AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Rahim duvarını incelten bende soğan oldu
Ama arı sütü bal polen deneyebilirsin alerjin yoksa

Cevap icin cok tesekkur ederim iste bende bunu anlamadim fsh 17 y ken 8 folikul vardi fsh 12.5 e dustu 1 folikul oda cok kucuk gelisemez durumda hayirlisi olsun hakkimizda Allahu tealadan umut kesilmez olmazlari oldurur insallah tez zamanda sifa verir hepimizin gonullerinin hayirli muratlarini verir.

Rahim duvarını incelten bende soğan oldu
Ama arı sütü bal polen deneyebilirsin alerjin yoksa
Ari sutu bal polen basladim 2 ay oldu ama bir seyler kullanmaya basladiktan sonra hersey daha kotuye gitmeye basladi anlamadim belkide stres yuzunden etkileniyoruz insallah faydasi oluyordur. Hatta doktora soyledim bu hafta suleymaniye hastanesinde bu kullandigim kurler vs yuzundenmi olusmadi acaba dedim yumurta etkisi olmaz dedi. Galiba stres cok etkuliyor hepimizi rabbim yardimcimiz olsun sabir versin hepimize

Keten tohumu icin toz haline gelince hemen tuketmek gerekiyor yaziyordu internette bir kac yerde o yuzden kendiniz tohum halinde alin ve yemeden hemen once doverek felan ezin diyordu ben cigniyorum ama boyle toz haline gelene kadar siz toz olarak mi kullandiniz acaba. bilmiyorumda benim kullandigim ay 8 folukul gorununce acabami diyorum halen

Her iki türlü denedim ama taze öğütülmüs daha çok kullandım. Olabilir her vücutta aynı etki göstermeyebilir

Hiç belli olmaz bu değerlerle doğal çocuğun bile olabilir fsh çok yüksek değil ki yumurtan bile gözüküyor

Ben neler denemedim ki yeri gelince spor yaptim beslenmeme dikkat ettim kilom olmadigi halde 9 kilo verdim. Stres yapmadım kimi zaman. Bitkilerin tohumundan tut aynı ürünün hazır suyunu yada kapsülünü denedim olmadı bi türlü. Artık hicbir şey yapmiyorum Dr. A gitmekten başka. Çok kasma kendini her şey olacağına varıyor.

Allah ol derse olur ben bunu anladım ben rahme sülük bile koydurdum hemen hamile kalınıyo diye ki çevremdeki herkes hamile kaldı ama ben kalamadım

Raporun varsa karşılıyor, yoksa karşılamıyor. Raporsuz 3000 e yakın tutmuştu tedavideki tüm ilaçlarım, raporlu 700. Bende öyle olmuştu. Yaş 37, AMH 0,47 ydi.

Kızlar benim amh düşük bugün ilk tedavime başladım iğnemi oldum ultrasonda sagda dolda ikişer adet folikül var dedi çoğalır dimi iğnelerden sonra ne diyorsunuz

Kızlar benim amh düşük bugün ilk tedavime başladım iğnemi oldum ultrasonda sagda dolda ikişer adet folikül var dedi çoğalır dimi iğnelerden sonra ne diyorsunuz
Hayırlı olsun inşallah çoğalır ama benim de 3 tane demişti ilk muayenede sonra 1 tane toplandı...

Bende saraçoğlu nun erken menapoz kurunu kullandım. Sonraki aşama amh yükseltici kur.onu da kullandım ama amh 0.17 den 0.26 ya yükseldi sadece neler neler yaptım ama mucizevi bir sonuç olmadı malesef. Ne yapacağımı şaşırdım

Kullanmadigim ilaç vitamin denemedigim kür,akapunktur, hacamat ,suluk hatta en son çare kocakari ilaclari ne duyduysam yaptım ama sonuç yok. Hepsini binbir umutlarla yaptım bu sefer faydasi olacak diye tek tek denedim ama artık umudun bittiği yerdeyim sanırım.

Bir yumurta 4 e bölünmüş dedi doktor ama bunları dondurup tekrar toplayalım dedi böyle bi durum yaşayan var mi??

Merhaba bende bu kez devlet hastanesinde ilaç yazdırmayı düşünüyorum da tüp bebek icin hemen rapor çıkartıyorlar mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…