.denememde tuttu bebeğim ve 5 yumurtam olmuştu bence sen doktorunu değiştir

Ne olur yardım edin arkadaşlar bilgilerinizi paylaşın amh ve fsh mi nasl normale döndü bilirim
Can'ım ben de aynı sorunu yaşıyorum hatta bir negatif tüp bebek sonucu aldım. Benim 28 fsh la tanıştım. Bence tamamen psikolojik stresli kendini kötü hissettiğinde yüksek Mutlu olduğunda düşük ben bunu anladım fsh dan. Daha 21 yaşındasın bu yaşta ne menapozu daha 31 yaşındayım bu yaşta ne menapozu. Ben artık inanmıyorum fsh amh. Oku oku kafayı yiyeceğim dönemler geçirdim ve gördüm ki menapoza girersin denilen arkadaşlar iki çocuk doğurup beş yıldır hala menapoza girmemiş. O yüzden ilk biraz rahatla önemli olan bu.

Can'ım ben de aynı sorunu yaşıyorum hatta bir negatif tüp bebek sonucu aldım. Benim 28 fsh la tanıştım. Bence tamamen psikolojik stresli kendini kötü hissettiğinde yüksek Mutlu olduğunda düşük ben bunu anladım fsh dan. Daha 21 yaşındasın bu yaşta ne menapozu daha 31 yaşındayım bu yaşta ne menapozu. Ben artık inanmıyorum fsh amh. Oku oku kafayı yiyeceğim dönemler geçirdim ve gördüm ki menapoza girersin denilen arkadaşlar iki çocuk doğurup beş yıldır hala menapoza girmemiş. O yüzden ilk biraz rahatla önemli olan bu.
:KK9::KK9::KK9:

Siz yardımcı olsanız hamile kldnz mi bu dgrle
Ben kaldım sağlıklı bir oğlum oldu ama benim reglim düzenli 26 tüm de birdi amh 0.26 di. Simdi 2 haftalık bir bebeğim oldu darısı isteyen herkesin başına . Öncelikle ilk 2008 doğumlu bir kızım var onda tek seferde hamile kalmıştım 27 yaşındaydım sonra tekrar bebek istedik ama yaklaşık iki sene olmadi önce devlet hastanesine gittim fsh ile tanıştım sonra özelde amh yapıldı değerler iyi değildi ama ben düzenli regl oluyordum ve tüp bebek yaptırmak istemiyordum biraz dr korkum var benim ve rahat muayene olamıyorum kasıyorum kendimi nasıl tüp bebek yapacaktim ki ?önce soğan kürü yaptım ardından hayıt ekstrası içtim ama o bana yaramadı 2 gün regl gecikti ve aşırı göğüslerde şişkinlik oldu aslan pençesi filan yaptım derken sira incir kuru ne gelmişti ama ben incir kuru yerine bol bol incir yeedim. Ha bu arada eşimin sperm testi sonucu çıktı ve ileri hız yüzde 20 ydi ben aktardan bor kavanoz karışım aldım hatta inanmayarak aldım denemiş olalım diye biraz pahalıydı adam çocuk olur olmaz o rabbimin bileceği is ama test yaptırdın ileri hız yükselecek bakin dedi dediği gibi yükseldi kısaca hangisini yaptım faydalı oldu bilmiyorum ama ben saracoglunun kürlerini duyduğum kadarı ile yaptım. Bu arada 34 yaşında hamile kaldım 35 de doğurdum kızımda hemen hamile kalmam yasla alakalı galiba birde ailede bizim erken menopoz yok. Ama yediğim içtiğim den mi ne biz eski nesil gibi degiliz.

Ben kaldım sağlıklı bir oğlum oldu ama benim reglim düzenli 26 tüm de birdi amh 0.26 di. Simdi 2 haftalık bir bebeğim oldu darısı isteyen herkesin başına . Öncelikle ilk 2008 doğumlu bir kızım var onda tek seferde hamile kalmıştım 27 yaşındaydım sonra tekrar bebek istedik ama yaklaşık iki sene olmadi önce devlet hastanesine gittim fsh ile tanıştım sonra özelde amh yapıldı değerler iyi değildi ama ben düzenli regl oluyordum ve tüp bebek yaptırmak istemiyordum biraz dr korkum var benim ve rahat muayene olamıyorum kasıyorum kendimi nasıl tüp bebek yapacaktim ki ?önce soğan kürü yaptım ardından hayıt ekstrası içtim ama o bana yaramadı 2 gün regl gecikti ve aşırı göğüslerde şişkinlik oldu aslan pençesi filan yaptım derken sira incir kuru ne gelmişti ama ben incir kuru yerine bol bol incir yeedim. Ha bu arada eşimin sperm testi sonucu çıktı ve ileri hız yüzde 20 ydi ben aktardan bor kavanoz karışım aldım hatta inanmayarak aldım denemiş olalım diye biraz pahalıydı adam çocuk olur olmaz o rabbimin bileceği is ama test yaptırdın ileri hız yükselecek bakin dedi dediği gibi yükseldi kısaca hangisini yaptım faydalı oldu bilmiyorum ama ben saracoglunun kürlerini duyduğum kadarı ile yaptım. Bu arada 34 yaşında hamile kaldım 35 de doğurdum kızımda hemen hamile kalmam yasla alakalı galiba birde ailede bizim erken menopoz yok. Ama yediğim içtiğim den mi ne biz eski nesil gibi degiliz.
Aktardan aldıgınız karısımın adı ne benim eşiminde hareketi düşük

Doktorum Mustafa bahçeci bende onu anlama çalışıyorum 0.057 sizn değerler daha dusuk neden böyle dedi anlamıyorum adanil senin doktorum kim hangi hastne

Oluruna bırakan doktorun sebebini çok merak ettim doğrusu geçen sene mayısta amh değerim 0.78 çıktı ve doktorum zaman bizim için çok önemli diyip direkt tüp bebek tedavisini başlattı ve bunu yapan doktorumda üniversite hastahanesi doktoru özel falan değil raporum çıktı çok şükür 2.denememde tuttu bebeğim ve 5 yumurtam olmuştu bence sen doktorunu değiştir
Canım cookk coook tavsiye üzerine gitmistik kendisine ve isimse vereyim medicana Düzgün bey ilk gittiğimde değer çöl dusuk tüp bebek yapmamı önerdiler dedim ne kadardır korunmuyorsun dedi bende 1 ay oldu önlem için Dr gidip test yaptım dedim 1 sene olmadan bisey olmaz vs dedi 6 ay sonra yine gittim biraz daha bekle dedi o arada kolan meliz hanıma gittim oda bisey yapamam dedi o ara kendim rahim filmi cektirdimm goturdum bisey yok dedi tabi bu zamanda 1 yıl geçmişti işte dedi yumurta takibine başlayalım adet olunca gel gittim demesinmi sana tüp bebek yapalım o hastaneyi onun tepesine gecirmemek için kendim zor tuttum ama çok saydirdim sonra başka hastanede klomrn catlatma iğnesi sonuc alamadım aryik en son yolum Günseli hanıma dustu artık tüp bebek diye gittim ve bana bu rahim filmine bakıp sana nasıl tedavi uyguladılar dedi hatta sonuçlarında bile yazıyor tüp çıkışlarında sıvı birikmesi var dedi histereskpoi oldum ve artık zaman kaybetmemek için bana bi kerede aşılama deneyelim sonra seni bekletmem dedi bu ay demedim işte hatta ben sana normal yolla olmaz demiyorum dedi ama bunun için vaktin yok değer disuyor dedi cnm işte olmazsa bayram sonrası basliyacagim tüp bebeğe

Doktorum Mustafa bahçeci bende onu anlama çalışıyorum 0.057 sizn değerler daha dusuk neden böyle dedi anlamıyorum adanil senin doktorum kim hangi hastne
Cnm senin değerin daha düşük galiba gittiğin yerde İstanbul da ki en iyi yerlerden biri yani ben öyle biliyorum bahçeciyi benim Medipol univ. Günseli hanım

valla tüp bebek için benimde şartlarım uymuyordu ama bizim durumumuz özel devlet sağolsun sorun çıkartmıyor 3 aşılama şartı 3 yıl evli olma şartı var tüp bebek raporunun onaylanması için benim onlar uymuyordu 2 yıl evlilik 2 aşılama vardı ama değer bu denli düşük olduğu için tüp bebek raporum hemen onaylandı mayısta o doktoruma gitmiştim haziranda ilk tüp bebeği denedik olmadı sonrasıda kist oldu grip oldum bi kaç kez ev taşıdım derken başlayamadık tedaviye doktorum sağlıklı ve dinç olman lazım diyordu en başından beri sonra aralık 2015 ye çok şükür 2.denememe başladım ve tuttu rabbime şükürler olsun şuan hala takibimi tedavimi yapan doktorum yapıyor doğumumuda o yaptırıcak inşallah sakaryada yaşıyorum ama onun için izmite gidiyorum vallahi çok ama çok memnunum bu süreçte doktor çok ama çok önemi hem moral için hem işinin eğli olması lazım seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama doktorumun istanbul ankara bursa bolu zonguldak vb. gibi birçok şehirden hastası var

Saraçoğlunun kürlerini denemekte fayda var kızlar iyi geliyor diyorlar

Ben kullaniyorum canim. Yeni basladim. Saracoglunun merkezini aradim.tahlil sonuclarimi soyledim. Ona gore kurleri soylediler. Sogan kurum yeni bitti,simdi hayitla aslan pencesine baslayacagim. Hayitla hamile kalan cok kisi var. Insallah bize de faydasi olur.

Hayıt aslan pencesini fln nasl kullancan

Hayit tohumu gunde 2 defa sabah ve aksam yemeklerinden 30dk. Once icilecek.
1 cay bardagi klorsuz suyu kaynatiyoruz. Icine 1 cay kasigi hayit tohumu atiyoruz ve kisik ateste 5 dk. kaynatip ocagin altini kapatiyoruz. Suzup ilidiktan sonra iciyoruz.

Aslan pencesi aksam yemeginden 2 saat sonra tuketilecek.
Ben saracoglunu merkezinden set olarak aldigim icin,aslan pencesi suzen posetlerin icinde. Sicak suya poseti atip 6 dk.bekletecegim,sonra poseti alacagim ve iliyinca icecegim. Sallama cay yapar gibi yani.
Ama siz aktardan paketlenmemis olarak alacaksaniz buyuk ihtimalle hayitgibi yapacaksiniz. Kaynayan klorsuz suya atip 6dk.kaynatip suzup ilitip iceceksiniz.

Tesekkur ederim ben hayiti kullanmıştım ama unttm tam nasl yapıldığını hayıt bnde ise yaradı ilacsla adet olmuyodum ilaci biraktim hayita baskadm hayiti kullanmaya başladıktan 20 gün sonra adet oldum

X