amerikan kapılarımı boyadıııııımmmmmmm.....

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
nihayet boyadım kızlar koyu kahveden beyaza dönen kapılarım işte...bu arada hızımı alamadım ve bir fiskosla çook eski bir avizeyi de hayata döndürdüm:KK1:son bişey daha koridoru da mutfakla aynı parkeden yaptırdım...duvarları kapıdan önce boyadığıma iyi etmemişim zor oldu bayaa ama merak edenler için söyleyim polisan kum beji...
$2013-02-05-137.jpg
$2013-02-12-200.jpg
$2013-02-05-116.jpg
$2013-02-05-120.jpg
$2013-02-05-117.jpg
$2013-02-05-139.jpg
$2013-02-05-145.jpg
$2013-02-12-196.jpg
$2013-02-12-197.jpg
$2013-02-12-198.jpg
$2013-02-12-199.jpg

$2013-02-11-183.jpg
$2013-02-12-190.jpg
$2013-02-12-191.jpg
$2013-02-11-179.jpg $2012-04-14-029.jpg $2012-04-14-030.jpg
$2013-02-12-193.jpg

Son düzenleme:
ohhhh ferahlamıs evın valla :)))
benımkılerde beyaz.. koyu rengı hıc sevmıyorum ya :)
cok guzel olmus arkadasım

hakkaten yaa hangi akla hizmet koyu renk kapı dimi...çok teşekkür ederim bu arada çook yoruldum alttaki koyu rengi kapatmak için 4 kat boyadım ama değdi bakıp bakıp ferahlıyoruz eşimle:KK1::KK1::KK1:

çok güzel olmuş.bu boya çok iyi her yüzeyde kesin sonuç diyorlar.memnun kaldınızmı.özellikle fiskos için soruyorum

kesinlikle güzel bir boya tutuculuğu ve kapatıcılığı mükemmel bence kapılarda değil ama sadece fiskos ya da düz yüzeyli mobilyalarda rulo ya da fırçada hafif de olsa bir iz kalıyor elbette yani sprey boyada olduğu gibi değil benim yatak odam da fiskosumla aynı renk hemen hemen onu mesela bu sprey şeklinde boya yapan boya tabancalarıyla boyatmayı düşünüyorum eşimin amcası bu işi yapıyor evin garajında yapacak yoksa bayaa bi külfetli zahmetli olurdu herelde...

canım çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık...benimkilerde krem rengi...moralini bozmayım ama beyaz kapılar zamanla sararıyor dediler ama inşallah bişey olmaz...güle güle kullan...
yatak odanı merakla bekliyorum....yaz geçti kışa geldik :) yazın demiştin fırsat bulamadın sanırım..yapar yapmaz resim ekle...
bu arada görüşemiyoruz meraktayım koptuk gibi sanki :KK34::KK34:
iyimisen hoşmusan...:KK52::KK52::KK52::KK52:

canım çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık...benimkilerde krem rengi...moralini bozmayım ama beyaz kapılar zamanla sararıyor dediler ama inşallah bişey olmaz...güle güle kullan...
yatak odanı merakla bekliyorum....yaz geçti kışa geldik :) yazın demiştin fırsat bulamadın sanırım..yapar yapmaz resim ekle...
bu arada görüşemiyoruz meraktayım koptuk gibi sanki :KK34::KK34:
iyimisen hoşmusan...:KK52::KK52::KK52::KK52:

sağol canımcım...evet sarardığını biliyorum ister istemez her beyaz şey gibi hafif rengi kırılıyo ama benim eve krem de uyar sorun değil zaten krem mi yapsam beyaz mı diye kararsız kalmıştım sonra nasılsa kreme dönecek en iyisi beyaz olsun dedim...yatak odasında da işte yazı geçirince malum kışın da iş yapılmıyo ki evde olsa tamam kapılar gibi ama bu garajda yapılacak o yüzden gözüm kesmiyo kışın ...havalar ısınır ısınmaz yapcam inşallah... ben devamlı takip ediyorum sen de pek yoksun bu aralar...sen olunca ben yokum ben olunca da sen galiba..:44:

sağol canımcım...evet sarardığını biliyorum ister istemez her beyaz şey gibi hafif rengi kırılıyo ama benim eve krem de uyar sorun değil zaten krem mi yapsam beyaz mı diye kararsız kalmıştım sonra nasılsa kreme dönecek en iyisi beyaz olsun dedim...yatak odasında da işte yazı geçirince malum kışın da iş yapılmıyo ki evde olsa tamam kapılar gibi ama bu garajda yapılacak o yüzden gözüm kesmiyo kışın ...havalar ısınır ısınmaz yapcam inşallah... ben devamlı takip ediyorum sen de pek yoksun bu aralar...sen olunca ben yokum ben olunca da sen galiba..:44:

ortak konularımız yok artık sanırım :KK43: sende pek konu açmaz oldun geztapo fazeyde nerelerde bilmiyorum..bende pek konu açmıyorum sanırım ortak konular açmadığımız için buluşamıyoruz...
bende dedim rukiye heralde bütün eksiklerini tamamladı boya işleri falanda bitti ondan uğramıyor buralara artık :)
bende önlisansa başladım bu sene derslerden başım kalkmıyor, açıköğretim topiğindeyim sürekli ordan yardım alıyorum...o nedenle buralara pek uğrayamıyorum...sana özelden yazdım ama doluymuş kutun gitmedi mesaj...

kızlar ben devamlı buralardayım aşkolsun buarada bayıldım rky bende yaza düşünüyorum boyatmayı sadece merak ettiğim damar desenleri kapanmıyo değilmi onu sorayım ......

ayyyyyyyyyy maşaallah nasıl yaptınız anlatın yahuuuuu

kızlar ben devamlı buralardayım aşkolsun buarada bayıldım rky bende yaza düşünüyorum boyatmayı sadece merak ettiğim damar desenleri kapanmıyo değilmi onu sorayım ......

yok hayatım yağlı boyayla boyasaydım keşke o daha ucuz olurdu ben de senin gibi kapanır diye su bazlı aldım ama asla kapanmıyo hatta salon resimlerinde bayaa net belli kapanmadığı ...hatta bence kapatmak istersen bayaa bi uğraşmalısın macun falan çekmen gerekir o derece kapanması mümkün değil yani...

ayyyyyyyyyy maşaallah nasıl yaptınız anlatın yahuuuuu

çok kolay canım anlarmayı değer bi zorluğu yok al polisan x1 panel kapı boyasını ruloyla 3-4 kat aralıklı olarak sür gitsin hatta şimdilerde keşke yağlı boya yapsaydım daha fiyatı uygundu diyorum yağlı boya parlak oluyo ben mat olsun istediğim için bu boyayı seçtim...

çok kolay canım anlarmayı değer bi zorluğu yok al polisan x1 panel kapı boyasını ruloyla 3-4 kat aralıklı olarak sür gitsin hatta şimdilerde keşke yağlı boya yapsaydım daha fiyatı uygundu diyorum yağlı boya parlak oluyo ben mat olsun istediğim için bu boyayı seçtim...

iyi yapmışsın.peki kenarları nasıl boyadın? yani kasa mı deniliyor oralaraı.duvarlar batmadı mı?

kapılar da çok güzel olmuş da ben avizeye bayıldım kendi avizemi krem gibi bir renge boyamıştım seninkini görünce pişman oldum beyaza boyamadığıma. şahane olmuş güle güle kullan :)

kapılar da çok güzel olmuş da ben avizeye bayıldım kendi avizemi krem gibi bir renge boyamıştım seninkini görünce pişman oldum beyaza boyamadığıma. şahane olmuş güle güle kullan :)
canım hani düğünden önce sana ve smyreye de göstermiştim o lamba bu ..aslı döküm altın rengiydi ve çok eski bayaa da bi yıpranmış bi lamba annemin bi komşusu vermişti hiç yoksa 30 yıllık lamba ama bu hali hoşuma gitti..senin de beğenmene çok sevindim:KK16:

canım hani düğünden önce sana ve smyreye de göstermiştim o lamba bu ..aslı döküm altın rengiydi ve çok eski bayaa da bi yıpranmış bi lamba annemin bi komşusu vermişti hiç yoksa 30 yıllık lamba ama bu hali hoşuma gitti..senin de beğenmene çok sevindim:KK16:

aa evet hatırladım çok güzel olmuş çok :)) maşallah diyeyim avize düşer müşer şimdi durduk yere :KK70: :nazar:

koyu renkle gecırdıklerınız zamanlar ayazık valla cok yakısmıs cok harıka
kım boyadı pekı erkek kolu gozukuyo
benımde amerıkan kapılarım boyandı
amerıkan kapı boyası ıle
fena degıl oldular ama kapı kollarını berbat etmıs durumdalar
kapı kollarını degıstırmeı dusunuyorum acıkcası

X