• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amelyatimi oldum :) iki amelyat bir arada.

Gecmis olsun canim bende fransadan gidip turkiyede ameliat olacagim bende bu iz konusunda cok tereddutteyim aciksasi bendede sarkiklik var dedi doktor aceba resim eklesen gorebilirmiyim izleri?
Canim cok tesekkür ederim.
Resim ekleyecem, o zaman görürsün izleri.
Valla hic pisman olmadim :)

sonunda amelyatimi oldum :)
pazar günü Samsuna geldim ve sali günü amelyatimi oldum.
Pazartesi günü konusma icin doktorumla görüstüm, cok iyi bir Doktor güvenimi cabuk kazandi.
aslinda sadece büyütme istemistim, fakat benim gögüslerim baya sarkik olduklari icin doktorum bana mastopexie yani diklestirme ve büyütme tavsiye etti. Bana resimler gösterdi kesi yerlerinin o an sok oldum ve hepsini iptal etmek istedim, cünkü ben sadece büyütme istedim. Sonra doktorum anladi korktugumu ve bana herseyi anlatti. Bi süre sonra aklima yatti ve olmusken Tam istedigim gibi olsun istedim.
kendi gögsümde 5 cm sarkma varmis.
sali günü amelyat oldum ve mutluyum.
sol gögsüme 275cc takti sag gögsümede 300 cünkü sol gögsüm biraz Daha büyükmüs.
kas üstü oldum, agrim nerdeyse hic yok sadece gögsüme sanki tas basiyolar kilolarca bu normal mi?
birde Suan bi gögsüm diyerinden büyük ve Formlarida Daha hic hos degil bu düzelecekmi?
cok heycanliyim ve merak ediyorum nasil görünecekler yaralar gecince.
ha Bide bana sütyen takman sart degil dedi ama ben güvenemedim bugün gidip bi sporcu sütyeni alacam, hangisini önerebilirsiniz?
yazi cok uzun oldu :) kusuruma bakmayin :KK49:

Uzun zamandır gırmıyordum forma yenı gordum yazını cok gecmış olsun canım ve hayırlı olsun cıcılerın :) benımde 4ay oldu benımde ..benımde diğerıne göre bır tık ufaktı ama ıkı memeyede değişik cc koymadı kesi yerıni eşitledi yanı doktorum ole uygun gordu kii ıyı de yapmış..zaman gecıyor ve memeler daha ıyı sekıl almaya basladı ..zamanla senınkılerde cook guzel olucaktır emınım :) bu ısın olayı SABIR :) ozellıkle 2ayda gogus yumuşamaya başladıgında daha bı guzel gelıyor cıcıler :) tekrardan hayırlı olsun sıkıntı stres yapma zamana bırak ;)

canım çok geçmiş olsun iz için hiç kafana takma lazer yaparsın önemli olan mutlu olman birde damlamı yoksa yuvarlakmı protezin hangi marka birde izlemeye alırmısın beni

aynen canım tlf dan olmadı bende bilgisayardan koycam oda bizim işyerindeydi bu gece inş la yüklücem

ameliyat olan arkadaşlarım beni ekleye bilirseniz çok sevinirim fotolarınızı merak ediorum , öncesi sonrası ve özelliklede iz ne kadar belli oluo,, bende kısa zamnda yaptırmayı düşünüyorum fotolarınızı benimle paylaşıp yardımcı olursanız çok memnunolurum şimdiden çok teşekkürler

canım izler geçince emin ol daha güzel görünecekler gözüne. bence birazcık zaman gerek protuzlerın yerlesmesi için güle güle kullan cicilerini

Doktorum bana masaj önerdi, gösterdi nasil yapacagimi ama ben korkuyorum yanlis bisi yapacam diye. Hafif yapma dedi, implanti hissedecek gibi dedi yani implanti hareket ettirmem gerek ama nasil :KK57:
Önerileriniz varsa lüften yardimci olun :KK16:

Doktorum bana masaj önerdi, gösterdi nasil yapacagimi ama ben korkuyorum yanlis bisi yapacam diye. Hafif yapma dedi, implanti hissedecek gibi dedi yani implanti hareket ettirmem gerek ama nasil :KK57:
Önerileriniz varsa lüften yardimci olun :KK16:
Korkma tutup içerideki silikonu sık yoksa masajın faydası olmaz.. bastırarak döndürebilirsin implant hareket etmeli zaten yoksa yumuşamaz

Evet bakiniyorum nette videolara.
Birde doktoruma yazayim, bisey olurmu yanlis bi harekette diye.

Back
X