Amerika Paylasim Alani (Fotograf)

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.047
30.486
61

NEW YORK

Son düzenleme:
Allahım banada nasip et buralara gitmeyi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bayılıyorum bende bu ülkeyee...:enbuyukkk:

tek kelimeyle çok güzel ve nezih bir yer,inş bizlerinde görmeye bir fısatı olur ama ben bu fırsatı geri teptim amcam orda gel dedi yengemle buraları bırakıpta gidemedim....

şundan 3 gün önceye kadar abd hayaldi. kızım lise okumaya gitti şoktayım

çok güzel bir ülke harika çok gitmek istiyorum ama hiç şansım yok. belki bizde bir gün gideriz inşallah:Saruboceq:

1ay öncesine kadar benim içinde hayaldi..hatta en büyük hayalimdi yurtdışında eğitimime devam edebilmek .. bir sabah meb bursunu kazandığımı duyunca nutkum tutuldu..şimdi gün sayıyorum. :teytey: sositososito :hooray:

nereye geliyosunuz?varmi arkadasiniz yardimci olabilecek bi yakininiz

nereye geliyosunuz?varmi arkadasiniz yardimci olabilecek bi yakininiz

okul tercihi yapmadım henüz..araştırıyorum neresi daha ideal olur diye.mesela new york,los angeles gibi yerler öğrenci için sıkıntı olabilecek kadar pahalı dediler. tanıdığım yok maalesef ama halledeceğiz bi şekilde ucundan tuttum gerisi gelir inşallah..

Tabi tabi sonucta en onemli asmayi atlatmissiniz.Allah yardimciniz olsun...

bnmde yeğenim lise okumak içn gitmek istiyor.yardımcı olur musunuz.ne yapmamız gerekir?çok istiyor para konusu önemli değil =)

harika yaaa yurtdisini geziyorum ins burasida kismet olur

bnmde yeğenim lise okumak içn gitmek istiyor.yardımcı olur musunuz.ne yapmamız gerekir?çok istiyor para konusu önemli değil =)

bizim burda exchange programiyla gelen lise ogrencileri oldu, lisede bir sinav yapiyorlarmis kazanip gelmisler, bir yil okuyup donduler parasinida amerikadaki sinavi yapan kurum oduyor masrafsiz yani arastirabilirsiniz, ama kendi paraniz;la cocugu tek basina gondermenizi tavsiye etmem, kalaacak yerini okulunu ayarlamasi hayat sartalarina uyum saglamasi cok zor olur

ne okumak icin gelmeyi dusunuyorsun,La da 3 yil yasadim gercekten cok pahali bir yer normal sehirlerin iki kati para harcarsin,bulundugum sehri tavsiye edebilirim mesajlasabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…