Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim 47 gün oldu hala balenli sütyene cesaret edemiyorum. 1-2 saat takınca birsey olmaz belki ama işe git gel en az 10 saat boyunca takacam. Seklinin bozulmaması için kac gün sporcu kullanmak gerekir?
Banada doktorum 1ay sporcu sutyenini tak dedi ama bugun dışarı cikacam hava güzel gomlek giyeyim dedim uclar ortadaameliyat olalı 20 gün oldu bende Mark and Spencer dan balensiz cok rahat bi sutyen aldim ayrica 34 C oldu zamanla değişirmi bilmem
bana doktorum amelyattan sonra normal telsiz süngersiz bez sütyen taktı. acaba bana marka olarak direk önerebileceginiz bir sporcu sutyenı var mı alayım
Kızlar benim 47 gün oldu hala balenli sütyene cesaret edemiyorum. 1-2 saat takınca birsey olmaz belki ama işe git gel en az 10 saat boyunca takacam. Seklinin bozulmaması için kac gün sporcu kullanmak gerekir?
Canım kesinlikle balenli sütyen kullanma, protezin şeklini bozuyormuş. En azından balerinlerini çıkartıp öyle tak. Hatta 2 ay sadece sporcu öneriliyofr ama tabi sen bilirsin.
Cicilerini güle güle kullan
Balenli sutyen nedr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım, genellikle 2 ay sporcu sütyeni öneriliyor, hatta ondan sonrada 6 aya kadar gece sporcu ile yatın deniyor. Bilgin olsun istedim. Sporcu sütyeninin içine bikinilerin içindeki portatif petleri koyabilirsin veya Nbb nin içinde peti olan sporcu sütyeni var, hatta pazarlsrda bile petli sporcu sütyeni dersen, bulabilirsin birşeyler. Vaktin olduğunda bir bak derim.
Sevgiler
Evde sorun yok sporcu sutyenini takiyorum dışarı çıkınca takiyim diye aldım hatta netten Ayyildizin sporcu sutyeninden de aldim ama hastaneden verdikleri gibi sıkı degil onuda digerini yıkayınca takiyorum birde Nbb ninkinede bakayim sporcular çok rahat zaten takarim teşekkür ederimmmmm
istersen doktorun bana verdiği medical sütyene de bir bak
http://www.marenaturkey.com/B09-Dikissiz-Arkadan-Kopcali-Duz-Capraz-Sutyen,PR-6.html
Canım geçmiş olsun, Marks and Spencer ın önden fermuarlı sütyeni çok güzel. Hem çok sıkı, hemde dokusu kalın olduğu için meme ucu belli olmuyor. Ayrıca Ayyıldız ınkinede iyi demişti arkadaşlar.Ona da bakabilirsin.
istersen doktorun bana verdiği medical sütyene de bir bak
http://www.marenaturkey.com/B09-Dikissiz-Arkadan-Kopcali-Duz-Capraz-Sutyen,PR-6.html
başka konu açmadan bende sütyenle ilgili soru sormak istiyorum.
benim protezler ameliyattan sonra çok yakınlaşmadılar.bende memeleri ortada birleştirecek bir model arıyorum.yani yandan ortaya doğru bastırıp,yakınlaşmasını sağlayacak.bildiğiniz bir marka ve model varmı?bu tip sütyen ararken nelere bakmalıyım?