• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Herkese merhaba..
Ben 26 yasındayim ve henüz bekarim. Okuldu işdi derken 5 yıllik birlikteligimizi duzenimiz oturmadigi icin ertelem zorunda kaldik.
8 ay önce adet düzensizliginden dolayi doktira gittim. Oncesinde adetlerim cok duzenliydi sasmazdi. Doktir once fsh icin test yapti. Degerim 12 cikti. Adet okunca tekrar gel amh da bakalim.net olsun bu cok sorun degil benimkide boyle dedi ve yolladi. Bende sknti oldugunu hic dusunmedim. Aradan 3 ay gecti ben adet olamadim. Ve tekrar gittim. Adet sokturucu verdi 10 gunluk adetimin 3. Gununde gittim ve fsh 84. Doktor bu yasta boyle birsey olamamyacagini hemen baska bir hastanede tahlik yaptirmami ve bu degerle adet gormemin zaten imkansiz oldugunu soyledi. Menopoz dedi. Ozel hastaneye gittim amh yapti 1 hafta sinra sonuc geldi 0.01... hemen fakulteye tup bebek bilumune yolladi. Ve gerceklerle butun hayallerim yikildi. Doktorum ilac tedavisiyle yumurta gelistirebilirsek toplayalim dedi. Bende suan icin kabul etmedim. Ekim kasim ayinda evlenebilecegimi soyledim fakat o da gerceklesmedi. Ve dun mesaj attim erkek arkadasinla konus ve gel. Zaman kaybediyoruz dedi. Kafam cok karisik. Evlenmedim bile daha. 3 aydir saracoğlu kurlerini uyguladim. Kendiligimden desoleti birakinca adet gordum bir kere. Simdi 2. Adetimi bekliyorm bakalim olacaak mi. Olursa tahlik yaptiricam tekrar.. butun yorumlari okudum.. bana da bi akil verin yardim edin.. ben simdi ne yapayim..

Mrb arkadaşlar üç aydır tedavi oluyorum ilkinde yumurta gelişimi durduğu için tedavi 8. Günde iptal oldu sonraki ay hiç yumurtam yoktu (nisan ayında da opu olmuştum boş çkmıştı yumurta ) bugün adetimin üçüncü günü tekrar ğittim yumurta küçük dedi doktorum umutlu değilim ama yinede deneyelim dedi ilk aya göre ilaçların dozlarını arttırdı. Yumurta olması gerekenden küçük olup büyüyen varmı gonal f 450.merionel75 ve femara verdi acaba büyütürmü bunlar yumurtamı çok üzgünüm bu ayda olmazsa doktor devam etmeyelim dedi tedaviye. Ayrıca arı sütü yiyorum soğan kürü yaptım şuan incirincir kürüne devam ediyorum bitkisel çaylar içiyorum paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum bunun haricinde önerisi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi bu son şansım sanırım :(

Herkese merhaba..
Ben 26 yasındayim ve henüz bekarim. Okuldu işdi derken 5 yıllik birlikteligimizi duzenimiz oturmadigi icin ertelem zorunda kaldik.
8 ay önce adet düzensizliginden dolayi doktira gittim. Oncesinde adetlerim cok duzenliydi sasmazdi. Doktir once fsh icin test yapti. Degerim 12 cikti. Adet okunca tekrar gel amh da bakalim.net olsun bu cok sorun degil benimkide boyle dedi ve yolladi. Bende sknti oldugunu hic dusunmedim. Aradan 3 ay gecti ben adet olamadim. Ve tekrar gittim. Adet sokturucu verdi 10 gunluk adetimin 3. Gununde gittim ve fsh 84. Doktor bu yasta boyle birsey olamamyacagini hemen baska bir hastanede tahlik yaptirmami ve bu degerle adet gormemin zaten imkansiz oldugunu soyledi. Menopoz dedi. Ozel hastaneye gittim amh yapti 1 hafta sinra sonuc geldi 0.01... hemen fakulteye tup bebek bilumune yolladi. Ve gerceklerle butun hayallerim yikildi. Doktorum ilac tedavisiyle yumurta gelistirebilirsek toplayalim dedi. Bende suan icin kabul etmedim. Ekim kasim ayinda evlenebilecegimi soyledim fakat o da gerceklesmedi. Ve dun mesaj attim erkek arkadasinla konus ve gel. Zaman kaybediyoruz dedi. Kafam cok karisik. Evlenmedim bile daha. 3 aydir saracoğlu kurlerini uyguladim. Kendiligimden desoleti birakinca adet gordum bir kere. Simdi 2. Adetimi bekliyorm bakalim olacaak mi. Olursa tahlik yaptiricam tekrar.. butun yorumlari okudum.. bana da bi akil verin yardim edin.. ben simdi ne yapayim..
Cok uzuldum en kisa zamanda guzel sonuc alirsin umarim da anlamadigim su, neden erkek arkadasin geliyor ki? Yapilacak sey senin yumurtalarinin toplanip dondurulmasi zaten. Erkek arkadasina ihtiyacin yok ki ve bildigim kadariyla tup bebek icin evlilik sart. Bu durumda kurlerle zaman kaybetmeden yumurtalarini hemen dondurmaya baslamalisin bence

Cok uzuldum en kisa zamanda guzel sonuc alirsin umarim da anlamadigim su, neden erkek arkadasin geliyor ki? Yapilacak sey senin yumurtalarinin toplanip dondurulmasi zaten. Erkek arkadasina ihtiyacin yok ki ve bildigim kadariyla tup bebek icin evlilik sart. Bu durumda kurlerle zaman kaybetmeden yumurtalarini hemen dondurmaya baslamalisin bence

Anlatamamisim. Erkek arkadasimi cagirmadi. Onunla konus ve gel. Anlayisli olacaktir dedi. Yumurta toplatma olayindanda coknkorkuyirum. Sonucta karindan yapilmiyor bu operasyon. Evliyken de cok zordur eminim ama. Bekar olup da tup bebek surecinin icine girmek cok yipratici. Allahm hepimizin yardimcisi olsun

Mrb arkadaşlar üç aydır tedavi oluyorum ilkinde yumurta gelişimi durduğu için tedavi 8. Günde iptal oldu sonraki ay hiç yumurtam yoktu (nisan ayında da opu olmuştum boş çkmıştı yumurta ) bugün adetimin üçüncü günü tekrar ğittim yumurta küçük dedi doktorum umutlu değilim ama yinede deneyelim dedi ilk aya göre ilaçların dozlarını arttırdı. Yumurta olması gerekenden küçük olup büyüyen varmı gonal f 450.merionel75 ve femara verdi acaba büyütürmü bunlar yumurtamı çok üzgünüm bu ayda olmazsa doktor devam etmeyelim dedi tedaviye. Ayrıca arı sütü yiyorum soğan kürü yaptım şuan incirincir kürüne devam ediyorum bitkisel çaylar içiyorum paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum bunun haricinde önerisi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi bu son şansım sanırım :KK43:
Canım omega 3 ve Q10 takviye alabilirsin..sağlıklı beslenmeye bakmak gerek..bol yürüyüs ve hayıt suyu içmek..tabiiki bu hemen sonuç vermez..3 ay gibi bir beslenme şekli olması gerek.kilon varsa ver.Aslında bende aynı durumdayım ..Rabbime bıraktım..Allah yardımcımız olsun.

Canım omega 3 ve Q10 takviye alabilirsin..sağlıklı beslenmeye bakmak gerek..bol yürüyüs ve hayıt suyu içmek..tabiiki bu hemen sonuç vermez..3 ay gibi bir beslenme şekli olması gerek.kilon varsa ver.Aslında bende aynı durumdayım ..Rabbime bıraktım..Allah yardımcımız olsun.
Vitaminleride alıyorum üç aydır hiç bi etkisi olmadı nedense :( spor salonuna gidiyorum beş kilo kadar fazlam var onu veremiyorum bu ilaçlardan vitaminlerden aslında yapılabilcek her şeyi yapıyorum sanırım bitki çayı içiyorum aktar karışım hazırlıyo içinde aslanpençesi hayıt çobançantası vs var ilaçların dozunu arttırdı doktorum acaba işe yararmı

Kızlar merhaba.
Hatırlayanlar olur belki forumda eskiyim gorumda hamile kalanların listesini çıkarmıştım :)
Yaz ayı boyunca tedavilere ara vermiştim. Şimdi yeniden aranızdayım.
Amh 0.02
Fsh (yazın saraçoğlu erken menapoz kürü uyguladım 16dan 9a düştü)
Diğer hormonlar normal.
Yaş 29du 30 oldu :)
Bu ay çatlatma iğnesi ile boş geçirmeyerek başlıyorum
İlk adetimle gatada devlette ilk denememe başlıyorum.

Haydi sessiz sessiz okuyan herkes yazsın forum canlansın birbirimize destek olalım

Kızlar merhaba.
Hatırlayanlar olur belki forumda eskiyim gorumda hamile kalanların listesini çıkarmıştım :)
Amh 0.02
Diğer hormonlar normal.

Haydi sessiz sessiz okuyan herkes yazsın forum canlansın birbirimize destek olalım
Hayırlı olsun inşaallah

Kızlar merhaba.
Amh 0.02
Diğer hormonlar normal.

Yumurta görüldü mü ultrasyonda? Tedavin hayırlı olsun bu arada

Mrb arkadaşlar üç aydır tedavi oluyorum ilkinde yumurta gelişimi durduğu için tedavi 8. Günde iptal oldu sonraki ay hiç yumurtam yoktu (nisan ayında da opu olmuştum boş çkmıştı yumurta ) bugün adetimin üçüncü günü tekrar ğittim yumurta küçük dedi doktorum umutlu değilim ama yinede deneyelim dedi ilk aya göre ilaçların dozlarını arttırdı. Yumurta olması gerekenden küçük olup büyüyen varmı gonal f 450.merionel75 ve femara verdi acaba büyütürmü bunlar yumurtamı çok üzgünüm bu ayda olmazsa doktor devam etmeyelim dedi tedaviye. Ayrıca arı sütü yiyorum soğan kürü yaptım şuan incirincir kürüne devam ediyorum bitkisel çaylar içiyorum paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum bunun haricinde önerisi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi bu son şansım sanırım :KK43:
Merhabalar. Nacizane tavsiyem kilo fazlasını vermek lazım varsa eğer bir de karbonhidrat zayıf protein yorgun beslenme yürüyüş her gün yumurta diyebilirim. Bizler bu süreçte sıkıntıdan ve üzüntüden dengesiz beslenip kilo alabiliyoruz bir de şekerden uzak durmak lazım. İnşallah bu sefer iyi olur

Kizlar herkese acil sifalara hayirli sonuclara ulasmak nasip olsun. Benimde yas 37
amh 0.51

2 ay onceki testte
Tsh 2.73
fsh 16.97
Lh 10.81
E2 102
Prolaktin 8.08

Aradan 2 ay gecti bu iki ayin son 1 ayi hayit civan percemi kantaron ve aslan pencesi karisimi bir cay ictim ari sutu dil altindan
Ayrica bal polen karisimi

Bu ayki degerler

Tsh 2.28
fsh 12.50
Lh 5.78
E2 81
Prolaktin 7.39

Solda 1 folikul oda pek ise yaramaz durumda ve rahim inceligi var :(

Saracoglu sogan kuru rahmi iyice inceltirmi diye korktum. Nasil bir yol izlemeliyim sastim kaldim sanki gelisme var gibi caylardan kurlerden sonra ama ultrason 3 aylik kontorlde giderek dusuyor.ilk ay 8 folikul 2. Ay 4 folikul hatta biri catlayacak gibi dedi bu ayki durum degerlerde duzelme oldugu halde folikul 1 tane ve kalitesi ic acici gorunmuyor :( nerede yanlis yapiyor olabilirim sizce. Adetin 21. Gunu yapilan progestorana baktirmadim ostrojen yuksek ne yapmam lazim bir yol gosterirmisiniz banada kafayi yiyecegim :işsiz:

Kizlar herkese acil sifalara hayirli sonuclara ulasmak nasip olsun. Benimde yas 37
amh 0.51

2 ay onceki testte
Tsh 2.73
fsh 16.97
Lh 10.81
E2 102
Prolaktin 8.08

Aradan 2 ay gecti bu iki ayin son 1 ayi hayit civan percemi kantaron ve aslan pencesi karisimi bir cay ictim ari sutu dil altindan
Ayrica bal polen karisimi

Bu ayki degerler

Tsh 2.28
fsh 12.50
Lh 5.78
E2 81
Prolaktin 7.39

Solda 1 folikul oda pek ise yaramaz durumda ve rahim inceligi var :KK43:

Saracoglu sogan kuru rahmi iyice inceltirmi diye korktum. Nasil bir yol izlemeliyim sastim kaldim sanki gelisme var gibi caylardan kurlerden sonra ama ultrason 3 aylik kontorlde giderek dusuyor.ilk ay 8 folikul 2. Ay 4 folikul hatta biri catlayacak gibi dedi bu ayki durum degerlerde duzelme oldugu halde folikul 1 tane ve kalitesi ic acici gorunmuyor :KK43: nerede yanlis yapiyor olabilirim sizce. Adetin 21. Gunu yapilan progestorana baktirmadim ostrojen yuksek ne yapmam lazim bir yol gosterirmisiniz banada kafayi yiyecegim :işsiz:

Merhaba.
Bende saraçoğlu kürü denedim.
Bendede aynı şey oldu.
Değerlerim düzeldi yani soğan ve sonrasında bitki karışımlarıno(erken menapoz kürü) içtim.
Fsh 16dan 9a düştü ve diğer tüm hormonlarım tsh prolatik lh e2 vs herşey olması herektiği gibi çıktı ama bu seferde rahim inceliği var hiç olmazdı. Şimdide rahmim kalınlaşmadığı için normal olmam gerekenden çoook daha geç adet oluyorum :( ben de anlamadm

Merhaba.
Bende saraçoğlu kürü denedim.
Bendede aynı şey oldu.
Değerlerim düzeldi yani soğan ve sonrasında bitki karışımlarıno(erken menapoz kürü) içtim.
Fsh 16dan 9a düştü ve diğer tüm hormonlarım tsh prolatik lh e2 vs herşey olması herektiği gibi çıktı ama bu seferde rahim inceliği var hiç olmazdı. Şimdide rahmim kalınlaşmadığı için normal olmam gerekenden çoook daha geç adet oluyorum :KK43: ben de anlamadm
Benim esimdede sorun var tedavi goruyor esimin doktoru bana neofortil diye bir ilac var onu icmemi onerdi birde ısc cp diye bir ilec var isirgan li bir ilac onlari alamadim ama bir yerde okudum neofortil fsh i dusururyor diye acaba bitki cayini icmeyip onlarimi denesek ben suan caylarda 1 haftalik aradayim normalde 4 gun sonra baslayacaktim ama bilemedim. Neofortil kullanip fsh i dusen var mi acaba ben mi yanlis hatirliyorum

Benim esimdede sorun var tedavi goruyor esimin doktoru bana neofortil diye bir ilac var onu icmemi onerdi birde ısc cp diye bir ilec var isirgan li bir ilac onlari alamadim ama bir yerde okudum neofortil fsh i dusururyor diye acaba bitki cayini icmeyip onlarimi denesek ben suan caylarda 1 haftalik aradayim normalde 4 gun sonra baslayacaktim ama bilemedim. Neofortil kullanip fsh i dusen var mi acaba ben mi yanlis hatirliyorum
Hiç duymadım ilacı bir araştırayım ama anladığım kürü kullanmak rahim ğnceliği yapıyor çünkü sıpan kürü rahmi inceltiyor gilan diye google da çıkıyor

Back