- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 23
- 42
- Konu Sahibi Kardelencicegimm
-
Insallah hamile kalabilirim.pazartesi dr. Randevum var. Bakalim ne diyecek ona gore karar vericez.Eksik hissetme eksik değilsin vücudumuzu biz yönlendiremiyoruz ki bizim elimizde olan bişey değil takviye vitaminlerle yumurta kalitesi arttırılabilir 0. 0.01 amh ile Hamile kalanlar var benim tavsiyem aşılama ile hiç uğraşma kendini toparla ve tüp bebek yaptır
Kalben dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin. İnşallah evlat sahibi olursunuz. Bozmayın moralinizi daha düşük amh larla evlat sahibi olanları duydum gördüm.Arkadaşlar merhaba. 39 yasindayim 2 aylik evliyiz. Cocuk dusunuyoruz. Gecen hafta doktora gitmistim testlerde her sey normal cikti. Hatta doktorda ultrasonda 3-4 yumurta gordu. Simdi yumurta takibine basladik. Ama bugun AMH sonucumu ogrendim. Sonuç 0.50. Moralim bozuldu. Dr. Yumurta da gordugu halde AMH dusuk cikabilir mi yoksa birbiriyle baglantili degil mi? De. Yasina gore yumurta ve fsh degerin cok iyi demisti. Pazartesi yine randevum var bakalim ne diyecek. Siz yasadiniz mi boyle seyler?
Bu amh adina cok fazla calisma yapilmamis bence. Cok tutarsiz bilgiler var. Kimilerinin amh degisebiliyor kimi dusuk degerle hamile kalabiliyor. Allahtan umit kesilmez29 yaşındayım 2 solda 1 sağda yumurtam görüldü. Amh 0.64. Tedaviye başladım. Aramızda 10 yaş var sizinki çok düşük sayılmaz.
Amin insallah cok tesekkur ederimKalben dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin. İnşallah evlat sahibi olursunuz. Bozmayın moralinizi daha düşük amh larla evlat sahibi olanları duydum gördüm.
Hic stresli de degilimdir. Aksine hayatimin en guzel donemini yasiyorum. Ama neden oyle cikti sonuc anlamadim. Hayirlisi gittigi yere kadar denicem tabi yine... tesekkurlerCanım yaştan ziyade stresin amh yi etkilediğini biliyorum. Annem 45 yaşında tüplerini bağlattığı halde hamile kaldı.. Hoş yanlış işlem yapılmış ama işin nasip kısmı ve kafaya takmamak en önemlisi.. O kadar yumurtlaman varsa zaten şansın çok yüksek... şimdi 15 yaşında evimizin göz bebeği var kendini eksik yetersiz vs hissetmen için hiçbir neden yok. 25 yaşında aynı amh ile hamile kalanlar var.
Şöyle ki aslında fsh filan da önemli. Hamile kalıp kalamamak da değil mevzu. Benim zamanım size göre ciddi olarak daha az. O yüzden ben acele etmeliyim. Ama doğal yolla beklersek usgde yumurta göründüğü sürece ihtimal her zaman var. Eşinizin değerler iyi mi?Bu amh adina cok fazla calisma yapilmamis bence. Cok tutarsiz bilgiler var. Kimilerinin amh degisebiliyor kimi dusuk degerle hamile kalabiliyor. Allahtan umit kesilmez
Umarim dileginiz geeceklesir. Peki tup bebek masraflarini nasil karsiliyorsunuz ve ne kadar tutuyor ucreti? Bazi merkezler tutmazsa ucret iadesi yapiyormus diye duymustumYaşına göre degerin dusuk dedi...tup bebekten baska şansım yok..Ben 4 kez tüp bebek denedim 1 tane kizim var 2.denemeden sonrasında 2 kez daha denedim ama malesef negatif önümüzdeki ay 5.ye.hazirlaniyorum
Evet esimin degerleri iyi sadece aglunitasyon pozitif cikti.Şöyle ki aslında fsh filan da önemli. Hamile kalıp kalamamak da değil mevzu. Benim zamanım size göre ciddi olarak daha az. O yüzden ben acele etmeliyim. Ama doğal yolla beklersek usgde yumurta göründüğü sürece ihtimal her zaman var. Eşinizin değerler iyi mi?
O antibiyotikle filan halloluyor sanırım mühim değil. Dilerseniz bekleyin ama bence tüp fikrine yavaş yavaş kendinizi alıştırın.Evet esimin degerleri iyi sadece aglunitasyon pozitif cikti.
Ben en basindan beri kabullenmistim zaten ama ileride pisman olmamak adina denemek istedim.Bende ayni disuncedeyim olmuyorsa bunda da bir hayir vardir dedik.Saglik olsun. Uzuldum adiniza ama ben her zaman soyle bakarim. Cocuk olmuyorsa zorlamamak lazim. Hayirlisi buymus diyebilmeli. Aksi halde zorlayinca farz edelim ki cocuk oldu. Belki hayirsiz bir evlat olacak, belki ilerde saglik sorunu olacak, ya da bizim saglik sorunumuz olacak, belki cocuk sakat dogacak. Yani ille de olsun dememek gerekiyor. Olmuyorsa vardir bir sebebi. Size de sunu demek isterim boyle olmasinin bir sebebi vardir. Uzulmeyin. Allah baska yerden mutluluk verir...
Ben de elimden geleni yapicam. Olmazsa zorlamicamBen en basindan beri kabullenmistim zaten ama ileride pisman olmamak adina denemek istedim.Bende ayni disuncedeyim olmuyorsa bunda da bir hayir vardir dedik.
O da buyuk bir butce. Tutacagindan emin olsam deger ama garanti de degil tup bebejO antibiyotikle filan halloluyor sanırım mühim değil. Dilerseniz bekleyin ama bence tüp fikrine yavaş yavaş kendinizi alıştırın.
Yok ucret iadesi yapan yer ben duymadım hiç...birikim yapmıştık hepsi gitti cnm bu son tedavi içinde cok borçlanması arabamızı satıp model kuculttuk borclari ödeyip bi tedavi için gene para ayırdık falan öyle idare ediyoruzUmarim dileginiz geeceklesir. Peki tup bebek masraflarini nasil karsiliyorsunuz ve ne kadar tutuyor ucreti? Bazi merkezler tutmazsa ucret iadesi yapiyormus diye duymustum
Çok yeni evlisiniz. Umutlu olmanız güzel doğal yoldan olacağına. Ben çok yıldım 2 yılda.O da buyuk bir butce. Tutacagindan emin olsam deger ama garanti de degil tup bebej
Cok sevindim allah bagislasin0.35 amh değeriyle oğlum şuan kucağımda bin şükür. Eğer anne olmak istiyorsanız gecirtirmeyin derim. Anne olma şansım yüzde 10 du ilk 2 tüp bebek tedavimden sadece 1 embriyom oldu 3.tedavide çok şükür 4 embriyom doldurmuştu. Toplamda 3 tedavi 2 transfer 2 ameliyat ve 9 ay yatarak geçirdiğim bi gebelik sonunda evladıma kavuştum. Tüp bebek düşünün derim içinizde annelik duygusu varsa şuan bi şeyler yapmazsanız ilerde pişman olabilrsiniz
Demek ki siz gercekten cok istemissiniz. Ben bu kadarini goze alamamYok ucret iadesi yapan yer ben duymadım hiç...birikim yapmıştık hepsi gitti cnm bu son tedavi içinde cok borçlanması arabamızı satıp model kuculttuk borclari ödeyip bi tedavi için gene para ayırdık falan öyle idare ediyoruz
Gecmis olsun oncelikle. Famera ne ise yariyor peki? Ben de dun gittim doktora 20 mm olmus yumurtam. Iyi dedi. 2 gun iliski onerdi. Yarin yine gidicem kontrole.41 yaşındayım 2 yıllık evliyim amh 1.28 çıktı. sanki çok gençmişiz gibi bir de hemen çocuk sahibi olmayalım gezelim tozalım deyip 1,5 yıl bekledik. 6 ay önce çocuk sahibi olmaya karar verip bir doktora gittik. rahim ulstrasonu çeşitli testler sonrası poliplerim olduğunu öncelikle onları aldırmamı söyledi. tüpler açık yumurtam oluşuyor. ama kalitesi de önemli tabi. 5 ay önce polipler alındı 1 ay iyileşme süreci 2 ay normal akışında deneme ve sonrasında femara diye bir ilaç verdi geçen ay. bu ilacı ilk denemem de hamilelik oluştu ama 6 haftalıkken kimyasal gebelik olduğunu anladık adet görmemle çok şiddetli ağrılı bir şekilde son buldu. bu ay yeniden aynı ilacı verdi. 1 adet 19 mm yumurtam var ve dün çatlatma iğnesi oldum. umarım bu sefer olur. benim gibi amh değeri düşük herkese nasip olsun. doktorum yaşına göre çok iyi diyor ama yaşıma göre iyi olması değil normale göre iyi olması mühim.
Kaliteli yumurtayı olgunlaştırıyor. Aslında ilaç meme kanserinde kullanılmak için üretilmiş ancak yumurtaları olgunlaştırınız özelliği keşfedilince düşük dozda verilmeye başlanmış. Geçen ay ilk kullanımımda gebelik oluştu bu ay da umutluyum,Gecmis olsun oncelikle. Famera ne ise yariyor peki? Ben de dun gittim doktora 20 mm olmus yumurtam. Iyi dedi. 2 gun iliski onerdi. Yarin yine gidicem kontrole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?