- 16 Ağustos 2016
- 47
- 6
- 30
-
- Konu Sahibi crocus7919
Benim amhda cok düsük fsh yüksek. Bu saracoglunun kürleri nasil. Yani hangi kürleri yapiyorsunuz amh icinHayit tohumu gunde 2 defa sabah ve aksam yemeklerinden 30dk. Once icilecek.
1 cay bardagi klorsuz suyu kaynatiyoruz. Icine 1 cay kasigi hayit tohumu atiyoruz ve kisik ateste 5 dk. kaynatip ocagin altini kapatiyoruz. Suzup ilidiktan sonra iciyoruz.
Aslan pencesi aksam yemeginden 2 saat sonra tuketilecek.
Ben saracoglunu merkezinden set olarak aldigim icin,aslan pencesi suzen posetlerin icinde. Sicak suya poseti atip 6 dk.bekletecegim,sonra poseti alacagim ve iliyinca icecegim. Sallama cay yapar gibi yani.
Ama siz aktardan paketlenmemis olarak alacaksaniz buyuk ihtimalle hayitgibi yapacaksiniz. Kaynayan klorsuz suya atip 6dk.kaynatip suzup ilitip iceceksiniz.
Inciri hayitlami iciyorsun.amh 0.14 fsh en yüksek 17Ben şuanda soğan kuru yapyrm cumartesi bitick sonra incir hayita başlıca tejrar
Senin fsh amh kaç cbm
Ben şuanda soğan kuru yapyrm cumartesi bitick sonra incir hayita başlıca tejrar
Tesekkur ederim ben hayiti kullanmıştım ama unttm tam nasl yapıldığını hayıt bnde ise yaradı ilacsla adet olmuyodum ilaci biraktim hayita baskadm hayiti kullanmaya başladıktan 20 gün sonra adet oldum
Senin fsh normal amh dusuk amabnm ki kadar dusuk dgl
Senin fsh normal amh dusuk amabnm ki kadar dusuk dgl
Üstelik yasm henuz 22