Amerikan kapı hakkında ..

fatma034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
96
Yer
İstanbul
merhaba kızlar ev yaptırıyoruz kapıları amerikan kapı düşünüyoruz ama kullanışsız ve dayanıksız olduğunu duydum birşey çarptığında felan hemen ciddi şekilde zedeleniyormuş görünümü çok güzel ama kararsız kaldım kullananlar yardımcı olun lütfen

arkadaşım ... panel kapıların içeriği sağlam olursa bişi olmaz ... içi boş olanlar hem ses geçirme bakımından hemde çabuk bozulma yaptığından kullanışsız...yaprıracağın kişilere içeriğini sormanı tavsiye ederim ...kolay gelsin...

canım 1 yıl içinde 2 kere ev değiştirdim ikisinin de kapıları amerikandı hiç bişey olmadı sapasğlam bıraktık yani ama onlarda da kalite farkı vardır araştırıp alabilirsiniz bence

American kapılar evi çok şık gösteriyo ama banyo vb sudan etkilenebilecek alanlarda kullanmanızı öneremeyeceğim evin diğer alanlarında ise küçük yaşta çocuğunuz yoksa tavsiye ederim...

benim bütün kapışarım amerikan kapı canım ama içi dolu olursa bir sorun olmaz yani gayet memnunum ben

kapı kolları şu otellerdeki gibi çevirmeli değilse ben de memnunum diyebilirim amerikan kapıdan. çevirmeli kapı kollarıyla iki defa tuvalette kilitli kaldım... yani kalitesiyle de ilgili olabilir tabi ama ben tavsiye etmiyorum.
bir de ben camsız kapılardan çok hoşlanmıyorum.özellikle wc'de.tabi wc'nizin ayrı bir girişi olması koşluyla.yani direk tuvalete açılmıyorsa kapınız bence onu camlı yaptırın.çünkü sürekli açık unutuluyor ışıklar ve farkedilmiyor uzun süre...bir de içeride biri olup olmadığı anlaşılmıyor kapı açmadan.

umarım evinizde güle güle oturursunuz.

benım butun kapılarım amerıkan kapı.marangozumuz cok saglam yaptı tas gıbıler.ben cok memnunum ıyı bır yere yaptırırsan memnun kalırsın

ben amerikan kapıyı uzun zamandır kullanıyorum küçük çocuğum olmasına rağmen çok memnunum

arkadaşlar,

amerikan kapı yaptıranlar markalarını paylaşabilir mi? bir de yapı marketlerden alan oldu mu hiç, 290 tl ye vardı koçtaş'ta. iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…