- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
- #4.521
bu arada guzel bir yabanci dizi onerir misiniz? american horror story'i cok seviyorum, onu da hamilelikte izlememe karari aldim. 2 ay sonra artik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada guzel bir yabanci dizi onerir misiniz? american horror story'i cok seviyorum, onu da hamilelikte izlememe karari aldim. 2 ay sonra artik :)
daracik yerde ne cok donuyor o fistik ya, cok muzik dinletiyosun dans ediyor galiba :) bana bu hafta bakmadi ultrason, ne tarafta bilmiyorum ama sanki hala asagida. nst'ye giriyorum her gittigimde.
medala yorumlar iyiydi. ben de almis bulundum, o yuzden lansinohu deniycem. bebek bezleri uzerinde numaralar var, onlar yas galiba. 1'mi alicaksiniz? pampers aliyim diyorum, 1 numara. yav o kadar cok eksigim varki, sadece arastiriyorum. gogus urunlerim pompa haric tam ama, canim ne kiymetli :)
bu arada amazon topperim geldi ama acmadik hala. birkac gunde onu surundururuz, tembel aile.
the Killing...arabada cesedi bulunan genc bir kizin katilini arastiri gen ve guzel bir dedektif...tabi ki hic umulmayacak kisilerdir...acccaaayip surukleyici......
uzerindeki numaralar yas degil, sadece boy, xs,s,m,l gibi. newborn var cogu markada, sonra 1-2-3 diye gidiyor. Her markanin boylari farkli, bir standart yok, o yuzden alacagin markanin her boy icin bebis kilosu chartina bak. Newbornlardan basla ama cok yigma newborn, bakarsin iri dogar tikicanimiz. pampers newborn size var galiba.
Ne ara dondu ben de anlamadim, daha sabah yukarida tekmeliyordu. biz de sozde bu haftasonu bebek odasina girisecektik ama misafir geliyor yatili. ya ona is yaptiracagiz ya da amaan bosver deyip beraber gezecegiz. bakalim :)
sen benim ve esintos'un koydugu listeleri gormus muydun bu arada. bak ben arastirdim linkli minkli koydum, faydalan bunlardan. bir noktada arastirmayi birakip satin almaya baslaman lazim. ha daha vakit var, amazon'dan 1 haftada gelir en gec ciciler. zamanlamani ayarlarsin :)
sakin sakin cinayetsiz downton abbey var, ingiliz asilzadeleri ve hizmetcileri desem cok sıkıcı gelebilir ama bayagi guzel.
biz hamileligimin basindan beri scrubs izliyorduk, bitirdik bilmemkac sezonu (yarisinda uyudum herhalde). 20ser dakikalik, kolay gidiyor cerez, hem de eglenceli. bu olmadi baska 20 dakikalik komedi oneririm, netflixiniz varsa orada stream edilenlere bak. big bang theory cok komik.
ingiliz demisken, bir bolumu 90 dakika ama sezonu 4 bolum yeni sherlocklar var, onlari kesin tavsiye ederim.
biz breaking bad seviyoruz ama hamilelik oncesi izlemistim, sonrasinda icim daralirdi herhalde. homeland seviyoruz, pek heyecanli. dexter diyecegim ama kaldiramayabilirsin simdi ehehe. castle seviyoruz, bayagi cheezy aslinda ama cok sirin. castle'da oynayan nathan fillion'un firefly diye dizisi vardi, cok guzeldi, erken yayindan kalkti, sci fi futuristik. sci fi futuristik uzayli battlestar galactica var ya, of cok guzel o. star trek tabii arada hep yokladigimiz bir dizi. esim pek bayilmiyor ama criminal minds seviyorum. tamam cinayet minayet var ama mide kaldiran cinsten degil. bunlara isinamazsan fikir olarak daha onerecek cok sey var :)
koko sut poseti lansinoh iyi midir? sen ne alicaksin. lansinoh aldm ama akiyor vb yazmislar. aman sanki sutum oldu da posetini aliyorum.
esra annen geldi mi?
daracik yerde ne cok donuyor o fistik ya, cok muzik dinletiyosun dans ediyor galiba :) bana bu hafta bakmadi ultrason, ne tarafta bilmiyorum ama sanki hala asagida. nst'ye giriyorum her gittigimde.
medala yorumlar iyiydi. ben de almis bulundum, o yuzden lansinohu deniycem. bebek bezleri uzerinde numaralar var, onlar yas galiba. 1'mi alicaksiniz? pampers aliyim diyorum, 1 numara. yav o kadar cok eksigim varki, sadece arastiriyorum. gogus urunlerim pompa haric tam ama, canim ne kiymetli :)
bu arada amazon topperim geldi ama acmadik hala. birkac gunde onu surundururuz, tembel aile.
Selam kizlar,
Annemi Cuma gunu oglen 12.30 da havaalanindan aldik.2 gundur hasret gidiyoruz.Dunde dogurmadan bir gezdireyim dedim yoruldum ama degerdi :) Kizima sekerlerini yaptik bir ara fotosunu koyarim cok guzel oldular.
Silgi giris cok kolay oldu annem icin sen biraz endiselitdin hic olma cok kolay olacak sizinkiler icinde.
ben o formlari do
Durup gonderdim annemde ucakta bakarak doldurmus.Ingilizce bilmiyorum demeyi ogrettim :) Pasaport kontrolunde birsey sormuslar annemde ingilizce bilmiyorum demis okay deyip 6 ay oturum basmislar.
Bir surude tatli yiyecek filan getirdi .Food yok yazdirdim onda da sorun cikmadi.
Bu arada kizlar annelerinizden Tac marka organik bebek nevresimi isteyin.Annem getirmis cooook guzel ve kaliteli.
Koko carters marka cribi tavsiye ederim bana gore gayet kaliteli ve biliyorsun uygun.
Dun Car seat aldim baby trend Marka .Cok hosuma gitti.Toz pembe ve gri .Kullanisi ve tasimasida rahat.$ 100 di.Anneannenin getirdikleriylede butun eksikler bitti cok sukur.Simdi kizimin keyfini beklicez :) Cani ne zaman gelmek isterse gelsin diye :)
Esracım gözün aydın, anneciğin hoşgelmiş:)) biz zaten dedik annesiyle hasret gideriyorduk, oh oh ne güzel,darısı başıma:)) hep annelerimize kavuşacağız hem de getirdikleri mamalara:))) ahaha annem gelecek diye bir yandan seviniyorum bir yandan da çocuklar gibi bavulları açacağız mamalar,getirdiklerine bakacağız diye keyif yapıyorum şimdiden.Bizim de girişler kolay olur umarım, yiyeceklere takılmazlar inşallah.Anneme bende ingilizce bilmiyorumu öğretirim az çok onu diyebiliyor, abim eline not defterine yazacak zaten birşeyler:)
Lara'nın şekerlerini severim, sağlıkla doğsun inşallah kuzumuzda sevinçle dağıtırsınız eşe dosta.Artık Lara'ya odaklandık topik olarak, sağlıkla gelmesini bekliyoruz.Geleceği gün içine doğarmış diyorlar:)) daha o his var mı Esracım) hoş bazen ben şimdiden ay bugün doğacak mı ne bu ne bee diyorummm
) Anneye sevgiler,selamlar...
Selam kizlar,
Annemi Cuma gunu oglen 12.30 da havaalanindan aldik.2 gundur hasret gidiyoruz.Dunde dogurmadan bir gezdireyim dedim yoruldum ama degerdi :) Kizima sekerlerini yaptik bir ara fotosunu koyarim cok guzel oldular.
Silgi giris cok kolay oldu annem icin sen biraz endiselitdin hic olma cok kolay olacak sizinkiler icinde.
ben o formlari do
Durup gonderdim annemde ucakta bakarak doldurmus.Ingilizce bilmiyorum demeyi ogrettim :) Pasaport kontrolunde birsey sormuslar annemde ingilizce bilmiyorum demis okay deyip 6 ay oturum basmislar.
Bir surude tatli yiyecek filan getirdi .Food yok yazdirdim onda da sorun cikmadi.
Bu arada kizlar annelerinizden Tac marka organik bebek nevresimi isteyin.Annem getirmis cooook guzel ve kaliteli.
Koko carters marka cribi tavsiye ederim bana gore gayet kaliteli ve biliyorsun uygun.
Dun Car seat aldim baby trend Marka .Cok hosuma gitti.Toz pembe ve gri .Kullanisi ve tasimasida rahat.$ 100 di.Anneannenin getirdikleriylede butun eksikler bitti cok sukur.Simdi kizimin keyfini beklicez :) Cani ne zaman gelmek isterse gelsin diye :)
Sagol Marlin cim.Hayirlisyla saglikla kucagima alirim insallah.Cok kolay gecer senin annen de .Senin annenin de yesil pasaportu vardi degil mi? Yesil pasaport cok kolaylik sagladi anneme.
Hic sorma eve geldik valizi ne zaman acariz diye dusunmeye basladim :)
Evet Marlin cim sanki 2 gun icinde olacak gibi hissediyorum .
Esracım gözün aydın, anneciğin hoşgelmiş:)) biz zaten dedik annesiyle hasret gideriyorduk, oh oh ne güzel,darısı başıma:)) hep annelerimize kavuşacağız hem de getirdikleri mamalara:))) ahaha annem gelecek diye bir yandan seviniyorum bir yandan da çocuklar gibi bavulları açacağız mamalar,getirdiklerine bakacağız diye keyif yapıyorum şimdiden.Bizim de girişler kolay olur umarım, yiyeceklere takılmazlar inşallah.Anneme bende ingilizce bilmiyorumu öğretirim az çok onu diyebiliyor, abim eline not defterine yazacak zaten birşeyler:)
Lara'nın şekerlerini severim, sağlıkla doğsun inşallah kuzumuzda sevinçle dağıtırsınız eşe dosta.Artık Lara'ya odaklandık topik olarak, sağlıkla gelmesini bekliyoruz.Geleceği gün içine doğarmış diyorlar:)) daha o his var mı Esracım) hoş bazen ben şimdiden ay bugün doğacak mı ne bu ne bee diyorummm
) Anneye sevgiler,selamlar...
Selam kizlar,
ben o formlari do
Selam kizlar,
ben o formlari do