• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hiç duymadım ilacı bir araştırayım ama anladığım kürü kullanmak rahim ğnceliği yapıyor çünkü sıpan kürü rahmi inceltiyor gilan diye google da çıkıyor
Yarin nasipse rahim filmi cekilecek bana eger bir sorun varsa film cekilirken temizleniyor sanirim degil mi biliyormusunuz ? Yani sogan kuruyle ayni gorevimi gorecek acaba rahim filmi? dhea biesteron denen ilactada var sanirim sizde kullaniyorsunuz

Evet rahimde tıkanıklık varda gilm çekilirken verilen sıvı tıkanıkları açıyor. Bende dhea çok sivilcelenme yaptığı için bıraktım

Evet rahimde tıkanıklık varda gilm çekilirken verilen sıvı tıkanıkları açıyor. Bende dhea çok sivilcelenme yaptığı için bıraktım
Sivilce cok mu yapti :( yani cok fazla abartili yapmadiysa devam etseydiniz keske yumurta kalitesi icin iyiymis neofortil mi deneseniz acaba? Belki o ayni etkiyi olusturmaz

Kızlar merhaba.
Hatırlayanlar olur belki forumda eskiyim gorumda hamile kalanların listesini çıkarmıştım :)
Yaz ayı boyunca tedavilere ara vermiştim. Şimdi yeniden aranızdayım.
Amh 0.02
Fsh (yazın saraçoğlu erken menapoz kürü uyguladım 16dan 9a düştü)
Diğer hormonlar normal.
Yaş 29du 30 oldu :)
Bu ay çatlatma iğnesi ile boş geçirmeyerek başlıyorum
İlk adetimle gatada devlette ilk denememe başlıyorum.

Haydi sessiz sessiz okuyan herkes yazsın forum canlansın birbirimize destek olalım
Yasiniz cok gencmis guzel arkadasim yasi genc olanlarda amh degeri havuc uncir kuruyle yukseliyor diyorlar denedinizmi siz havuc incir kurunu

Arkadaslar yarin nasipse zeynep kamilde rahim filmi randevum var cok zor mu agrili sizili mi tek gidecegim eve saglam donmeyi basarabilirmiyim acaba cok korkuyorum tupler tikaliysa cok sanci oluyormus galiba simdiden tansiyonum dusmeye basladio_O

Saraçoğlu kürü deniyorum şuanda.
Son aşamasına geldim erken menapoz kürü 3qy sürüyor yaklaşık ancak sonuna gelebildim.
Bundan sonra başka kürler deneyeceğim inaşalah incir ve habuçta aklımda olanlardan.
Genç olsam neye yarar amhım 50 gibi yaşında :)
Allahtan henüz fsh yükselmiş aşırı olarak. Asıl menapozu gösteren fsh imiş... bakalım
Şuan ankarada tedaviye nerede başlasam diye düşünmekteyim ilk tedavim olacak sayılır

Son aşamasına geldim erken menapoz kürü 3qy sürüyor yaklaşık ancak sonuna gelebildim.
Bundan sonra başka kürler deneyeceğim inaşalah incir ve habuçta aklımda olanlardan.
Allahtan henüz fsh yükselmiş aşırı olarak. Asıl menapozu gösteren fsh imiş... bakalım
Şuan ankarada tedaviye nerede başlasam diye düşünmekteyim ilk tedavim olacak sayılır
Saracoglu kurunun siralamasi nasil peki yazabilirmisiniz ben ilac alacagim su donem gidip saracoglundan almam mumkun degil :( amh yasiyla alakali oyle dusunmeyin genc olanlarda artiyor o deger insallah artar sizinde incir havuc arttirdi diyen cok arkadas gordum birde ben bur macun kullaniyorum uskudardan aliyorum ermis aktardan bal polen hunnap defne karisimi fayda goren cokmus bal polen de mi ekleseniz kurlerinize

http://blog.drkutaybiberoglu.com/yazilar/anti-mullerian-hormon-amh-ne-ise-yarar-kritik-analiz/ belki faydasi olur moralinizi bozmayin bu konuda yastan dolayi sansiniz yuksek

Rkadaslar ben 3 aydir ust uste folikul sayimi yaptiriyordum ilk ay 8 sonraki ay 4 bu ay 1 folikul gorundu. Ilk ay sayimdan once 1 ay yazin zayiflayayim diye sabahlari 1 yemek kasigu keten tohumu yiyordum ogutulmemis ama tabi belki 200 defa ciyniyordum ogutulsun diye. Diyorum ki acaba keten tohumunun boyle bir etkisi oluyor olabilirmi? Hani icerisinde omega 3 felan varmis ay Bu ay tekrar basladim. Insallah bir sonraki muayenede yazarim tekrar ama bu sekilde keten tohumu yiyip folikul sayisinda artis goren oldumu? Etkisi yoksa benim her gecen gun dahada kotuye gidiyor demek :/

Menapour kullanan var mı arkadaşlar benim amh düşük ilk tüpe başlıycam nasipse doktorum 12 kotu yazmış bana bu ilaçtan sgk sadece 1 ini karşılamış içindede beş tane var acaba doktor mu yanlış yazdı kullananlar kaç kutu kullandınız yardımcı olursanız çok sevinirim

Menopoza girmiş biri olarak yazıyorum. Keren tohumu östrojen yükseltmiyor. Rahim duvarı inceliyor soğan suyu içinde dahada inceltiyor dikkatli olun
1 sene bu kürleri düzenli kullanan biri olarak vakit kaybetmeyin tedaviye başlayın biran önce. Bu kürler geçici çözüm.

Menapour kullanan var mı arkadaşlar benim amh düşük ilk tüpe başlıycam nasipse doktorum 12 kotu yazmış bana bu ilaçtan sgk sadece 1 ini karşılamış içindede beş tane var acaba doktor mu yanlış yazdı kullananlar kaç kutu ullandınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Bana yazdı doktorum 7 kutu.

Menopoza girmiş biri olarak yazıyorum. Keren tohumu östrojen yükseltmiyor. Rahim duvarı inceliyor soğan suyu içinde dahada inceltiyor dikkatli olun
1 sene bu kürleri düzenli kullanan biri olarak vakit kaybetmeyin tedaviye başlayın biran önce. Bu kürler geçici çözüm.
Cevap icin cok tesekkur ederim arkadasim. Benim ostrojen ilk tahlilde 102 ikinci tahlilde 80 cikti. Sogan suyu kullanmiyorum benim esimde de problem var ne yazik ki onu bekledigim icin hic bir sey yapamiyorum :( 3 ay sonra esimin tedavi gidisatina gore belki bulunabilirse yumurta yumurta dondurma islemi yaptirmayi planliyoruz. Ama nasip tabi belkide esimin doktoru tup bebek yaptirabilirsiniz diyecek her sey muallak bizde ne yazikki. Bende bu surecte elimden geleni yapmaya calisiyorum. En son pazartesi gunu suleymaniye kadin dogumda muayene oldum doktor sadece neofortil verdi. Sogan kurunu hic yapmadim yarinda rahim filmi cekilecek nasipse ama acaba keten tohumuda kesin mi inceltirmi rahimi ben ne yapsam neler uygulasamda kendimi korumaya alsam :/

Ay bizim miye öyle oldu acaba yaa bugün aldı eşim gonal f falan başka iğnelerde var hepsi 1800 tutmuş bide bi kutu menopurdan neyse bi sorcaz bakalım çok sagol
1 çocuğunuz varsa sgk 2.yi karsilamiyor biliyorum. Bide 2.3. Tedavilerde sgk nin karşılama oranı düşüyor
Sorun bakalım ne diyecekler tedavinin hayırlı olsun amh kac

Cevap icin cok tesekkur ederim arkadasim. Benim ostrojen ilk tahlilde 102 ikinci tahlilde 80 cikti. Sogan suyu kullanmiyorum benim esimde de problem var ne yazik ki onu bekledigim icin hic bir sey yapamiyorum :KK43: 3 ay sonra esimin tedavi gidisatina gore belki bulunabilirse yumurta yumurta dondurma islemi yaptirmayi planliyoruz. Ama nasip tabi belkide esimin doktoru tup bebek yaptirabilirsiniz diyecek her sey muallak bizde ne yazikki. Bende bu surecte elimden geleni yapmaya calisiyorum. En son pazartesi gunu suleymaniye kadin dogumda muayene oldum doktor sadece neofortil verdi. Sogan kurunu hic yapmadim yarinda rahim filmi cekilecek nasipse ama acaba keten tohumuda kesin mi inceltirmi rahimi ben ne yapsam neler uygulasamda kendimi korumaya alsam :/
Keten tohumu östrojen yükseltmiyor yoğurtla birlikte bol bol yedim ni faydasını görmedim. Fsh falan tedavilerle düşüyor yada östrojen yükseliyor yani dengeleniyor önemli olan yumurta olmasi
Benim bi ara bütün hormonlarim dengelendi ama 1 tane bile yumurta oluşmadı.

Back