- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.061
Rahim duvarını incelten bende soğan olduCevap icin cok tesekkur ederim arkadasim. Benim ostrojen ilk tahlilde 102 ikinci tahlilde 80 cikti. Sogan suyu kullanmiyorum benim esimde de problem var ne yazik ki onu bekledigim icin hic bir sey yapamiyorum3 ay sonra esimin tedavi gidisatina gore belki bulunabilirse yumurta yumurta dondurma islemi yaptirmayi planliyoruz. Ama nasip tabi belkide esimin doktoru tup bebek yaptirabilirsiniz diyecek her sey muallak bizde ne yazikki. Bende bu surecte elimden geleni yapmaya calisiyorum. En son pazartesi gunu suleymaniye kadin dogumda muayene oldum doktor sadece neofortil verdi. Sogan kurunu hic yapmadim yarinda rahim filmi cekilecek nasipse ama acaba keten tohumuda kesin mi inceltirmi rahimi ben ne yapsam neler uygulasamda kendimi korumaya alsam :/
Cevap icin cok tesekkur ederim iste bende bunu anlamadim fsh 17 y ken 8 folikul vardi fsh 12.5 e dustu 1 folikul oda cok kucuk gelisemez durumda hayirlisi olsun hakkimizda Allahu tealadan umut kesilmez olmazlari oldurur insallah tez zamanda sifa verir hepimizin gonullerinin hayirli muratlarini verir.Keten tohumu östrojen yükseltmiyor yoğurtla birlikte bol bol yedim ni faydasını görmedim. Fsh falan tedavilerle düşüyor yada östrojen yükseliyor yani dengeleniyor önemli olan yumurta olmasi
Benim bi ara bütün hormonlarim dengelendi ama 1 tane bile yumurta oluşmadı.
Ari sutu bal polen basladim 2 ay oldu ama bir seyler kullanmaya basladiktan sonra hersey daha kotuye gitmeye basladi anlamadim belkide stres yuzunden etkileniyoruz insallah faydasi oluyordur. Hatta doktora soyledim bu hafta suleymaniye hastanesinde bu kullandigim kurler vs yuzundenmi olusmadi acaba dedim yumurta etkisi olmaz dedi. Galiba stres cok etkuliyor hepimizi rabbim yardimcimiz olsun sabir versin hepimizeRahim duvarını incelten bende soğan oldu
Ama arı sütü bal polen deneyebilirsin alerjin yoksa
Keten tohumu icin toz haline gelince hemen tuketmek gerekiyor yaziyordu internette bir kac yerde o yuzden kendiniz tohum halinde alin ve yemeden hemen once doverek felan ezin diyordu ben cigniyorum ama boyle toz haline gelene kadar siz toz olarak mi kullandiniz acaba. bilmiyorumda benim kullandigim ay 8 folukul gorununce acabami diyorum halenKeten tohumu östrojen yükseltmiyor yoğurtla birlikte bol bol yedim ni faydasını görmedim. Fsh falan tedavilerle düşüyor yada östrojen yükseliyor yani dengeleniyor önemli olan yumurta olmasi
Benim bi ara bütün hormonlarim dengelendi ama 1 tane bile yumurta oluşmadı.
Benim ilk tefvim zaten çocugum yok canım neyse sorup öğrencez inşşlh amh 0,31 yaş 281 çocuğunuz varsa sgk 2.yi karsilamiyor biliyorum. Bide 2.3. Tedavilerde sgk nin karşılama oranı düşüyor
Sorun bakalım ne diyecekler tedavinin hayırlı olsun amh kac
Her iki türlü denedim ama taze öğütülmüs daha çok kullandım. Olabilir her vücutta aynı etki göstermeyebilirKeten tohumu icin toz haline gelince hemen tuketmek gerekiyor yaziyordu internette bir kac yerde o yuzden kendiniz tohum halinde alin ve yemeden hemen once doverek felan ezin diyordu ben cigniyorum ama boyle toz haline gelene kadar siz toz olarak mi kullandiniz acaba. bilmiyorumda benim kullandigim ay 8 folukul gorununce acabami diyorum halen
Hiç belli olmaz bu değerlerle doğal çocuğun bile olabilir fsh çok yüksek değil ki yumurtan bile gözüküyorCevap icin cok tesekkur ederim iste bende bunu anlamadim fsh 17 y ken 8 folikul vardi fsh 12.5 e dustu 1 folikul oda cok kucuk gelisemez durumda hayirlisi olsun hakkimizda Allahu tealadan umut kesilmez olmazlari oldurur insallah tez zamanda sifa verir hepimizin gonullerinin hayirli muratlarini verir.
Ben neler denemedim ki yeri gelince spor yaptim beslenmeme dikkat ettim kilom olmadigi halde 9 kilo verdim. Stres yapmadım kimi zaman. Bitkilerin tohumundan tut aynı ürünün hazır suyunu yada kapsülünü denedim olmadı bi türlü. Artık hicbir şey yapmiyorum Dr. A gitmekten başka. Çok kasma kendini her şey olacağına varıyor.Ari sutu bal polen basladim 2 ay oldu ama bir seyler kullanmaya basladiktan sonra hersey daha kotuye gitmeye basladi anlamadim belkide stres yuzunden etkileniyoruz insallah faydasi oluyordur. Hatta doktora soyledim bu hafta suleymaniye hastanesinde bu kullandigim kurler vs yuzundenmi olusmadi acaba dedim yumurta etkisi olmaz dedi. Galiba stres cok etkuliyor hepimizi rabbim yardimcimiz olsun sabir versin hepimize
Allah ol derse olur ben bunu anladım ben rahme sülük bile koydurdum hemen hamile kalınıyo diye ki çevremdeki herkes hamile kaldı ama ben kalamadımBen neler denemedim ki yeri gelince spor yaptim beslenmeme dikkat ettim kilom olmadigi halde 9 kilo verdim. Stres yapmadım kimi zaman. Bitkilerin tohumundan tut aynı ürünün hazır suyunu yada kapsülünü denedim olmadı bi türlü. Artık hicbir şey yapmiyorum Dr. A gitmekten başka. Çok kasma kendini her şey olacağına varıyor.
Menapour kullanan var mı arkadaşlar benim amh düşük ilk tüpe başlıycam nasipse doktorum 12 kotu yazmış bana bu ilaçtan sgk sadece 1 ini karşılamış içindede beş tane var acaba doktor mu yanlış yazdı kullananlar kaç kutu kullandınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Doktorla konuştuk fazla yazmış zaten ama bakcaz artıkRaporun varsa karşılıyor, yoksa karşılamıyor. Raporsuz 3000 e yakın tutmuştu tedavideki tüm ilaçlarım, raporlu 700. Bende öyle olmuştu. Yaş 37, AMH 0,47 ydi.
Hayırlı olsun inşallah çoğalır ama benim de 3 tane demişti ilk muayenede sonra 1 tane toplandı...Kızlar benim amh düşük bugün ilk tedavime başladım iğnemi oldum ultrasonda sagda dolda ikişer adet folikül var dedi çoğalır dimi iğnelerden sonra ne diyorsunuz
Hayırlısı diyelim o zaman inşallah kaliteli içi dolu olsunlardaHayırlı olsun inşallah çoğalır ama benim de 3 tane demişti ilk muayenede sonra 1 tane toplandı...
Inşallah yaaHayırlısı diyelim o zaman inşallah kaliteli içi dolu olsunlarda
Bende saraçoğlu nun erken menapoz kurunu kullandım. Sonraki aşama amh yükseltici kur.onu da kullandım ama amh 0.17 den 0.26 ya yükseldi sadece neler neler yaptım ama mucizevi bir sonuç olmadı malesef. Ne yapacağımı şaşırdımSaraçoğlu kürü deniyorum şuanda.
Son aşamasına geldim erken menapoz kürü 3qy sürüyor yaklaşık ancak sonuna gelebildim.
Bundan sonra başka kürler deneyeceğim inaşalah incir ve habuçta aklımda olanlardan.
Genç olsam neye yarar amhım 50 gibi yaşında :)
Allahtan henüz fsh yükselmiş aşırı olarak. Asıl menapozu gösteren fsh imiş... bakalım
Şuan ankarada tedaviye nerede başlasam diye düşünmekteyim ilk tedavim olacak sayılır
Merhaba bende bu kez devlet hastanesinde ilaç yazdırmayı düşünüyorum da tüp bebek icin hemen rapor çıkartıyorlar mi acaba ?Menapour kullanan var mı arkadaşlar benim amh düşük ilk tüpe başlıycam nasipse doktorum 12 kotu yazmış bana bu ilaçtan sgk sadece 1 ini karşılamış içindede beş tane var acaba doktor mu yanlış yazdı kullananlar kaç kutu kullandınız yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?