Gebeliğe Hazırlık AMH 0.50 😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah hamile kalabilirim.pazartesi dr. Randevum var. Bakalim ne diyecek ona gore karar vericez.

Kalben dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin. İnşallah evlat sahibi olursunuz. Bozmayın moralinizi daha düşük amh larla evlat sahibi olanları duydum gördüm.

29 yaşındayım 2 solda 1 sağda yumurtam görüldü. Amh 0.64. Tedaviye başladım. Aramızda 10 yaş var sizinki çok düşük sayılmaz.
Bu amh adina cok fazla calisma yapilmamis bence. Cok tutarsiz bilgiler var. Kimilerinin amh degisebiliyor kimi dusuk degerle hamile kalabiliyor. Allahtan umit kesilmez

Hic stresli de degilimdir. Aksine hayatimin en guzel donemini yasiyorum. Ama neden oyle cikti sonuc anlamadim. Hayirlisi gittigi yere kadar denicem tabi yine... tesekkurler

Bu amh adina cok fazla calisma yapilmamis bence. Cok tutarsiz bilgiler var. Kimilerinin amh degisebiliyor kimi dusuk degerle hamile kalabiliyor. Allahtan umit kesilmez
Şöyle ki aslında fsh filan da önemli. Hamile kalıp kalamamak da değil mevzu. Benim zamanım size göre ciddi olarak daha az. O yüzden ben acele etmeliyim. Ama doğal yolla beklersek usgde yumurta göründüğü sürece ihtimal her zaman var. Eşinizin değerler iyi mi?

Yaşına göre degerin dusuk dedi...tup bebekten baska şansım yok..Ben 4 kez tüp bebek denedim 1 tane kizim var 2.denemeden sonrasında 2 kez daha denedim ama malesef negatif önümüzdeki ay 5.ye.hazirlaniyorum
Umarim dileginiz geeceklesir. Peki tup bebek masraflarini nasil karsiliyorsunuz ve ne kadar tutuyor ucreti? Bazi merkezler tutmazsa ucret iadesi yapiyormus diye duymustum

Evet esimin degerleri iyi sadece aglunitasyon pozitif cikti.

Ben en basindan beri kabullenmistim zaten ama ileride pisman olmamak adina denemek istedim.Bende ayni disuncedeyim olmuyorsa bunda da bir hayir vardir dedik.

Umarim dileginiz geeceklesir. Peki tup bebek masraflarini nasil karsiliyorsunuz ve ne kadar tutuyor ucreti? Bazi merkezler tutmazsa ucret iadesi yapiyormus diye duymustum
Yok ucret iadesi yapan yer ben duymadım hiç...birikim yapmıştık hepsi gitti cnm bu son tedavi içinde cok borçlanması arabamızı satıp model kuculttuk borclari ödeyip bi tedavi için gene para ayırdık falan öyle idare ediyoruz

0.35 amh değeriyle oğlum şuan kucağımda bin şükür. Eğer anne olmak istiyorsanız gecirtirmeyin derim. Anne olma şansım yüzde 10 du ilk 2 tüp bebek tedavimden sadece 1 embriyom oldu 3.tedavide çok şükür 4 embriyom doldurmuştu. Toplamda 3 tedavi 2 transfer 2 ameliyat ve 9 ay yatarak geçirdiğim bi gebelik sonunda evladıma kavuştum. Tüp bebek düşünün derim içinizde annelik duygusu varsa şuan bi şeyler yapmazsanız ilerde pişman olabilrsiniz

Cok sevindim allah bagislasin

41 yaşındayım 2 yıllık evliyim amh 1.28 çıktı. sanki çok gençmişiz gibi bir de hemen çocuk sahibi olmayalım gezelim tozalım deyip 1,5 yıl bekledik. 6 ay önce çocuk sahibi olmaya karar verip bir doktora gittik. rahim ulstrasonu çeşitli testler sonrası poliplerim olduğunu öncelikle onları aldırmamı söyledi. tüpler açık yumurtam oluşuyor. ama kalitesi de önemli tabi. 5 ay önce polipler alındı 1 ay iyileşme süreci 2 ay normal akışında deneme ve sonrasında femara diye bir ilaç verdi geçen ay. bu ilacı ilk denemem de hamilelik oluştu ama 6 haftalıkken kimyasal gebelik olduğunu anladık adet görmemle çok şiddetli ağrılı bir şekilde son buldu. bu ay yeniden aynı ilacı verdi. 1 adet 19 mm yumurtam var ve dün çatlatma iğnesi oldum. umarım bu sefer olur. benim gibi amh değeri düşük herkese nasip olsun. doktorum yaşına göre çok iyi diyor ama yaşıma göre iyi olması değil normale göre iyi olması mühim.

Gecmis olsun oncelikle. Famera ne ise yariyor peki? Ben de dun gittim doktora 20 mm olmus yumurtam. Iyi dedi. 2 gun iliski onerdi. Yarin yine gidicem kontrole.

Gecmis olsun oncelikle. Famera ne ise yariyor peki? Ben de dun gittim doktora 20 mm olmus yumurtam. Iyi dedi. 2 gun iliski onerdi. Yarin yine gidicem kontrole.
Kaliteli yumurtayı olgunlaştırıyor. Aslında ilaç meme kanserinde kullanılmak için üretilmiş ancak yumurtaları olgunlaştırınız özelliği keşfedilince düşük dozda verilmeye başlanmış. Geçen ay ilk kullanımımda gebelik oluştu bu ay da umutluyum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…