AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

hünnap markalı soğuk sıkıp kapsülünü sabah akşam kullandım yaklaşık 1 ay kullandım valla aynen öyle bazı doktorlar çok moral bozuyor anlatım biçimi falan allah yardımcımız olsun
Aminn inşaAllah teşekkür ederim sağol bunuda deneyeyim bakalım hayırlısı

Merhaba kzlar nasılsınız size bişi danışmak istiyorum 12.ayda amh testim 0.7 çıkmıstı adetimin 21.günü yapılmıştı bu test sonra tekrar 3.ayda yaptırdım amh degerimi 2.6 çıktı bu defada böyle bişi olabilirmi siz böyle bişi yasadınızmı

Merhaba kzlar nasılsınız size bişi danışmak istiyorum 12.ayda amh testim 0.7 çıkmıstı adetimin 21.günü yapılmıştı bu test sonra tekrar 3.ayda yaptırdım amh degerimi 2.6 çıktı bu defada böyle bişi olabilirmi siz böyle bişi yasadınızmı
Bu kadar artış olması çok iyi ikinci testi ne Zaman yaptırdınız yine adetin 21 . Günü kü

amh testi genelde adetin 2. veya 3.günü yapılıyor 21.günü çok geç bir süre gibi geldi bana bu kadar fark olması çok garip çünkü amh çok değişen bir hormon değil

Benim de amh 0.01 neden umutsuzsunuz ki.ben bi deneme yaptım iki yumurtayla başladık ve ikiside dollendi iyi kalitede embriyo oluştu Allaha Şükür.bi tanesi transfer edildi tutmadı ama bi embriyom var dondurulmuş ama onu kullanmayı düşünmüyorum bi kaç kere daha tedavi yapmayı planlıyorum. Bu amh ile anne olan bi sürü kişi gördüm ben burda diğer gruplarda.Dua edelim Allah hayırlısıni nasip etsin.
Benimde amh 0.01 hiç ümit vermiyor doktorlar :KK61:

Benim de amh 0.01 neden umutsuzsunuz ki.ben bi deneme yaptım iki yumurtayla başladık ve ikiside dollendi iyi kalitede embriyo oluştu Allaha Şükür.bi tanesi transfer edildi tutmadı ama bi embriyom var dondurulmuş ama onu kullanmayı düşünmüyorum bi kaç kere daha tedavi yapmayı planlıyorum. Bu amh ile anne olan bi sürü kişi gördüm ben burda diğer gruplarda.Dua edelim Allah hayırlısıni nasip etsin.
Çok stresli bir süreç hep umutsuz bakıyorum doktorlar ümit vermeyince insan yıkılıyor ama rabbim ol derse olur onuda biliyorum şükür inşaAllah hepimizin duası hayırla kabul olur geçmiş olsun sizleri takip ediyorum araştırıyorum moral oluyor bana teşekkür ederim

Bu kadar artış olması çok iyi ikinci testi ne Zaman yaptırdınız yine adetin 21 . Günü kü
Yok cnm ikinci testi 21. günü yapılmadı ama yine o civarlarda bi gündü belki 20 belki 25. gündü ama ne biliym yaa çok ilginç geldi bu kadar fark bana

amh testi genelde adetin 2. veya 3.günü yapılıyor 21.günü çok geç bir süre gibi geldi bana bu kadar fark olması çok garip çünkü amh çok değişen bir hormon değil
Adetin 2 yada 3. günü yapılan test fsh degeri testi canım fsh en son 6 çıkmıştı bklm önümüzdeki ay hastaneye gidicem tekrar istiycem amh testinin yapılmasını bilmiyorum kafam zaten çok karışık Rabbim hayırlısını versin ne diyim dualarımız kabul olur inşallah....

Amh hormonu her hangi bir günde yapılmıyormu herhangi bir günü varmı doktor fark etmez demişti bana eğer öyle adetin üçüncü gününde yapılıyorsa tekrar yaptırayım diye soruyorum

Adetin 2 yada 3. günü yapılan test fsh degeri testi canım fsh en son 6 çıkmıştı bklm önümüzdeki ay hastaneye gidicem tekrar istiycem amh testinin yapılmasını bilmiyorum kafam zaten çok karışık Rabbim hayırlısını versin ne diyim dualarımız kabul olur inşallah....
valla doktorum adetim in 3.günü istemişti benden konuştuğumuzda da ben genelde adetin 3 günü istiyorum dedi çünkü ozaman yumurtalıklar daha iyi görünüyormuş o yüzden öyle dedim ben benim amh hariç bakılan diğer hormonlarım normal bi amh çok düşük

Amh hormonu her hangi bir günde yapılmıyormu herhangi bir günü varmı doktor fark etmez demişti bana eğer öyle adetin üçüncü gününde yapılıyorsa tekrar yaptırayım diye soruyorum
benim doktorum adetin 2.veya 3.günü istediğini çünkü adetliyken yumurtalıkların daha net görünüp sayım yapılabildiğini sonra kan testleriyle ortak değerlendirdiğini söylemişti benim diğer hormonlar normal amh düşük hızlı rezerv düşündüğüm varmış genetik annemden ötürü

benim doktorum adetin 2.veya 3.günü istediğini çünkü adetliyken yumurtalıkların daha net görünüp sayım yapılabildiğini sonra kan testleriyle ortak değerlendirdiğini söylemişti benim diğer hormonlar normal amh düşük hızlı rezerv düşündüğüm varmış genetik annemden ötürü
Bende o zaman yaptırayım tekrardan en Azından aklımda kalmasın :KK64:

valla doktorum adetim in 3.günü istemişti benden konuştuğumuzda da ben genelde adetin 3 günü istiyorum dedi çünkü ozaman yumurtalıklar daha iyi görünüyormuş o yüzden öyle dedim ben benim amh hariç bakılan diğer hormonlarım normal bi amh çok düşük
Benden de tam tersine özellikle 21.günü istenmiştik ikinci kez test verdiğimde de o civarlarda bi gündü ama ilk testi özellikle 21 günü gel demisti doktor o testim0.7 çıkmıştı o testten sonra keçiboynuzu kürü yapmıştım ikinci testi de o zaman verdim 2.6 çıkmış bu kadar fark olabilirmi şaşkınım

Benden de tam tersine özellikle 21.günü istenmiştik ikinci kez test verdiğimde de o civarlarda bi gündü ama ilk testi özellikle 21 günü gel demisti doktor o testim0.7 çıkmıştı o testten sonra keçiboynuzu kürü yapmıştım ikinci testi de o zaman verdim 2.6 çıkmış bu kadar fark olabilirmi şaşkınım
Zaynap senin hormonlarında sorun varmı yoksa sadece amh tahlilindemi sorun belki keçi boynuzu küründen olabilir nasıl bişey kendinmi karşım yaptın bizimlede paylaşırmısın ama dr amh hormonu değişken bir hormon değildir demişti şaşırtıcı bir sonuç inşaAllah ikinci sonuç kesindir

Zaynap senin hormonlarında sorun varmı yoksa sadece amh tahlilindemi sorun belki keçi boynuzu küründen olabilir nasıl bişey kendinmi karşım yaptın bizimlede paylaşırmısın ama dr amh hormonu değişken bir hormon değildir demişti şaşırtıcı bir sonuç inşaAllah ikinci sonuç kesindir[/QU . Canım ini
Zaynap senin hormonlarında sorun varmı yoksa sadece amh tahlilindemi sorun belki keçi boynuzu küründen olabilir nasıl bişey kendinmi karşım yaptın bizimlede paylaşırmısın ama dr amh hormonu değişken bir hormon değildir demişti şaşırtıcı bir sonuç inşaAllah ikinci sonuç kesindir
çQUOTE

OTE="Ozalk, post: 45628535, member: 743434"]Zaynap senin hormonlarında sorun varmı yoksa sadece amh tahlilindemi sorun belki keçi boynuzu küründen olabilir nasıl bişey kendinmi karşım yaptın bizimlede paylaşırmısın ama dr amh hormonu değişken bir hormon değildir demişti şaşırtıcı bir sonuç inşaAllah ikinci sonuç kesindir[/QUOTE]Canım inan bende çok şaşkınım nasıl oldu bilmiyorum güzel dileklerin içinde çok sağol bende çikolata kisti var eşimde de sperm hareketinde düşüklük var keçiboynuzu kürünü aslında eşim için yapmıştım ama hergün kendimde içtim sabah akşam bu kadar fark gercekten şaşırtıcı karışıktı kafam zaten şimdi iyice karıştı beş altı tane keçiboynuzunu küçük parçalara ayırdım ikibuçuk su bardağı suda kaynattım zaten keçiboynuzu kürü diye girersen yapılışı yazıyor bi hafta sabah akşam bi haftadan sonra da gece yatarken içtik başkada öyle ekstra bişey kullanmadım hatta eşime kızıp bırakmıştım kürü üç aya tamamlamak gerekiyodu ama ben tamamlamadım tabi bol bol dua ediyorum çünkü doktorlar 0.7 yi görünce direk tüp bebek dediler ama ben biraz daha denemek istiyorum die istemedim hoş halen hamile kalamadım hayırlısı ne diyelim inşallah

kızlar hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun , sağlıklı bebeğimiz olsun inşallah... benimde amh 0,1,, ultrasonda yumurta bazen 3, bazen 5, değişiyor.. tüp bebek tedavisine başladık...adetimin 21. gününde gonapeptyl diye iğneye başladım (bugün iki gün oldu başlayalı ).. sonra neler olacak hiç bilmiyorum tabi...

kızlar hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun , sağlıklı bebeğimiz olsun inşallah... benimde amh 0,1,, ultrasonda yumurta bazen 3, bazen 5, değişiyor.. tüp bebek tedavisine başladık...adetimin 21. gününde gonapeptyl diye iğneye başladım (bugün iki gün oldu başlayalı ).. sonra neler olacak hiç bilmiyorum tabi...
Hayırlısı olsun güzel sonuçlanır stressiz bir tedavi olsun inşaAllah hepimizin dileği sağlıklı bebişler

kızlar bilginiz varmı yumurta baskılayacı iğne kullanıyorum , fenalaşıyorum ... istifra , ishal, başağrısı beynimin sağ tarafını hissetmez oldum... sizede oldumu normal olabilirmi devlette tedavi gördüğümden şuan ulaşamıyorum,, acile gittim ama doktoruma gitmemi sölediler

Arkadaşlar benim amh değerim <0,01 çıkmıştı(olabilecek en kötü sonuç bu galiba)ama son 2 yıl içinde 3 hamilelik yaşadım hepsi düşükle sonuçlanmıştı.doktorum hemen tüp bebek dedi ve 2 kere denedik ama yumurtalarım gelişmedi ve vazgeçtik.3 ay sonra ise doğal yoldan hamile kaldım.düşüklerimin nedeni ise pıhtılaşma problemiymiş.yani ben bu amh değeriyle 4 kez hamile kaldım ve4.de herşey yolunda çok şükür.Umutsuzluğa kapılmayın,Allah isterse herşey olur.

X