Agustos ayinda kismetse dogumu Amerika da yapmak istiyorum. Benim gibi gitmeyi dusunen baskalari var mi? Neler planliyorsunuz? Konaklama Hastane secimi ? Neler yaptiniz? Birlikte paylasip destek olalim birbirimize istedim. Yanitlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler
Agustos ayinda kismetse dogumu Amerika da yapmak istiyorum. Benim gibi gitmeyi dusunen baskalari var mi? Neler planliyorsunuz? Konaklama Hastane secimi ? Neler yaptiniz? Birlikte paylasip destek olalim birbirimize istedim. Yanitlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler
Merhaba, ben de Amerika’da dogum yapmayi dusunuyorum ve Agustosta :) Cok sevindim bu tesadufe :)
Ben arastirmaya yeni basladim sayilir. Simdilik California ve Florida’da birkac sehre bakiyorum. Dogumdan 6 hafta once gitmeyi dusunuyorum. Ben normal dogum istiyorum kismetse ama tabii sezryen olmasi gerekirse diye sezaryen fiyatlarinin cok ucuk olmadigi yerlere bakiyorum, bazi yerlerde normal dogumla sezaryen arasindaki fiyat farki cok fazla. Turk doktorlarin Turkler dil icin ozellikle tercih ettiginden yuksek fiyatlar cektigini duydum, ozellikle Turk dr aramiyorum.
Airbnb daha hesapli oluyor aylik kiralamaya gore, evi airbnb den kiralamayi dusunuyoruz. Sen mesaji yazali bir ay olmus, gelisme olduysa paylasirsan cok sevinirim.