AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kesinlikle . Kaan Aydos spermin dna yapısında hasar yoksa düşük sperm sayısıyla bile doğal gebelik olur diyo

Biz o profa da gittik bisürü Zaman'ımız gitti eşime ameliyat önermedi hareket çok azdı iğne verdi ilaç verdi bisürü masraf yaptık bir yıl sonra değeri daha da düştü hareket sıfır yani boşa Zana'n kaybettik eşimi ay önce varikosel ameliyatı oldu keşke daha önce olsaydı bu işin tek çözümü ameliyat ve basit bir operasyon başka şeylerle uğraşmaya değmiyor

kesinlikle . Kaan Aydos spermin dna yapısında hasar yoksa düşük sperm sayısıyla bile doğal gebelik olur diyo
Hareket sıfır olduktan sonra yada sıfıra yakın bin dns I iyi olsun gitmiyor sperm ulaşmıyor ne anladık kaliteden

erhaba...ben üc senedır amh dusuklugu yasayan bırıyım .bıraz once bu klube uye oldum .acıkcası amacım herkeze umut olmak..nasıl from acılır bılemıyorum ama yazılarda bu amh sıkıntısı olanları ararken bu yazıyı gordum.2 sene once bebek ısterken amh ımın 0,03 oldugunu ogrendım fsh ım 29 lardaydı ıstanbulun en ıyı drlarına gıttım ankaranın gıtmedıgım konusmadıgım kımse kalmadı sagda tek yumurtam oluyordu.tup bebek ılacları hıcbır ıse yaramıyordu.sadece klomenle 3 yumurta oluyordu transferler hep hüsran...butun drlar bana hep yuzde 30 larda sans verdı ve buda sadece tup bebekle olabılırdı...sana guzel bısey solıyımmı suan hamıleyım ve 9 aylık...ınanmıcaksınız ama kendılıgınden oldu...bana olmaz dıyen drların hepsı mucıze dedı...ben o kadar kotu gunler gecırdımkı hala karnımda kımıldayan bır yavrunun olduguna ınanamıyorum....sadece ve sadece tevekkul getır allaha dua edın...ınan bana ne amh ne fsh yada baska bısey hıccccc onemlı degıl....ıcını ferah tut ...benımle aynı durumda olan bı arkadsım daha hamıle suan 5 aylık .....ben bu amhı arastırken kahroldum....hıcte korkulcak bısey degıl....yuregınızi ferah tut...duam tek duam sizlerle....rabbım bu sıkıntıyı yasayanlara benım yasadıgım mucızeyı yasatsın...bu yazıyı bu formda bu sıkıntısı olan herkeze ulastırmaya calısıyorum cunku ben cok okudum aradım bu umudu herkeze umut olsun ...saygılar...ısteyen soru sorabılır herkeze elımden geldıgınce umut olacagım

Can'ım çok içten yazmışsın haklısın söylediklerinde peki eşinin değerleri nasıldı kaç tüp bebek tutmadı doğal yolla olsun diye bişeyler yaptın mı ben arı sütü bal polene başladım

Canım çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasıl etsin Darısı isteyen tüm annelere

ben cok uzuldum cok çektım kımse uzulmesın ıstıyorum...tsk ederım canım.esımın degerlerı normaldı...ben bu arada bı amlytta gecırdım polıplerım vardı onlarda alındı yınede tutmadı hatta transferden once yumurtalarımın gelısımı bolunmesı duruyordu...ben hıc bısey yapmadım kendımde saglıkcıyım kendı hastanem dahıl hemen hemen turkıyedekı butun proflarla konustum hepsı aynısını soledı sans cok dusuk genetıkmı falan genetıkte degıldı...rabbım bı mucıze yasattı...bu mucıze hepınıze nasıp olsun dıe ınanın her gece dua edıyorum....

Benim gibi yumurta rezervi dibe vuran yok mu?

Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
erhaba...ben üc senedır amh dusuklugu yasayan bırıyım .bıraz once bu klube uye oldum .acıkcası amacım herkeze umut olmak..nasıl from acılır bılemıyorum ama yazılarda bu amh sıkıntısı olanları ararken bu yazıyı gordum.2 sene once bebek ısterken amh ımın 0,03 oldugunu ogrendım fsh ım 29 lardaydı ıstanbulun en ıyı drlarına gıttım ankaranın gıtmedıgım konusmadıgım kımse kalmadı sagda tek yumurtam oluyordu.tup bebek ılacları hıcbır ıse yaramıyordu.sadece klomenle 3 yumurta oluyordu transferler hep hüsran...butun drlar bana hep yuzde 30 larda sans verdı ve buda sadece tup bebekle olabılırdı...sana guzel bısey solıyımmı suan hamıleyım ve 9 aylık...ınanmıcaksınız ama kendılıgınden oldu...bana olmaz dıyen drların hepsı mucıze dedı...ben o kadar kotu gunler gecırdımkı hala karnımda kımıldayan bır yavrunun olduguna ınanamıyorum....sadece ve sadece tevekkul getır allaha dua edın...ınan bana ne amh ne fsh yada baska bısey hıccccc onemlı degıl....ıcını ferah tut ...benımle aynı durumda olan bı arkadsım daha hamıle suan 5 aylık .....ben bu amhı arastırken kahroldum....hıcte korkulcak bısey degıl....yuregınızi ferah tut...duam tek duam sizlerle....rabbım bu sıkıntıyı yasayanlara benım yasadıgım mucızeyı yasatsın...bu yazıyı bu formda bu sıkıntısı olan herkeze ulastırmaya calısıyorum cunku ben cok okudum aradım bu umudu herkeze umut olsun ...saygılar...ısteyen soru sorabılır herkeze elımden geldıgınce umut olacagım

Merhaba benimde durumum ayni.amh 0.01 fsh 29 larda.bende cikolata kistleri var.doktorlarin dedigine gore bu kistler yumurta rezervlerimi azaltmis ve kalitesini dusurmus.tup bebekte bile coook az sansimin oldugunu soyluyorlar.3 senedir bebegimiz olmadi.bu ay bi yerden baslayalim dedik ve asilama oldum ve bugun sonucu aldim negatifmis.bu sorunla nasil basa cikicam ne yapmam gerekiyo hic bilmiyorum.onca hormon ilaci kullandim 14 gun boyunca sadece tek yumurtam olustu ve boyutu kucuktu.aldigim hormon ilacinami yanayim asilamanin tutmamasinami yanayim bilemiyorum.doktorlara gore tup bebek bile cok dusuk diyolar.yumurta ve sperm kaliteli olacakmis tup bebek yapmk icin.yav zaten yumurtam kaliteli olsa ne diye tup bebek yapayim degilmi ama.artik kafayi yemek uzereyim.sanirim benim hic cocugum olmucak.bu hayattan cocugum olmadan olecegim sanirim.artik umutlarimi yitirdim.napicam hic bilmiyorum.ama sizin adiniza coooook sevindim.allahim evladinizi size bagislasin insallah.rabbim banada bi mucize yasatir insallah.cok zormus bu sinav.cok zor

Canım bebegin hayırlı olsun. Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Ben çok şükür mutlu sona ulaştım. 4 aylık bir kız bir oğlum oldu. Tabiki tüp bebekle. Benim yaş sorunum olduğu için belki olabilirdi kendiliginden ama riske atamazdım ve sonuna kadar tüm imkânlarımı kullandım. Rabbim isteyen herkese bu müthiş duyguyu nasip etsin. Dualarım bu yolda caba gösteren herkesle.

Benimde 0.98 dhea ilacını bana dr hiç söylemedi işe yarıyor mu acaba neyle ilgili Bu değerinizle Tüp bebekle mi oldu ben 87 liyim
Kadin dogum uzmanlari o ilaci bilmiyorlar bana tüp bebek merkezindeki doktor verdi.

Benim yumurta rezervim dusuk ve kalitesizdi. Bu dhea yumurta rezervini arttiriyor ve guclendiriyor. Bunu yaninda infolik kullandim. Folik asit gibi.. ama daha iyisi.
2 hafta kullandigimda kasiklarim agrimaya basladi. Yumurtalar canlanmaya basladi. 1 ay tam kulkanmadim hamile kaldim. Biz kullandigim ilaca bagliyorum hamile kalmami. Cunku tup bebek yapacaklardi. Ama kimyasal gebelik oldu.

Benim eşimin değeri de kötü yani bu ilacı alsam doğal yolla olabilirde bilmiyorum şimdi ne yapmayı düşünüyorsun neden kimyasal oldu acaba

Benim eşimin değeri de kötü yani bu ilacı alsam doğal yolla olabilirde bilmiyorum şimdi ne yapmayı düşünüyorsun neden kimyasal oldu acaba
Esinin degerleri kotu ise bilemem. Dedigim ilacida doktora danismadan kullanma. Kaş yapalim derken göz cikarmayalim.

Nedenini bilmiyorum. Doktorda birsey demedi.
Doktora benim fsh nin yuksek amh dusuk oldugunu dedim. O da tamam adetinin 2. Gunu gel fsh amh tekrar bakariz dedi. En som fsh normal gorunuyordu. Ama bakicaz yine yuksek ve amh dusukse buyuk ihtimal doktor demese bile yine dhea ya devam edecegim.

Anladım Can'ım dr a gözükmeden ilaç almamak lazım benim fshım normal 7 , 8 civarı ama amh düşük orantılı değil galiba bence sende dr a danışmadan ilaç alma yan etkisi var mı ki var olan yumurtalıklarımız tükenir mi

Yok korkarim zaten. :)
ALLAH herkesin gonlune gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…