AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Benim amhda cok düsük fsh yüksek. Bu saracoglunun kürleri nasil. Yani hangi kürleri yapiyorsunuz amh icin

Ben şuanda soğan kuru yapyrm cumartesi bitick sonra incir hayita başlıca tejrar

Ben şuanda soğan kuru yapyrm cumartesi bitick sonra incir hayita başlıca tejrar

Canim benim tahlil sonuclarima gore verdiler bu kurlerin sirasini. Incir kuru vermeyecek misiniz dedim. Incir kurunden once yapman gerekenler var deyip bu kurleri verdiler. Sen hayittan sonra incir yapmak istiyosun ama belki hormonlarin buna uygun degildir benim gibi canim.
Belki diger kurlerden sonra incir yapman gerekir. En azindan merkezi arayip hormon sonuclarini soylersen hangi kurleri yapman gerektigini soylerler. Evet hepsi faydali ama sirasi da onemli,hormon sonuclarina gore neleri kullanacagimiz da onemli.

Senin fsh normal amh dusuk amabnm ki kadar dusuk dgl

Fsh im gecen sene 14.73 cikti,en yuksek.
Amh im 0.18 bile cikmisti. Ama ben artik bu rakamsal degerlere takilmiyorum. Ben suan sadece beslenmeye odaklandim ve tabiki bol bol dua.
Rabbim ne diyor: benim en ziyanda olan kulum benden umidini kesendir.
Rabbin umidimizi kesmeyecegiz. Ben burda nice hikayeler okudum. Aylarca adet gormedigi halde hamile kalanlari okudum.
Ihtiyacimiz olan 1 yumurta ve 1 sperm. O 1 yumurta da elbet bizi bulacak. Rabbim hayirlisini versin. Asla umutsuz olma lutfen.

Üstelik yasm henuz 22

Malesef bunu yasi yok. Ama cooook gencsin daha ve bu cok buyuk avantaj. Bunu doktorlar soyluyor. Bana bile 33 oldugum halde yasin avantaj asla birakma tedaviyi diyorlar,sen cok cok avantajlisin.
Kafani bu konudan uzak tutman onemli. Stres cok etkiliyor. Hatta bu fsh degerinin sonuclarini bile etkiliyor. Bu rakamsal test sonuclarina takilma lutfen.
Kendi kendini ben saglikliyim,dogurganim,ben saglikli bir kadinim diye telkin et. Ben oyle soylerim kendime.
Pozitif olman ve moralini yuksek tutman onemli.

Öyle ama elimde değil çok üzülüyorum Saraçoğlu bu aradiniz numara yi bna verir misn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…