Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ultrasonda baktırmadın mı. Yaşın kaçamh 0,05 olunca ortalama ne kadar yumurta olabilir? bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba
31 baktırdım ama hiç sormak aklıma gelmedi en sonda 1 tane olmuştu şimdi yine gideceğim merak ettim 1 den fazla olabilir mi diyeCanım ultrasonda baktırmadın mı. Yaşın kaç
inşl. geçen ay 1 tane çıkmıştı o da boştu inşl bu sefer 2-3 olur2-3 olabilir
Canım fsh kaç ? Olur tabi ki inşallah benim 0.4 olmasına rağmen iki çıkıyor düşün birtane büyüyor bende de sıkıntı büyük bir negatif tüp bebek var şu anda bekliyorum olacak mı diye umutlanamıyorjm maalesefinşl. geçen ay 1 tane çıkmıştı o da boştu inşl bu sefer 2-3 olur
Canım 0.4 4 yumurta az değil mi ultrasonda üç senedir böyle ya 3 ya 42-3 olabilir
0.4 için 3-4 normal.Canım 0.4 4 yumurta az değil mi ultrasonda üç senedir böyle ya 3 ya 4
benim değerim 0.05 0.4 benimkine göre iyi en son baktırdığımda 29,41 çıktı onun öncesinde 8,57 ben tüp bebeğe başladım yumurtam boş çıkınca iptal olduCanım fsh kaç ? Olur tabi ki inşallah benim 0.4 olmasına rağmen iki çıkıyor düşün birtane büyüyor bende de sıkıntı büyük bir negatif tüp bebek var şu anda bekliyorum olacak mı diye umutlanamıyorjm maalesef
Ya benim 28 fshla devam etti yumurtam dolu çıktı ikisi de ben de şaşırdım iptal olur sandım bilmiyorum ama sonuç ne olur. Hangi merkeze gidiyorsunbenim değerim 0.05 0.4 benimkine göre iyi en son baktırdığımda 29,41 çıktı onun öncesinde 8,57 ben tüp bebeğe başladım yumurtam boş çıkınca iptal oldu
Senin ne kadsr sürece azaldı bu Amh doğruysa benim üç senedir aynı çabuk tükenmez sanırımbenim değerim 0.05 0.4 benimkine göre iyi en son baktırdığımda 29,41 çıktı onun öncesinde 8,57 ben tüp bebeğe başladım yumurtam boş çıkınca iptal oldu
inşl. güzel sonuçlanır acıbademe gidiyorumYa benim 28 fshla devam etti yumurtam dolu çıktı ikisi de ben de şaşırdım iptal olur sandım bilmiyorum ama sonuç ne olur. Hangi merkeze gidiyorsun
1 yıldır evliyim öncesinde hiç baktırmadım 2 ağustos ta bakıldıSenin ne kadsr sürece azaldı bu Amh doğruysa benim üç senedir aynı çabuk tükenmez sanırım
Şaka gibi yaş genç yeni evlisin nerdeyse bende altı aylık evliyken şüphelendim baktırdım ama çoğu insan Amh önemli değil diyor kendi kendine kalan var çok mucizeler duyuyorum dilerim bizi de bulur1 yıldır evliyim öncesinde hiç baktırmadım 2 ağustos ta bakıldı
ben evlendikten 1 ay sonra gittim amh bakması 6-7 ayı buldu normal olması için bekletti olmayınca değere baktılar bende bilmiyordum aklıma gelmiyordu böyle bir şey tabi sorayım falan şimdi sonuç bu nasip artıkŞaka gibi yaş genç yeni evlisin nerdeyse bende altı aylık evliyken şüphelendim baktırdım ama çoğu insan Amh önemli değil diyor kendi kendine kalan var çok mucizeler duyuyorum dilerim
amh direkt istememekte diretiyorlar, fsh vs istemeden direkt amh bakmayan devlet hastaneleri var. yorucu yani bi teste ulasmak bile.ben evlendikten 1 ay sonra gittim amh bakması 6-7 ayı buldu normal olması için bekletti olmayınca değere baktılar bende bilmiyordum aklıma gelmiyordu böyle bir şey tabi sorayım falan şimdi sonuç bu nasip artık
Evet ben önce fsh bakmıştı bana bir ay sonra Amh için çağırmıştı çok zor yorucu işler dört sene oldu o kadar bunaldım ki anlatamamamh direkt istememekte diretiyorlar, fsh vs istemeden direkt amh bakmayan devlet hastaneleri var. yorucu yani bi teste ulasmak bile.
ben özele gitmeme rağmen geç istediler zamanımdan gittiamh direkt istememekte diretiyorlar, fsh vs istemeden direkt amh bakmayan devlet hastaneleri var. yorucu yani bi teste ulasmak bile.