Amh 0.01 olan arkadaşlar vajinada yanma oluyor mu sizin?

31 Yaşım amh 0.8 sizin adetinizde azalma oldumu benm çok oldu Yakında tamamen menapoza girmekten korkuyorum daha çok hararet basıyor

Tüp bebek transfer oldumu hangi aşamadasınız?
Ayrıca olmasın çocuk ya dünyanın sonumu? Bizim önceliğimiz sağlıgımız olmalı

Bazen evet ben de böyle düşünüyorum. Ne yapalım eğer biz dünyanın sonu gibi davranırsak herkes bize öyle davranır olmayınca..Ki şu da bir gerçek evet hepimiz çabalıyoruz ama herkes çocuk sahibi değil bu dünyada...Birilerine mutlaka bu piyango vuracak. Biraz gerçekçi olmak lazım. Bu açıdan sana katılıyorum

Benim sağlıklı bazı arkadaşlarım durumumu bilmediği için konuşuyorlar. Mesela biri doktora gitmiş, hormon testleri falan yaptırmış. Herşeyi normal çıkmış. "Çok korktum çocuğun olmayacak derse doktorlar. Çok şükür herşey normal" diye bana anlatıyor. Ben de öylece baktım ona....

Estağfurullah canım benim cvp verdin Allah razı olsun. Daha tüp bebek denemeden gittiğim drlar donasyon dedi muayene Eden etmeyen. İyice karamsar oldum hergün burdayım bi umut işte hamile kalan var mı yada menopoza care bulundumu diye.

Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi. Eşinin ailesi falan biliyormu çocuk diye soruyorlar? Özel oldu ama cvplamayabilirsin

Evt çok haklısınız bi ara unutmuştum
Geçenlerde alışılama yaptırdım olmadı ondan beri bı garıp oldum
Tabiki saglıgımız daha önemli haklısın
Psikolojimi sağlam tutmam lazm

Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi. Eşinin ailesi falan biliyormu çocuk diye soruyorlar? Özel oldu ama cvplamayabilirsin
Eşimin ailesi durumumu bilmiyor. Çocuk diye tabiki soruyorlar ama ben geçiştiriyorum. Eninde sonunda bir gün öğrenecekler ne yapayım

Eşimin ailesi durumumu bilmiyor. Çocuk diye tabiki soruyorlar ama ben geçiştiriyorum. Eninde sonunda bir gün öğrenecekler ne yapayım
Yapman gerekenleri yapmışsın olmuyorsa napalım. Bende eşime dedim birgün, bu durumumu öğrenirlerde bana laf sokan olursa ama her kim olursa çok kötü bozarim dedim
Çevremde bu tip insan var çünkü.

Yani anlasilan o ki kimsede bu vaginada yanma problemi yok öyle mi?:) bir tek ben de mi var

Yani anlasilan o ki kimsede bu vaginada yanma problemi yok öyle mi?:) bir tek ben de mi var
Merhaba,benimde vajinada yanma sorunum var.sanki asit dökmüş yada biber sürmüş gibi.gitmediğim doktor kalmadı.herhangi bir enfeksiyonda bulamıyorlar.gün içerisinde en az 5-6 kez oluyor.çözüm bulamadım.sizin durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…