-
- Konu Sahibi crocus7919
Numara yok bnde neryi araycm yardımcı olur msn
Öyle ama elimde değil çok üzülüyorum Saraçoğlu bu aradiniz numara yi bna verir misn
Tamam bakarm bn o zaman teşekkürler
Benim amhda cok düsük fsh yüksek. Bu saracoglunun kürleri nasil. Yani hangi kürleri yapiyorsunuz amh icin
Bn 3 senlk evliyim 2.5 sene önce öğrendim yasm küçük dünya basma yıkıldı sandm çünkü Dr yüzme karşı direk senin çocuğun olmaz dedi
Tüp bebek tedavisi gördüm ama hiç bir şekilde yumurta oluşmadığı için hep yarım kaldi
Tüp bebek tedavisi gördüm ama hiç bir şekilde yumurta oluşmadığı için hep yarım kaldi
Okuyorum devamlı araştırmalar yapılıyorum bitkisel olarak soğan kuru incir kuru bal tarcn cirekotu yaptm okunmuş elmalr yedim inşallah faydasni gorurm
Aynen ben gibi.Tüp bebek tedavisi gördüm ama hiç bir şekilde yumurta oluşmadığı için hep yarım kaldi
Cok tesekkür ederim. Amhyi incir yükseltir diyordu saracoglu. Ben hayit hapini aldim uzun süre. Ama sogan kürünü denemedim. Calisma streside cok fazla. 1 ay sonra isten cikacagimBenim degerlerime gore ;
15 gun sogan kuru,sabah aksam ac karna.
Ardindan 15 gun aslan pencesi ve hayit beraber yapacagim.
Ardindan 10 gun daha sogan kuru.
Ardindan 15 gun civanpercemi yapacagim.
Ayrica dogal soguk pres corekotu yagi iciyorum gunde 1 kasik ac karna.
Cok tesekkür ederim. Amhyi incir yükseltir diyordu saracoglu. Ben hayit hapini aldim uzun süre. Ama sogan kürünü denemedim. Calisma streside cok fazla. 1 ay sonra isten cikacagim
Tesekkürler canim. Bugun soktordayim tüp bebek merkezde. Doktorum sadece ilacsiz artik her ay takip edelim dedi. Senin dedigin gibi. Tamam dedim. Belki ekim kasimda gelirim dedim. Bende dogal kürleri deneyim bakalim.rica ederim.
Stres gebeligin onundeki en buyuk engel zaten canim. Kafamizin rahat olmasi onemli.
Ben de videolarindan oyle duydum,amh icin incir kuru diye ama size once erken menopoz kuru uygulayacagiz,sonra degerlerinize gore incir kuru verecegiz dediler.
Hapi da varmis hayitin ama ben tohumunu kullanacagim.
Ben sogan kurunu 5 ay once de yapmistim. 20 gun kanamam surmustu. Ilacla durdular kanamayi. Bazisinda hicbisey olmazmis.
Simdi yine kanamami erken getirdi diye 3 gun erkenden biraktim sogani. Yarin sabah hayitla aslan pencesine basliyorum.