Amelyatimi oldum :) iki amelyat bir arada.

Doktorum bana masaj önerdi, gösterdi nasil yapacagimi ama ben korkuyorum yanlis bisi yapacam diye. Hafif yapma dedi, implanti hissedecek gibi dedi yani implanti hareket ettirmem gerek ama nasil
Önerileriniz varsa lüften yardimci olun
Ben 3 dakika bastirarak ezme ve 3 dakika yogurma yapiyorum.günde 2 defa.sert yapilmasi lazimmis.bende iyice bıktım simdiden..kuvvetimde yetmiyor bazen..esim yapiyordu ilk zamanlar ama pe etti zavallim

Ben 3 dakika bastirarak ezme ve 3 dakika yogurma yapiyorum.günde 2 defa.sert yapilmasi lazimmis.bende iyice bıktım simdiden..kuvvetimde yetmiyor bazen..esim yapiyordu ilk zamanlar ama pe etti zavallim
:)) neden pes ediyorki ne cabuk bîkti hemen bende esimden isterim masaj

Nereleri bastiracam?
Evet ya ne cabuk pes etti esin
Neyse bizde kendi basimiza yapariz olsun
Hehe

merhaba samsun okuyunca heyecan yaptım :) ben de samsunda yaşıyorum burada bildiğim iyi bir doktor yoktu duymadım yani biraz anlatırmısınkas üstü mü kesi yeri neresi oldu sonrasında çok zorlandın mı nekadar yattın falan:) bir de fiyatı nekadar istanbulda 5.500 6000 den başlıyor

Selam canim, ben Samsun medicanada Dr. Halit Urgana amelyat oldum cok cok cok memnunum!
Benim kesilerim biraz Daha fazla cünkü diklestirme ve büyütme yaptirdim. Kas üstü oldum cünkü yeterince dokum vardi. Iyilesme sürecim cok iyi gecti suan hic bir zorluk yasamiyorum artik 3,5 hafta gecti.
Bir gece yattim. Fiyati 4700 tl ve ben almanyadan geldim oraya. Umarim sorularina cevap verebilmisimdir :)

selam çok önce yazmışsınız bana bildirim gelmediği için görmedim. Halit beyle görüşmeye gittim gerçekten çok tatlı naif bir bey. Benim kas altı olacak o yüzden ağrılı olur ve sonuçta bu bir ameliyat dedi korktum açıkçası bakalım birkaç doktorla daha görüşücem. fiyatı makul bana da aynısını söyledi dürüst bir doktor bakalım hayırlısı ...

Ekledim canim :)
Sari84 cnm bnde hem sarkıklık icin hemde büyütmek icin ameliyat olmak istiyorum... ama izi cok olurmu die tereddutteyim. Acaba bnde resimlerini görebilirmiyim.ozelden yazamadim yeni uye oldugum icin cnm. Kusura bakma

Geçmiş olsun.benimde bugün 4.gün bandajlarım alındı bugün. Ağrılarım tam geçmedi tabi ama daha rahatım.sağ 470 sol 445 ama görüncede rahatladım o kadar büyük durmuyo.36 beden gömleklerimi hala giyebiliyorum.belim ince ama kalça genişliğim var o yüzden abes durmadığını gördüm sargım açılınca

Cok iz kalıyo mu acaba.

geçmiş olsun canım.. ben de hem dikleştirme hem büyütme istiyorum izleri de sorun etmiyorum mutlaka bir çaresi bulunur. Kimyasal peling ya da lazer izleri yok etmede iş görür diye düşünüyorum. Her hlükarda sarkık halinden iyidir bence.. Beni de izlemeye alman mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…