• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyattan sonra sırt ağrıları. ....

Silikon yaptırdım dün bi forma girmiştim ewet ben mi yanlış anladim da yorum mu yaptım acaba ?????
6 gün önce toplam 5 milyara yaptırdım, ayrıca amelıyattan sonra şişlik oluyo 3 ay sonra normal halini alıyo eski haliyle alakası olmaz çünkü içinde eriyen bişe deil sonuçta şuanda şiş göğüslerim yeni olduğu için resim konusuna gelince hiç resim yuklemedim yüklemeyi de düşünmüyorum böle yazmıssın dolgu baska silikon baska bsyde o yuzden dikkatimi cekti

6 gün önce toplam 5 milyara yaptırdım, ayrıca amelıyattan sonra şişlik oluyo 3 ay sonra normal halini alıyo eski haliyle alakası olmaz çünkü içinde eriyen bişe deil sonuçta şuanda şiş göğüslerim yeni olduğu için resim konusuna gelince hiç resim yuklemedim yüklemeyi de düşünmüyorum böle yazmıssın dolgu baska silikon baska bsyde o yuzden dikkatimi cekti
Ewet şimdi o forma girdim hatamı duzelttim sanada çok tşk ederim büyük bi yanlisliktan döndüm sayende:KK70::KK70:

Bişe sorcam amelıyattan sonra kaç gün içinde şişlikler iniyor ayrıca normal yaşama ne kadar süre sonra dönerim kollarımi kaldırmak yada ağır kaldırmak için
kas alıydı dmi sennki valla benm 12.günüm kolar fln kalkıyor ama öle güç yok henüz cok agır kaldıramıorum ama 5.gunden sonra her işini kendn görebiliosun bnm smdii kollarda tam kalkmaya basladı

kas alıydı dmi sennki valla benm 12.günüm kolar fln kalkıyor ama öle güç yok henüz cok agır kaldıramıorum ama 5.gunden sonra her işini kendn görebiliosun bnm smdii kollarda tam kalkmaya basladı
Benim kas zarı altı oldum bugün 7. Günüm kollarımi tam yukarı kaldiramiyorum ayrıca 3. Gün Dr. Kontrole gittim doktor 5. Günden sonra sütyen kullanma çıkar dedi sen ne yaptın yada yapıyorsun

Benim kas zarı altı oldum bugün 7. Günüm kollarımi tam yukarı kaldiramiyorum ayrıca 3. Gün Dr. Kontrole gittim doktor 5. Günden sonra sütyen kullanma çıkar dedi sen ne yaptın yada yapıyorsun
nasl sutyen kullanma dedi anlamadm ben 4.gun sütyen kullanmaya basladım hala takılı yooksa nasıl incek protezler asagıya

İnan suan sen nasılsan bende öyleyim bu konuda hiç fikrim yok cumartesi kontrole gitcem bakalım ne dicek

kafam bulandı yeminlen :))) sütyensiz nasıl şekil alacaklar yaaa. hatta benim doktorum 3 hafta korse sütyen takıcak bana...

Bişey sorcam canım, dual plan ve kas zarı altı farklı teknikler mi? Dual planda yarısı kasaltı yarısı kasüstü mü ?kaszarı altı nasıl:confused:
Dual plan kas alti yöntemi, kas zarı altı ise kasa dokunmadan üzerindeki zarı sıyırıp zarla kas arasına yerlestiriliyor protez. Kas yerinden oynatilmadigi için agrida olmuyor

Dual plan kas alti yöntemi, kas zarı altı ise kasa dokunmadan üzerindeki zarı sıyırıp zarla kas arasına yerlestiriliyor protez. Kas yerinden oynatilmadigi için agrida olmuyor
Peki kas zarı kadar ince birşey silikonlu ne derece saklayabilir? Kız yırtılmasın ??? Ayyy kafam karıştı vallahi;)

Back
X