amh 0,05 fsh 38 olup tüp bebek yaptıranlar

umutlu354

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
32
6
31
merhaba ben 31 yaşındayım ve amh 0,05 fsh 38 tüp bebek için hastaneye gittim ve hiç yumurtam olmadığını ondan dolayı da prp ve egzosom yaptırdım. onun sonrasında cyclo pronova verdiler ilk ay ilacı içip ilaç bittikten sonra 3. gün regl oldum bu ay da kullandım ilaç bitti bugün 6. günü ve regl olamadım belki stresten dolayı onuda bilmiyorum benim gibi olupta hamile olanınız oldu mu bu arada 1 yıllık evliyiz ve 1 yıldır da deniyoruz. Allahım her isteyene nasip ederi inşl.

Prp ve egzosom hariç tamamen aynı durumdayız.Test yaptınız mı
yaptım negatifti di 1 gün sonrasında regl oldum hastaneye gittim tüp bebek için 1 tane küçük yumurta varmış şimdi onu büyütmek için ilaç iğne vs kullanmaya başladım inşl. büyür bu arada fsh 8,57 e düşmüş

Prp ve egzozom kesinliği olmayan para tuzağı uygulamalar boşuna yapmayın bunu bizzat tüp bebek doktorum söyledi

Umudunuzu yüksek tutun 1 adet yumurta her şey için yeterli bende 35 yaşındayım amh 0.11 di eşimin de spermi az oldukça azdı ilk denememizde tüp bebek pozitif haberimizi aldık çok şükür Allah’a. De gittiğimi anne baba hariç söylemedim saklı tutum psikolojik olarak aranmak ve hatırlatılmak istemedim. Çünkü yokmuş normal bir dr süreciymiş gibi strese girmeden tedavimi yapmak istedim. Ve öylede oldu eşimle ikimiz dünyanın sonu değil olmasa da Allahtan dedik. Ne ben eşimi spermi yetersiz diye bırakırdım o da aynı şekilde . Sizde moralinizi yüksek tutun Allah’a bırakın

teşekkür ederim inş. size de hayırlısı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. benim 1 tane olan yumurtam boş çıktı olmadı maalesef inşl. bir daha ki sefer bende güzel haber alırım

Benim de aynıydı canım amh 0.07 FSH 33 du 6 aydır felan tedavi görüyorum bir kere opu oldum 1 yumurta toplandı ve 1 embriyom donduruldu çok şükür havuz yapılacaktı bu ay hiç yumurta yok dedi doktor transfer istedik rahmim yeteri kadar kalınlaşmadi doktor alttan yumurtaların var dedi adetin 2.gunu çağırdı doğal siklus deneyecez dedi hiç moralini bozma sadece günü var gelince olacak gibi düşün kendini yıpratma sakın sonra tedaviniz olumsuz etkilenir Allah'ım ol derse olur ve en güzelinden verecek ki imtihanı da o kadar zor oluyor bizim için

Ha birde tedavinin birinde yumurtam erken çatladı iptal oldu birinde yumurtamin biri erken büyüdü iptal oldu öyle

ne güzel inşl hayırlısı ile çok güzel sonuçlar alırsınız alırız Allah isteyen herkese nasip eder inşl. bende 4 gün önce opu oldum 1 tane vardı ama boş çıktı nasip olmadı demek ki daha zamanı var dediğiniz gibi tabi çok zorlu süreç ne kadar düşünmemeye çalışsam o kadar aklıma geliyor ne yazık ki. ama bu sefer biraz daha sakinim bakalım yine yumurta takibi vs yaptıracağım nasip inşl. bu sefer güzel sonuçlanır

teşekkür ederim inş. size de hayırlısı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. benim 1 tane olan yumurtam boş çıktı olmadı maalesef inşl. bir daha ki sefer bende güzel haber alırım
Amin canım Çok zor biliyorum ama çok düşünme odaklanma biraz kafanı boşalt ve inan . İmkanın varsa çocuk dileyip kan akıt kurban kes.Onu da dağıt ihtiyaçı olan ailelere pay et.Allah size can versin onu da sağ salim kucakla. Ben inanıyorum iyi haberini alacağız

Merhaba doktorunuz kimdi acaba

öyle yapmaya çalışacağım inşl. eskisi gibi değilim ama arada yine aklıma geliyor ister istemez inşl. bende inanıyorum bir gün nasip olacak sadece biraz daha zamanı var demek ki

Hiç canini sıkma glutenli ürünler tüketme elinden geldigince

Ben diyetisyene gittim merkezin kendi diyetisyeniydi tüp bebeğe hazırlık ve yumurta kalitesi için bir ay lik bir diyet yaptım gluten ve şeker ürünü hiç tuketmedim sonraki ay o yumurtam toplandı 1 taneysi ama doktor yumurta çok iyi demiş ti sonra bıraktım diyeti bu sefer erken çatladı önden gitti derken bir daha opu olmadım size tavsiyem 1 ay dişinizi sıkın gercekten çok faydası var bir de doktorunuz yumurta kalitesi için vitamin verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…