-
- Konu Sahibi crocus7919
Umut hep varrrr:)ben asilama oldum sonuc bekliyorum..tutmazsa tup bebege gecilecekmerhabalaaaaaaaaar
ben de amh düşük gurubundayım geçmişe dönük yazılarınızı okumaya çalışıyorum ama yine de sormak isterim neler yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz umut var mı
canım ya inşaallah tutar senin amh kaçtıUmut hep varrrr:)ben asilama oldum sonuc bekliyorum..tutmazsa tup bebege gecilecek
Benim sorun amh tan cok fsh.ekimden bu yana 10 olan fsh im son ay 14 oldu.amh nisan basinda ayni gun duzen lab ve hastanede baktirdim ..biri 1.72 biri2.53..fena degil diyorlar ama acaba fsh 14 ken baktirsam ne cikacakti bilmiyorumcanım ya inşaallah tutar senin amh kaçtı
senin amh iyimiş nereye gidiyorsun daha önce denemen olduBenim sorun amh tan cok fsh.ekimden bu yana 10 olan fsh im son ay 14 oldu.amh nisan basinda ayni gun duzen lab ve hastanede baktirdim ..biri 1.72 biri2.53..fena degil diyorlar ama acaba fsh 14 ken baktirsam ne cikacakti bilmiyorum
Etlik zubeyde hanim egitim arastirma..ankaradayim..3.asilamamin sonucunu bekliyoruzsenin amh iyimiş nereye gidiyorsun daha önce denemen oldu
düzen lab da yaptırdığın kaç çıkmıştı cnmBenim sorun amh tan cok fsh.ekimden bu yana 10 olan fsh im son ay 14 oldu.amh nisan basinda ayni gun duzen lab ve hastanede baktirdim ..biri 1.72 biri2.53..fena degil diyorlar ama acaba fsh 14 ken baktirsam ne cikacakti bilmiyorum
1.72düzen lab da yaptırdığın kaç çıkmıştı cnm
düzen lab sanki diğer hastanelere göre düşük ölçüyor gibi. birkaç kişiden daha okumuştum
Msjnızı okuyunca ya zamadan duramadım benimde ilk amh degerim 0.7 idi daha sonra test yaptırdım iki küsür çıktı şimdi tam hatırlayamıyorum nasıl böyle bir ucurum oluyor degerler arasında anlamış değilim banada tüp bebek dediler henüz başlayamadık herhangi bir tedavi de görmüyorum biraz daha beklemek istiyorum umarım benimde dogal yollardan olur çok yorgunum çünkü bebeğini güle güle büyüt sağlıcakla kal....kızlar merhaba.. gecen sene hazıran ayında duzen lab. kadıkoyde tahlıl yaptrıp maalesef hayatımın en zor dönemlerimi yaşamıştım. amh değerim 0.80 çıkmıştı ve yasım daha 28 olmasına rağmen erken menepoz dendi ve o panık halıyle ıkı kere Anadolu saglık merkezınde gebzede arka arkaya ıkı tup bebek denedım maalesef tutmadı. ocak ayında Dr Aytuğ Kolonkoya ya gıdıp tup bebek tedavısıne baslamak ıstedıgımı soyledım. ılk yaptıgı sey testı tekrarlamaktı ve tekrar yaptıgım amh testı 2.3 cıkmıstı. dusunun bırı cok dusuk dıgerı cok yuksek olan ıkı değer. Aytug beyden o kadar moral verıp yolladı kı benı sana tup falan yapmam gıt kafanı dagıt olmazsa 1 sene sonra gelırsın dedı. ama hıc bı zaman hamıle kalabılecegımı dusunmuyordum yasadıgım onca seyden sonra ve su an doğan yoldan 2 aylık hamıleyım... Rabbım ısteyen herkese versın amh degerı sonrası dunyam basıma yıkılmıstı ve cok zor gunler yasamıstık esımle beraber. benım yasadıklarım belkı sızlere umut olur dıye uzun uzun yazmak ıstedım. Allah gonlunuze gore versın dualarım sızınle..
Ben de düzende yaptırdım Ankara'da 1,30 çıktıkızlar merhaba.. gecen sene hazıran ayında duzen lab. kadıkoyde tahlıl yaptrıp maalesef hayatımın en zor dönemlerimi yaşamıştım. amh değerim 0.80 çıkmıştı ve yasım daha 28 olmasına rağmen erken menepoz dendi ve o panık halıyle ıkı kere Anadolu saglık merkezınde gebzede arka arkaya ıkı tup bebek denedım maalesef tutmadı. ocak ayında Dr Aytuğ Kolonkoya ya gıdıp tup bebek tedavısıne baslamak ıstedıgımı soyledım. ılk yaptıgı sey testı tekrarlamaktı ve tekrar yaptıgım amh testı 2.3 cıkmıstı. dusunun bırı cok dusuk dıgerı cok yuksek olan ıkı değer. Aytug beyden o kadar moral verıp yolladı kı benı sana tup falan yapmam gıt kafanı dagıt olmazsa 1 sene sonra gelırsın dedı. ama hıc bı zaman hamıle kalabılecegımı dusunmuyordum yasadıgım onca seyden sonra ve su an doğan yoldan 2 aylık hamıleyım... Rabbım ısteyen herkese versın amh degerı sonrası dunyam basıma yıkılmıstı ve cok zor gunler yasamıstık esımle beraber. benım yasadıklarım belkı sızlere umut olur dıye uzun uzun yazmak ıstedım. Allah gonlunuze gore versın dualarım sızınle..
Çok şaşırdım Cidde'n iki test arasında Nasıl uçurum olur bi yazıda okumuştum bu testte düşük değeri baz almamız gerekiyormuş bende düzende yapıcam sonucumdan emin değilim o kadar farklı hikaye ve şartlar var ki nasip ne Zaman gelirse o Zaman oluyorkızlar merhaba.. gecen sene hazıran ayında duzen lab. kadıkoyde tahlıl yaptrıp maalesef hayatımın en zor dönemlerimi yaşamıştım. amh değerim 0.80 çıkmıştı ve yasım daha 28 olmasına rağmen erken menepoz dendi ve o panık halıyle ıkı kere Anadolu saglık merkezınde gebzede arka arkaya ıkı tup bebek denedım maalesef tutmadı. ocak ayında Dr Aytuğ Kolonkoya ya gıdıp tup bebek tedavısıne baslamak ıstedıgımı soyledım. ılk yaptıgı sey testı tekrarlamaktı ve tekrar yaptıgım amh testı 2.3 cıkmıstı. dusunun bırı cok dusuk dıgerı cok yuksek olan ıkı değer. Aytug beyden o kadar moral verıp yolladı kı benı sana tup falan yapmam gıt kafanı dagıt olmazsa 1 sene sonra gelırsın dedı. ama hıc bı zaman hamıle kalabılecegımı dusunmuyordum yasadıgım onca seyden sonra ve su an doğan yoldan 2 aylık hamıleyım... Rabbım ısteyen herkese versın amh degerı sonrası dunyam basıma yıkılmıstı ve cok zor gunler yasamıstık esımle beraber. benım yasadıklarım belkı sızlere umut olur dıye uzun uzun yazmak ıstedım. Allah gonlunuze gore versın dualarım sızınle..
merhaba incir kürü için başlama günü önemlimi acaba bir bilginiz varmıBu sitede çok okudum ve birçoğu hamile kalmış incir kürü yap ben yapıyorum