Amerika Paylasim Alani (Fotograf)

Arkadaslar ben burda yeniyim siteyi tam olarak ogrenmeye calisiyorken yazilariniza takildim kaldim 15 yildir america'dayim keske TURKIYE'de olabilseydim.buraya gelmek isteyenlere davulun sesi uzaktan hos gelir demekten baska sozum olamaz.Bulundugunuz yerin kiymetini bilin bence TURKIYE bir cennet !!!!

bende bir fotoğraf eklemek istedim...
umarım beyenirsiniz..

Eklentiler

• $DSCF0214.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 109
ah ah bunlar gorunen guzellikler bende filmlere resimlere bayiliyordum
geldim gordum hersey filmlerdeki gibi degil :)
yinede amerika firsatlar ulkesi
ama inanin o filmlerde gordugunuz bu resimlerde gordugunuz bir yer degil burasi

bencede davulun sesi uzaktan hos geliyor ozledim ya hemde cok ozledim turkiyemi(

Meraba arsarkadaslar soylenenlere gercekten inanin ben 14 yildir newyork tayim hic begenmiyorum o fotografda gordugunuz mesur broadwey hergun ordan geciyorum inanin resimlerdeki gibi degil ve burda robot gibi yasiyosunuz ev is calismasanizda arkadas bulamazsiniz herkes calismak zorunda okul icin gelen cok arkadasim var hepside cok zorlaniyolar hem okul hem is cok zor oluyo TURKIYE gibisi varmi sizlere imreniyorum sik sik gidiyorum ama yasamak baska balkonda oturup cay icmeyi bile cok ozluyorum ne soylense bos gelip gormeniz lazima.

gercekten de oyle....

yaa ne kadar şanslısınız,rüyalar ülkesinde yaşıyorsunuz,

Ben de Amerika'da kısa bir süre bulundum fakat ülkeme döndükten sonra neden döndüm dedim açıkcası. ınsanın kendi vatanı gibisi asla olmaz tabi ama oradaki düzen ve rahatlığı görünce insan bir kere daha düşünüyor. ınsanlara saygı var, egomu tatmin edicem diye çalışanını ezmiyorlar. Biz de öyle mi artık. ınsanlar birbirlerinin gözünü oyacak neredeyse, dedikodu desen almış başını gidiyor. En güzeli gitmek buralardan...

malesef katılmak zorundayım içim kan ağlasa da. afedersin eşşek gibi okursun, cv iyidir "şimdi çok para istersin" derler. cv den bişileri çıkarırsın "yeterli değilsiniz" derler kaşınıza gözünüze bakıp.... ah ülkem ahhhh neden böyle neden.... mafoldumben

nebraskada bulunan varmı hiç ,herkes başka bişey söylemiş amerika hakkında herkesin yaşadığı yere göre mi değişiyor acaba ama ben genede mogol arkadaşa katılıyorum ülkem iyi hoş ama dertleri daha fazla sanki

benim böyle bir topikten haberim yoktu yeni keşfettim benim de kızım temmuz başında losangels a gidecek 6 aylık dil okuluna şimdiden kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı bu konuyla ilgili beni aydınlatıp rahatlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…