- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
- Konu Sahibi denizim_10
Arkadaşlar ağrılar, sızılar, yatamamalar... Wallahi tırstım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnce sen buraya fazla grme :))) haziranda gelir guzel sonclara bakar bi gazla gidersin:))
Haklısın gerçekten, biraz girmiiim?!?! Biraz beynimi boşaltiiimBnce sen buraya fazla grme :))) haziranda gelir guzel sonclara bakar bi gazla gidersin:))
Kesinlikle değer:)Arkadaslar aslında ilk 2_3 gün sıkıntılı ama sonrası mükemmel olcak artık destekli iç çamaşırı kullanmicaksin istediğin bikiniyi giyeceksin istediğin geceligini giyeceksin çekeceğin en fazla 1 ay olsun ya sonraki günler aylar yıllar değmez mi? Bence değer!!!! Peki siz ameliyat olan yada olacak arkadaşlarım DEĞMEZ Mİ?
KADININ DİBİSİN BEEEEE !!!! IŞTE BSNA BUNLARLA GELINArkadaslar aslında ilk 2_3 gün sıkıntılı ama sonrası mükemmel olcak artık destekli iç çamaşırı kullanmicaksin istediğin bikiniyi giyeceksin istediğin geceligini giyeceksin çekeceğin en fazla 1 ay olsun ya sonraki günler aylar yıllar değmez mi? Bence değer!!!! Peki siz ameliyat olan yada olacak arkadaşlarım DEĞMEZ Mİ?
Hiç korkma bu olayı gebeliğe benzet her bayan gebelikte deil doğumdan korkar doğum sonrasında dikiş acıları vs. Fakat o acıları unutturacak bebeğin kucagindadir baktıkça iyiki dogurmusum dersin bu ameliyatta öyle işte göğüslerine baktıkça iyiki buyutmusum diyosun ve acılarını unutuyorsunKADININ DİBİSİN BEEEEE !!!! IŞTE BSNA BUNLARLA GELIN
Ben ilk 2 gün haricinde meme ile alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama o sırt ağrılar ve sütyen beni mahvetti yaklaşık 20 gün net sürdü ağrı kesici jel krem sürdür masaj yaptır biraz rahatlatır seniArkadaslar göğüs büyütme estetiğinden sonra sırt ağrılarınız ne kadar sürdü ve bu ağrılar ne zaman bitecek
Hiç korkma bu olayı gebeliğe benzet her bayan gebelikte deil doğumdan korkar doğum sonrasında dikiş acıları vs. Fakat o acıları unutturacak bebeğin kucagindadir baktıkça iyiki dogurmusum dersin bu ameliyatta öyle işte göğüslerine baktıkça iyiki buyutmusum diyosun ve acılarını unutuyorsun
DAHA 10 GUN VAR RAHAT OL :)çok tırsııııyyyoooruuuummm yaaa ...
DAHA 10 GUN VAR RAHAT OL :)
bende öle diodum bnm agrı eşiğim düşük ben zor kalkarım ölürüm biterim ama pskolojın saglam olursa kolay atlatıomussun gercektn sadece 3 gun acı agrı cektm 4.gün kalktım doktora gttm çayı demledm fln yapabldkce mutlu oluosun bide doktarada baglı su zman gececkek dio gecio gercekten guveniosun fln cdden bende kendmi kötüye endekslemstm ama beklediğimden hafif atlattım saknlestrcey gerek yok gercektenhaklısın ama bu ağrı sızı olayı herkeste farklı oluyo. benim canım çok tatlıdır ağrı eşiğim çok düşüktür. o yüzden çok korkuyorum yaa... kendimi en kötüsüne hazırlıyorum.
sakinleştirici mi alsam ne...