• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyattan sonra sırt ağrıları. ....

1 ay desteksiz kalkamamış yaaa
walla ona bnde sasırdım bn 4.gun kendm kalkmaya basladm yani hadi 1 hafta olsun bilmiorum neyle alakalı ama bnce en fazla 1 hafta kendn kalkamazsn oda en fazla yne ayaklarını sallandırıp yne kalkarsın yani tabi amlytta doktor temz çalsıırsa skntı olmaz dye düşnüyorum :D

walla ona bnde sasırdım bn 4.gun kendm kalkmaya basladm yani hadi 1 hafta olsun bilmiorum neyle alakalı ama bnce en fazla 1 hafta kendn kalkamazsn oda en fazla yne ayaklarını sallandırıp yne kalkarsın yani tabi amlytta doktor temz çalsıırsa skntı olmaz dye düşnüyorum :KK70:

1 hafta da çok yaaa :((( bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum...

GAZELLE84 GAZELLE84 selam cnm nerede olacaksın ameliyatını? Aslında bu bekleme Süreleri insanı daha çok strese sokuyor inan:( ben gaza geldim doktora hemen bu haftasonu yap dedim. Öyle kafama göre tabi olmuyormuş doktorun bütün takvimi Nisan 25 e kadar dolu. 1 aydan fazla var zaman nasıl geçer bu stresle bilemiyorum:(

Kızlar bugün benim 5. Günüm ve kuaföre gittim eve geldim inanmicaksiniz belki ama eşim yemeği yaptı bende salatayı yaptım yani ilk 3 gün sıkıntılı gerisi boş. Bence gözünüzü karartin biraz ayrıca ameliyat ve sonrasi hiç acı yok sadece sırt ağrısı oda ağrı kesicilerle geçiyo. 4. Günü ne ağrı ne sızı kalıyo.. (ayrıca canım çok kıymetli olmasına rağmen )

Kızlar bugün benim 5. Günüm ve kuaföre gittim eve geldim inanmicaksiniz belki ama eşim yemeği yaptı bende salatayı yaptım yani ilk 3 gün sıkıntılı gerisi boş. Bence gözünüzü karartin biraz ayrıca ameliyat ve sonrasi hiç acı yok sadece sırt ağrısı oda ağrı kesicilerle geçiyo. 4. Günü ne ağrı ne sızı kalıyo.. (ayrıca canım çok kıymetli olmasına rağmen )
Aynen 4.gunden sonra hizlica iyilesiyorsun

GAZELLE84 GAZELLE84 selam cnm nerede olacaksın ameliyatını? Aslında bu bekleme Süreleri insanı daha çok strese sokuyor inan:KK43: ben gaza geldim doktora hemen bu haftasonu yap dedim. Öyle kafama göre tabi olmuyormuş doktorun bütün takvimi Nisan 25 e kadar dolu. 1 aydan fazla var zaman nasıl geçer bu stresle bilemiyorum:KK43:

Canim ben oguz kilic a yaptiricam. Liv hospital de yapiyo.

Canim kas alti mi olmustun sen? Eger oyle ise supermis. Ben kendimi en acili surece hazirladim. insallah dedigin gibi olur...

bnde duydum ama farkı nedr blmiorum :/
Farkı şu bu yöntem, yeni bi yöntem son 6_7yil yapılıyor ayrıca kas altında kası yerinden oynatip silikonu kasin yerine yerlestiriyorlar daha sonra kas yerine geçmek istiyor silikonu itmeye çalışıyo bu yüzden ağrı fazla oluyo. Kas zarı altında ise kasa dokunulmadan üzerindeki zarı sıyırıp kas ve zar arasına yerlestiriliyor, Daha az ağrılı hatta hiç ağrı yok. Kas altı ameliyati 1,5 - 2 saat sürüyor, kas zarı altı ise 2 - 2,5 saat sürüyor. Arasında ki fark bu ayrıca doktorların tercihi kas alti çünkü operasyon kısa sürüyor fazla ugrasmak istemiyorlar

Farkı şu bu yöntem, yeni bi yöntem son 6_7yil yapılıyor ayrıca kas altında kası yerinden oynatip silikonu kasin yerine yerlestiriyorlar daha sonra kas yerine geçmek istiyor silikonu itmeye çalışıyo bu yüzden ağrı fazla oluyo. Kas zarı altında ise kasa dokunulmadan üzerindeki zarı sıyırıp kas ve zar arasına yerlestiriliyor, Daha az ağrılı hatta hiç ağrı yok. Kas altı ameliyati 1,5 - 2 saat sürüyor, kas zarı altı ise 2 - 2,5 saat sürüyor. Arasında ki fark bu ayrıca doktorların tercihi kas alti çünkü operasyon kısa sürüyor fazla ugrasmak istemiyorlar

hımmm. bilmiyordum doktoruma bunun detaylarını da sorayım... ama kas altı dedi diye hatırlıyorum.
peki bu zar incecik birşey olsa gerek. kas üstüyle aynı işlemmiş gibime geldi ne farkı varmış kas üstüyle. ?

sen dolgumu yaptırdın silikonmu ben anlamadm baska bi formda dolgudan bahsediodun sanki karstrdmmı acaba :D

Back
X