- 11 Ocak 2018
- 6
- 2
- 39
- Konu Sahibi ozne_hayat
Evet bende bekliyorum.Dondurulmuş embriyo gebelik sonuçları ile ilgili çok olumlu sonuçlar alan kişiler var. Bu konuda tecrübesi olanlar paylaşırsa en azından fikrimiz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende bekliyorum.Dondurulmuş embriyo gebelik sonuçları ile ilgili çok olumlu sonuçlar alan kişiler var. Bu konuda tecrübesi olanlar paylaşırsa en azından fikrimiz olur
Ben tedavi sırasında ne zaman görüşmek istediysem veya muayene olmak istediysem her zaman Bulent Urman ile görüşebildim. Söylediğinizde mutlaka gorusturuyorlar. Sonraki denemenizde bence bu talepte bulunun. Ben de Aysen hanimdan cok memnun kaldım. Çok geçmiş olsun.Yalnız Bülent Urman hakkında şunu belirtme lerim yoğun bir doktor iletişim problemi var. İstediğin zaman ulaşamıyorsun hep hemşire ya da asistanı Aysen Hanım la iletişim halindesin. Aysen hanım iyi bir doktor. Tüp bebek sürecinden Bülent beyi bir başında bir de toplama ve transfer de gördüm. Hep aysen ve ayse hanım ilgilendiler. Sonuç dediğim gibi negatif. Biraz yıkıldım açıkcası. İletişim halinde olmak isterseniz başka doktor tercihi yapın derim.
Ben tedavi sırasında ne zaman görüşmek istediysem veya muayene olmak istediysem her zaman Bulent Urman ile görüşebildim. Söylediğinizde mutlaka gorusturuyorlar. Sonraki denemenizde bence bu talepte bulunun. Ben de Aysen hanimdan cok memnun kaldım. Çok geçmiş olsun.
Amerikan hastanesinde ilk. Daha önce baska merkezde 1 denemem oldu. Bulent bey 2 kez histereskopi yapti. Pozitif sonuç aldik.Merhabalar sizin ilk deneyiminiz mi? sonuç olumlu mu?
Sizin adınıza sevindim sağlıkla bebeğinizi kucağınza alırsınız inşallah.Amerikan hastanesinde ilk. Daha önce baska merkezde 1 denemem oldu. Bulent bey 2 kez histereskopi yapti. Pozitif sonuç aldik.
Teşekkürler, inşallah size de nasip olur. Umudumuzu kaybetmeyelim hicbir zamanSizin adınıza sevindim sağlıkla bebeğinizi kucağınza alırsınız inşallah.
Daha onceki negatif sonuc aldığınız merkez hangisiydi?Amerikan hastanesinde ilk. Daha önce baska merkezde 1 denemem oldu. Bulent bey 2 kez histereskopi yapti. Pozitif sonuç aldik.
Bahçelievler Medicalpark hastanesiDaha onceki negatif sonuc aldığınız merkez hangisiydi?
Merhaba hal aktif misiniz acaba bilemiyorum bende Bülent beyin hastasıyım bişey. Sormak isterim4. tüp bebek tedavimi amerikan hast. bülent urman yaptı.şükürler olsun şuan kollarımda 10 aylık bir oğlum var.bülent bey oldukça deneyimli bir dr ancak bölüm başkanı olduğu için fazla vakti yok oldukça yogun(yani uzun uzun sohbet etmek mümkün değil)buna ragmen yumurta toplama ve transver işlemine muhakkak katılıyor.ameriken hastanesinin labaratuvarı mükemmel bence labaratuvar oldukça önemli bu konuda.tedavinde başarılar diliyorum rabbim evlat isteyen herkezin kucaklarını bebeklerle doldursun.
Ben de Bülent beyin hastasıydım..Merhaba hal aktif misiniz acaba bilemiyorum bende Bülent beyin hastasıyım bişey. Sormak isterim
Ben de onun hastasıydım. Herhalde eskisi kadar ilgi alaka gösteremiyor hastalara. Ben arkadaşlarımdan yönlendirme yaptım, fiyatlar baya yükselmiş sanırım. Hayırlı olsun, umarım iyi sonuç alırsınız...Merhaba hal aktif misiniz acaba bilemiyorum bende Bülent beyin hastasıyım bişey. Sormak isterim
evet yaa arkadasimda aynisini soyledi fiyatlar ucmus. hani derlerya elini versen kolunu kaptirirsin öyle olmuş. tercih edenlere daha dikkatli olmasini tavsiye ederim. Artik Bulent hocada mua ucreti almaya baslamis 500 tl. ne olduysa anlamadim.
o zaman ilgilenebileceği kadar hastaya bakacak, bunun hesabını yapmak o kadar da zor değil.Ben de Bülent Bey'in hastasıydım. Eskiden yumurta toplama transfer gibi işlemlere kendisi giriyormuş. Benim yumurta toplama işlemime girmedi. Transfer sürecine giremeden zaten boş folikül sendromu dedi, ne olduğunu bile anlamadım. Güç bela bir kaç laf aldım ağzından sonrasında bu durumu kendim araştırmam gerekti. Ondan sonra da psikolojik olarak yıprattı bu durum beni ve bir daha tedavisini ya da bu durumun çaresi var mı yok mu diye araştırmadım bile. Başka Dr.'a da gitmedim çünkü ondan iyisi yoktur diye düşündüm. Şimdi şimdi bakıyorum bu durumu yaşayan var mı tedavisi var mı vs. diye. Ama ben de referansla gitmiştim ve işinde uzman bir doktor orası tartışılmaz. Sadece bölüm başkanı olduğu için çok yoğun, dolayısıyla ilgilenemiyor herkesle.
Merhabalar naptınız asabıldınızmı bu sorunuBen de Bülent Bey'in hastasıydım. Eskiden yumurta toplama transfer gibi işlemlere kendisi giriyormuş. Benim yumurta toplama işlemime girmedi. Transfer sürecine giremeden zaten boş folikül sendromu dedi, ne olduğunu bile anlamadım. Güç bela bir kaç laf aldım ağzından sonrasında bu durumu kendim araştırmam gerekti. Ondan sonra da psikolojik olarak yıprattı bu durum beni ve bir daha tedavisini ya da bu durumun çaresi var mı yok mu diye araştırmadım bile. Başka Dr.'a da gitmedim çünkü ondan iyisi yoktur diye düşündüm. Şimdi şimdi bakıyorum bu durumu yaşayan var mı tedavisi var mı vs. diye. Ama ben de referansla gitmiştim ve işinde uzman bir doktor orası tartışılmaz. Sadece bölüm başkanı olduğu için çok yoğun, dolayısıyla ilgilenemiyor herkesle.
Merhabalar naptınız asabıldınızmı bu sorunu
Takvıye gıda kullanıyormusunuz acabaMerhaba, hayır aşamadım maalesef. Zaten yeniden Dr arayışına girmedim pandemi girdi araya