Seraparis geliyorumGel ben micikligim seni
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amelyatimi oldum :) iki amelyat bir arada.
- Konu Sahibi sari84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben 3 dakika bastirarak ezme ve 3 dakika yogurma yapiyorum.günde 2 defa.sert yapilmasi lazimmis.bende iyice bıktım simdiden..kuvvetimde yetmiyor bazen..esim yapiyordu ilk zamanlar ama pe etti zavallimDoktorum bana masaj önerdi, gösterdi nasil yapacagimi ama ben korkuyorum yanlis bisi yapacam diye. Hafif yapma dedi, implanti hissedecek gibi dedi yani implanti hareket ettirmem gerek ama nasil
Önerileriniz varsa lüften yardimci olun
:)) neden pes ediyorki ne cabuk bîkti hemen bende esimden isterim masajBen 3 dakika bastirarak ezme ve 3 dakika yogurma yapiyorum.günde 2 defa.sert yapilmasi lazimmis.bende iyice bıktım simdiden..kuvvetimde yetmiyor bazen..esim yapiyordu ilk zamanlar ama pe etti zavallim
Nereleri bastiracam?Ben 3 dakika bastirarak ezme ve 3 dakika yogurma yapiyorum.günde 2 defa.sert yapilmasi lazimmis.bende iyice bıktım simdiden..kuvvetimde yetmiyor bazen..esim yapiyordu ilk zamanlar ama pe etti zavallim
Evet ya ne cabuk pes etti esin
Neyse bizde kendi basimiza yapariz olsun
Hehe
merhaba samsun okuyunca heyecan yaptım :) ben de samsunda yaşıyorum burada bildiğim iyi bir doktor yoktu duymadım yani biraz anlatırmısınkas üstü mü kesi yeri neresi oldu sonrasında çok zorlandın mı nekadar yattın falan:) bir de fiyatı nekadar istanbulda 5.500 6000 den başlıyorsonunda amelyatimi oldum :)
pazar günü Samsuna geldim ve sali günü amelyatimi oldum.
Pazartesi günü konusma icin doktorumla görüstüm, cok iyi bir Doktor güvenimi cabuk kazandi.
aslinda sadece büyütme istemistim, fakat benim gögüslerim baya sarkik olduklari icin doktorum bana mastopexie yani diklestirme ve büyütme tavsiye etti. Bana resimler gösterdi kesi yerlerinin o an sok oldum ve hepsini iptal etmek istedim, cünkü ben sadece büyütme istedim. Sonra doktorum anladi korktugumu ve bana herseyi anlatti. Bi süre sonra aklima yatti ve olmusken Tam istedigim gibi olsun istedim.
kendi gögsümde 5 cm sarkma varmis.
sali günü amelyat oldum ve mutluyum.
sol gögsüme 275cc takti sag gögsümede 300 cünkü sol gögsüm biraz Daha büyükmüs.
kas üstü oldum, agrim nerdeyse hic yok sadece gögsüme sanki tas basiyolar kilolarca bu normal mi?
birde Suan bi gögsüm diyerinden büyük ve Formlarida Daha hic hos degil bu düzelecekmi?
cok heycanliyim ve merak ediyorum nasil görünecekler yaralar gecince.
ha Bide bana sütyen takman sart degil dedi ama ben güvenemedim bugün gidip bi sporcu sütyeni alacam, hangisini önerebilirsiniz?
yazi cok uzun oldu :) kusuruma bakmayin
Selam canim, ben Samsun medicanada Dr. Halit Urgana amelyat oldum cok cok cok memnunum!merhaba samsun okuyunca heyecan yaptım :) ben de samsunda yaşıyorum burada bildiğim iyi bir doktor yoktu duymadım yani biraz anlatırmısınkas üstü mü kesi yeri neresi oldu sonrasında çok zorlandın mı nekadar yattın falan:) bir de fiyatı nekadar istanbulda 5.500 6000 den başlıyor
Benim kesilerim biraz Daha fazla cünkü diklestirme ve büyütme yaptirdim. Kas üstü oldum cünkü yeterince dokum vardi. Iyilesme sürecim cok iyi gecti suan hic bir zorluk yasamiyorum artik 3,5 hafta gecti.
Bir gece yattim. Fiyati 4700 tl ve ben almanyadan geldim oraya. Umarim sorularina cevap verebilmisimdir :)
Esmeraldam cok iyiyim allaha sükür sanki bisey olmamis gibi ama bebislerim büyümüs birden bire sanki :)sari84 nerelerdesin? Nasılsın, nasıl gidiyor iyileşme sürecin?
Maşallah yeni resimlerini bekliyoruz ozaman ;-)Esmeraldam cok iyiyim allaha sükür sanki bisey olmamis gibi ama bebislerim büyümüs birden bire sanki :)
Gördüm gördüm.....çok iyi gidiyor.Ekledim canim :)
selam çok önce yazmışsınız bana bildirim gelmediği için görmedim. Halit beyle görüşmeye gittim gerçekten çok tatlı naif bir bey. Benim kas altı olacak o yüzden ağrılı olur ve sonuçta bu bir ameliyat dedi korktum açıkçası bakalım birkaç doktorla daha görüşücem. fiyatı makul bana da aynısını söyledi dürüst bir doktor bakalım hayırlısı ...Selam canim, ben Samsun medicanada Dr. Halit Urgana amelyat oldum cok cok cok memnunum!
Benim kesilerim biraz Daha fazla cünkü diklestirme ve büyütme yaptirdim. Kas üstü oldum cünkü yeterince dokum vardi. Iyilesme sürecim cok iyi gecti suan hic bir zorluk yasamiyorum artik 3,5 hafta gecti.
Bir gece yattim. Fiyati 4700 tl ve ben almanyadan geldim oraya. Umarim sorularina cevap verebilmisimdir :)
Sari84 cnm bnde hem sarkıklık icin hemde büyütmek icin ameliyat olmak istiyorum... ama izi cok olurmu die tereddutteyim. Acaba bnde resimlerini görebilirmiyim.ozelden yazamadim yeni uye oldugum icin cnm. Kusura bakmaEkledim canim :)
Geçmiş olsun.benimde bugün 4.gün bandajlarım alındı bugün. Ağrılarım tam geçmedi tabi ama daha rahatım.sağ 470 sol 445 ama görüncede rahatladım o kadar büyük durmuyo.36 beden gömleklerimi hala giyebiliyorum.belim ince ama kalça genişliğim var o yüzden abes durmadığını gördüm sargım açılınca
Cok iz kalıyo mu acaba.Geçmiş olsun.benimde bugün 4.gün bandajlarım alındı bugün. Ağrılarım tam geçmedi tabi ama daha rahatım.sağ 470 sol 445 ama görüncede rahatladım o kadar büyük durmuyo.36 beden gömleklerimi hala giyebiliyorum.belim ince ama kalça genişliğim var o yüzden abes durmadığını gördüm sargım açılınca
Mrb canım benim de dikleştirme olabilir protezin yanında ben de görebilir miyim resimleriniEkledim canim :)