- Konu Sahibi crocus7919
C
Canım saol öncelikle ilgin için evlendiğinizden beri dr a gidiyoruz 25 yaşında evlendik geç de evlenmedik ama beş yıldır tedavi herşeyi yaptık klomen vs iğne dört defa takip dört aşılama iki tüp hepsi başarısız bi ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu hareket sıfır ondan önce de eşim bisürü ılaç iğne aldı en son ben bu tahlilleri yaptım o kadar dr a gittik istemediler tahlil kendiliğimden tahlil yaptım çünkü en son dr tüp bebekte rezervin azalmış dedi eşimden dolayı olmuyordu şartlar değişti çok dua da ettik gerçekten en kutsal yerlerde umreye gittik Böyle şeyler söylenmez ama zaten kimseyle pek paylaşamıyırsun bi eşimle konuşuyoruz çünkü anlatınca olmuyor daha çok dikkat çekiyırsyn çok farklı bir konu bu psikolojisi ağır üstünü kapatmaya çalışıyorsun öyle gözükmeye çalışıyorsun yoksa hiçbir ortama giremezsin insan birbirini çok sever de aile olamaz mı para olsada ne fayda artık bişey de almak istemiyorsun çocuğun olmadan aldığın her nefes sadece yaşamak için yaşıyormusun sadece fiziksel samimi anlatmaya çalışıyorum ama çok söz var söylenecek o kadar mı kötü çifttik herkesin oluyor en ruhsuzların en kötülerin Allah Rıza'sı için yaşamaya çalışırken
Rica ederim.
Canim bu yasadigin duygulari biz de yasiyoruz,bu dusunduklerini biz de dusunuyoruZ. Herkes herseyi dort dortluk yapiyor da biz mi sadece eksik yapiyoruz dusuncelerine kapiliyoruz zaman zaman ama sonra yine allah hayirlisini bilir,bu da bizim imtihanimiz diyoruz,napalim.herseyin bir vakti zamani var. Insallah allah bize anne baba olmayi nasip etmistir de o zamani bekleriz.diger türlüsünü düsünmek istemiyorum.
Baskalarina soyleme konusuna gelince biz sadece benim anneme ve erkek kardesime soyledik.baska kimseye soylemedik ve dogru bir karar verdigimizi dusunuyorum.cunku herkese soyleyince herkes kendince iyi niyetli de olsa bir yorum yapacak.herkes mutlaka cevresinde cocugu olmayan birileri varsa onlari ornek verecek.sen bu konuyu unutmak istemedikce birileri hatirlatacak.sen de iyi yapmissin soylememekle.
Peki en son gittigin doktor ne dedi?
Yeni tedavi onerdi mi?
Bir de 2 tüp tedavinde yuksek doz hormon igneleri mi verdiler?
Birbirimize destek olacagiz burada. Cunku bu durumu bazen en yakinindaki insanlar yasamadigi icin anlamaz ama hic tanimadigin bir insan seni cok iyi anlar.