AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

merhabalaaaaaaaaar
ben de amh düşük gurubundayım geçmişe dönük yazılarınızı okumaya çalışıyorum ama yine de sormak isterim neler yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz umut var mı

merhabalaaaaaaaaar
ben de amh düşük gurubundayım geçmişe dönük yazılarınızı okumaya çalışıyorum ama yine de sormak isterim neler yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz umut var mı
Umut hep varrrr:)ben asilama oldum sonuc bekliyorum..tutmazsa tup bebege gecilecek

canım ya inşaallah tutar senin amh kaçtı
Benim sorun amh tan cok fsh.ekimden bu yana 10 olan fsh im son ay 14 oldu.amh nisan basinda ayni gun duzen lab ve hastanede baktirdim ..biri 1.72 biri2.53..fena degil diyorlar ama acaba fsh 14 ken baktirsam ne cikacakti bilmiyorum

Benim sorun amh tan cok fsh.ekimden bu yana 10 olan fsh im son ay 14 oldu.amh nisan basinda ayni gun duzen lab ve hastanede baktirdim ..biri 1.72 biri2.53..fena degil diyorlar ama acaba fsh 14 ken baktirsam ne cikacakti bilmiyorum
senin amh iyimiş nereye gidiyorsun daha önce denemen oldu

düzen lab da yaptırdığın kaç çıkmıştı cnm

ya kızlar bir de bşy sorcam hep merak ediyorum.
ben amh testini yaptırdığımda 1 yıldır antidepresan kullanıyordum.o da ben de acayip kilo falan yapmıştı adet miktarım azalmıştı o dönem.
ben de onun üzerine yaptırmıştım amh merak edip.amh 1,30 çıkmıştı düzen lab da.
o ilacı bıraktıktan sonra hemen aldığım kiloları vermiştim.( 10 kilo kadar almıştım)
antidepresan ilaç amh yı etkilemiş olabilir mi, araştırdım pek bilgi bulamadım belki siz bilirsiniz

kızlar merhaba.. gecen sene hazıran ayında duzen lab. kadıkoyde tahlıl yaptrıp maalesef hayatımın en zor dönemlerimi yaşamıştım. amh değerim 0.80 çıkmıştı ve yasım daha 28 olmasına rağmen erken menepoz dendi ve o panık halıyle ıkı kere Anadolu saglık merkezınde gebzede arka arkaya ıkı tup bebek denedım maalesef tutmadı. ocak ayında Dr Aytuğ Kolonkoya ya gıdıp tup bebek tedavısıne baslamak ıstedıgımı soyledım. ılk yaptıgı sey testı tekrarlamaktı ve tekrar yaptıgım amh testı 2.3 cıkmıstı. dusunun bırı cok dusuk dıgerı cok yuksek olan ıkı değer. Aytug beyden o kadar moral verıp yolladı kı benı sana tup falan yapmam gıt kafanı dagıt olmazsa 1 sene sonra gelırsın dedı. ama hıc bı zaman hamıle kalabılecegımı dusunmuyordum yasadıgım onca seyden sonra ve su an doğan yoldan 2 aylık hamıleyım... Rabbım ısteyen herkese versın amh degerı sonrası dunyam basıma yıkılmıstı ve cok zor gunler yasamıstık esımle beraber. benım yasadıklarım belkı sızlere umut olur dıye uzun uzun yazmak ıstedım. Allah gonlunuze gore versın dualarım sızınle..

Msjnızı okuyunca ya zamadan duramadım benimde ilk amh degerim 0.7 idi daha sonra test yaptırdım iki küsür çıktı şimdi tam hatırlayamıyorum nasıl böyle bir ucurum oluyor degerler arasında anlamış değilim banada tüp bebek dediler henüz başlayamadık herhangi bir tedavi de görmüyorum biraz daha beklemek istiyorum umarım benimde dogal yollardan olur çok yorgunum çünkü bebeğini güle güle büyüt sağlıcakla kal....

Ben de düzende yaptırdım Ankara'da 1,30 çıktı
Düzen şan

Çok şaşırdım Cidde'n iki test arasında Nasıl uçurum olur bi yazıda okumuştum bu testte düşük değeri baz almamız gerekiyormuş bende düzende yapıcam sonucumdan emin değilim o kadar farklı hikaye ve şartlar var ki nasip ne Zaman gelirse o Zaman oluyor

daha sonra 3. testıde yaptırdım o da cok yksek cıktı ve hangı doktora gosterdıysem ılk testın yanlıs olacagını soyledıler. kaldıkı tüp bebek yaptıgımdada 14 yumurta cıkmıstı yumurta yetmezı olan hastalarda bır ıkı yumurta cıkması gerekıyordu dedi aytug bey. düzen labaratuvarı bu tahlılı farklı yapıor sanırım bende bı cok kısıden duydum olması gerekenden düşük cıkmıs hep.

Bende 0.26 amh değerini öğrendikten 6 ay sonra hamile kaldım simdi 31. Haftam dayım ama başka hastane de fsh 14 çıkmıştı özelde amh ile birlikte dsh yaptimistim fsh 10 çıkmıştı acaba diyorum yanlış mi ölçüldü çünkü çok rutin 26 günde regl olan biriyim ama neden yaklaşık 1.5 sene gebe kalamadım anlamadım. Doğumdan sonra kısmetse gene bu testleri isteyeceğim reglim düzene girdiğinde tabi merak ediyorum gerçek menopoz a mi yaklaşıyorum yoksa testler değişkenlik gösteriyor mu? Bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı günler

arkadaşlar amh tahlilinizi nerede yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz yazarmısınız.
Pahalı bir tahlil

ben istanbuldayım en son 150 tl ödemiştim medicalpark ta yaptırmıştım

8 aydır deha kullanıyorum acaba değiştimi merak ediyorum

merhabalar amh tahlillerinizi devlet hastahanesinde yaptırdığınız zamanda sonuçta sıkıntı yaşayanınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…