Amelyatimi oldum :) iki amelyat bir arada.

Gecmis olsun canim bende fransadan gidip turkiyede ameliat olacagim bende bu iz konusunda cok tereddutteyim aciksasi bendede sarkiklik var dedi doktor aceba resim eklesen gorebilirmiyim izleri?
Canim cok tesekkür ederim.
Resim ekleyecem, o zaman görürsün izleri.
Valla hic pisman olmadim :)

Uzun zamandır gırmıyordum forma yenı gordum yazını cok gecmış olsun canım ve hayırlı olsun cıcılerın :) benımde 4ay oldu benımde ..benımde diğerıne göre bır tık ufaktı ama ıkı memeyede değişik cc koymadı kesi yerıni eşitledi yanı doktorum ole uygun gordu kii ıyı de yapmış..zaman gecıyor ve memeler daha ıyı sekıl almaya basladı ..zamanla senınkılerde cook guzel olucaktır emınım :) bu ısın olayı SABIR :) ozellıkle 2ayda gogus yumuşamaya başladıgında daha bı guzel gelıyor cıcıler :) tekrardan hayırlı olsun sıkıntı stres yapma zamana bırak

canım çok geçmiş olsun iz için hiç kafana takma lazer yaparsın önemli olan mutlu olman birde damlamı yoksa yuvarlakmı protezin hangi marka birde izlemeye alırmısın beni

canım çok geçmiş olsun iz için hiç kafana takma lazer yaparsın önemli olan mutlu olman birde damlamı yoksa yuvarlakmı protezin hangi marka birde izlemeye alırmısın beni
V vayde senin resimler hala yok canim

aynen canım tlf dan olmadı bende bilgisayardan koycam oda bizim işyerindeydi bu gece inş la yüklücem

ameliyat olan arkadaşlarım beni ekleye bilirseniz çok sevinirim fotolarınızı merak ediorum , öncesi sonrası ve özelliklede iz ne kadar belli oluo,, bende kısa zamnda yaptırmayı düşünüyorum fotolarınızı benimle paylaşıp yardımcı olursanız çok memnunolurum şimdiden çok teşekkürler

Cok tskler canim, seni izlemeye aliyorum :)

canım izler geçince emin ol daha güzel görünecekler gözüne. bence birazcık zaman gerek protuzlerın yerlesmesi için güle güle kullan cicilerini

Doktorum bana masaj önerdi, gösterdi nasil yapacagimi ama ben korkuyorum yanlis bisi yapacam diye. Hafif yapma dedi, implanti hissedecek gibi dedi yani implanti hareket ettirmem gerek ama nasil
Önerileriniz varsa lüften yardimci olun

Doktorum bana masaj önerdi, gösterdi nasil yapacagimi ama ben korkuyorum yanlis bisi yapacam diye. Hafif yapma dedi, implanti hissedecek gibi dedi yani implanti hareket ettirmem gerek ama nasil
Önerileriniz varsa lüften yardimci olun
Korkma tutup içerideki silikonu sık yoksa masajın faydası olmaz.. bastırarak döndürebilirsin implant hareket etmeli zaten yoksa yumuşamaz

Evet kapsüllenme olmamasi icin masaj yapmam sart ama nasil offff biri olsada minciklasa

Haftaya baslicam baya korkuyorum ya
Bisey yanlis yapacam diye
Yanlış birsey olma merak etme ameliyatta Dr lar kimm bilir nasıl yapıyorlar evire çevire video lar VR sanırım bununla ilgili bi araştır istersen

Evet bakiniyorum nette videolara.
Birde doktoruma yazayim, bisey olurmu yanlis bi harekette diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…