- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
30 29da hamile kaldım.yaşınız kaçtı acaba, ben de 0.5 ve yaşım 37 ,dr yumurtan var dedi ama bilmiyorum moralim çok bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 29da hamile kaldım.yaşınız kaçtı acaba, ben de 0.5 ve yaşım 37 ,dr yumurtan var dedi ama bilmiyorum moralim çok bozuldu
Nasıl olduBen 0,01’le dogal hamile kaldim, tek iliskiden hem de. Ustelik 0,4 cok da kotu bir sonuc sayilmaz
Merhabalar,Ben 0,01’le dogal hamile kaldim, tek iliskiden hem de. Ustelik 0,4 cok da kotu bir sonuc sayilmaz
Gercekten bir onderim yok, ben kendiliginden hamile kaldim ozel bi sey yapmadimMerhabalar,
Öncelıkle hayırlı uğurlu olsun. Ben de 35 yasındayım, henüz bebek için hiç deneme yapmadık eşimle, rutin kontrole gittik amh 0,850 cıktı. Ümit hoca ile hemen tedaviye başlayalım dedık, sımdı hasta olmamı bekliyoruz, test yapıp tedaviye hemen başlıyoruz. Tedavi ne olur test sonucuna göre bakıcaz.
Ümit hoca gerçekten cok iyi olduğunu duydum, başka bir yere bakma ihtiyacı hiç hissetmedim. Sizin önerileriniz varmıdır bana ?
Allahım bizede nasip etsin şuan nasılsınız bebek nasılGercekten bir onderim yok, ben kendiliginden hamile kaldim ozel bi sey yapmadim
Sakın sakin ağlamayın,aynı değer ile benim arkadaşım tup bebek ile hamile kaldı tek yumurtası toplanmıştı hatta kalitesiz denildi 5. Güne gitti ve Zafer onların oldu simdi 2 yaşında bir cimcimeAmh değerimi öğrendim çok ağlıyorum hıçkıra hıçkıra doktorum söyledi şok geçirdim tüp bebek merkezine git dedi . Çok kötüyüm benim gibi olan var mı
sizin yorumunuzu okuyunca şuan içimdeki karamsarlık biraz olsun azaldı 30 yaşındayım olmuyor diye en son tüp bebek merkezine gittik amh testinde değer 1.9 çıktı doktor bu değer az 2 bucuk 3 olması lazım zaman kaybetmemeniz gerekiyor daha fazla düşmeden tüp bebek yapmalısınız erken menopoza girebilirsin dedi yani benim değerim ozaman normal
Benimde amh 0,42 ve bunu öğreneli 2 ay oldu 20 gün sonraya rahim filmi randevusu verildi hormonlarda 2 aya çıkıyormuş bu süreçte dahada azalır mı acaba lütfen cevap verirseniz çok sevinirim
Ben de 1.21 ile tüp bebeğe başladım ilkinde olmadı ikincisinde oldu ama yumurta kaliteside önemli benim oda pek iyi değildi demem o ki hiç belli olmuyor değeriniz kötü değil ama iyi de değil çok geç kalmadan başlayın..sizin yorumunuzu okuyunca şuan içimdeki karamsarlık biraz olsun azaldı 30 yaşındayım olmuyor diye en son tüp bebek merkezine gittik amh testinde değer 1.9 çıktı doktor bu değer az 2 bucuk 3 olması lazım zaman kaybetmemeniz gerekiyor daha fazla düşmeden tüp bebek yapmalısınız erken menopoza girebilirsin dedi yani benim değerim ozaman normal
Hiç belli olmuyor kiminin çok çabuk düşüyor kimisinin yıllarca aynı kalabiliyor…Ben 2020 ocak ayında kadın doğumcuya gittim kontrole bebek istiyordum artık yaşım 32 ydi…yumurta fışkırıyor git hamile kalınca gelirsin dedi denedik 6 ay sonra tekrar aynı doktora gittim amh değerim 1.21 di ve miyom vardı….Benimde amh 0,42 ve bunu öğreneli 2 ay oldu 20 gün sonraya rahim filmi randevusu verildi hormonlarda 2 aya çıkıyormuş bu süreçte dahada azalır mı acaba lütfen cevap verirseniz çok sevinirim
maşallaahh cok tatlısnız,umut oluyorsunuzAmh 0.8 , doktor amh indan daha da kötü yumurtalarin hemen hemen tup bebek dedi, ben daha yeni denemeye başlamıştım 3 ay süre istedim, 3 ay sonun da olmadı, daha sonra bazi sıkıntılar oldu tüp bebeğe başlayamadım, 3 ay daha geçtikten sonra normal yoldan hamile olduğumu öğrendim, ne takviye ne ilac ne folik asit hicbirsey kullanmiyordum, 11 haftaligiz suan saglikli ilerliyor elhamdülillah, yaş 29
Iki kez transfer oldum ne yazikki ikiside negatif oldu benim miyomumda var ama doktorlar ne yazikki net birsey soyleyemiyor hamilelige engel olup olmadigi konusunda bunun icin ameliyata gittim narkoz yedim uyandigimda ogrendim doktor ameliyati yapmamis simdi yeni doktordan geldim birde ustune yumurtalikta kist cikti esimdefe sayida yetersizlik var tekrar test verecek sanki hersey bana karsi cocugum olmasin diyeBen de 1.21 ile tüp bebeğe başladım ilkinde olmadı ikincisinde oldu ama yumurta kaliteside önemli benim oda pek iyi değildi demem o ki hiç belli olmuyor değeriniz kötü değil ama iyi de değil çok geç kalmadan başlayın..
Şimdi böyle düşünmeniz normal ben de çok girdim o düşüncelere…Biraz zahmetli olucak tek tek sakince ilerleyin inanın sonuca ulaşacaksınız benim de uzun sürdü ama sonu güzel oldu…Sizin de öyle olucakIki kez transfer oldum ne yazikki ikiside negatif oldu benim miyomumda var ama doktorlar ne yazikki net birsey soyleyemiyor hamilelige engel olup olmadigi konusunda bunun icin ameliyata gittim narkoz yedim uyandigimda ogrendim doktor ameliyati yapmamis simdi yeni doktordan geldim birde ustune yumurtalikta kist cikti esimdefe sayida yetersizlik var tekrar test verecek sanki hersey bana karsi cocugum olmasin diye
Insallah öyle olur hem maddi hem manevi cok zorlayan bir süreç birde boyle baska problemler cikinca insan cok yipraniyor simdi sifirdan baslanacak bakalmŞimdi böyle düşünmeniz normal ben de çok girdim o düşüncelere…Biraz zahmetli olucak tek tek sakince ilerleyin inanın sonuca ulaşacaksınız benim de uzun sürdü ama sonu güzel oldu…Sizin de öyle olucak
Hayırlı olsun hangi doktora gittiniz0.01 ve ikiz hamileyim. Tüp bebekle oldu
Ya .bende hormon testi yaptm 0.99 çıktı sizce nasl cokmu kötü bir değer0.01 ve ikiz hamileyim. Tüp bebekle oldu
Sakin olun yüzlerce var hemde.Amh değerimi öğrendim çok ağlıyorum hıçkıra hıçkıra doktorum söyledi şok geçirdim tüp bebek merkezine git dedi . Çok kötüyüm benim gibi olan var mı