• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyattan sonra sırt ağrıları. ....

Evet maalesef..

1 hafta yan yatmak için çok erken, 3 haftadan önce yan hiç yatmadım ben, sonrasında da hafif yan yatmaya başlamıştım.
ama tam yan değil yastk koyuorum arkaya hafif yan yarn bi sorym doktora walla bn sırt üstü uyuyamıorum napım :(

ama kollarını hareket ettirdikçe hem göğüs hemde sırt kaslarını da biraz çalıştırıyorsun aslında.
Kolları hareket ettirmek ilk dönem sakıncalı, kasların birbirlerine sürtünmesi ile kanama meydana gelebilir. İyiyim diyerek çok da fazla hareket etmeyin derim ben..

25 gun boyunca hc yan hafifde olsa yada yastıkla destek verip fln ben öle yatıorum cok rahatlatıo

Ne yaptiysam yatamadim hemen gogsum agriyordu.memelerim agriyinca hemen sirtustu pozisyona geçiyordum.ben yan yatmayi çok seven biriyimdir saatlerce yan uyuyanilirim.ama nedense ameliyattan sonra eskisi gibi yan yatmiyorum sirt üstü aliskanlik oldu ve daha rahat ediyorum.

Kolları hareket ettirmek ilk dönem sakıncalı, kasların birbirlerine sürtünmesi ile kanama meydana gelebilir. İyiyim diyerek çok da fazla hareket etmeyin derim ben..

valla doktorun yalancısıyım ben. söylemesi kolay tabi bakalım uygulamada nasıl olcak :))))

Ne yaptiysam yatamadim hemen gogsum agriyordu.memelerim agriyinca hemen sirtustu pozisyona geçiyordum.ben yan yatmayi çok seven biriyimdir saatlerce yan uyuyanilirim.ama nedense ameliyattan sonra eskisi gibi yan yatmiyorum sirt üstü aliskanlik oldu ve daha rahat ediyorum.
Ben de hep yüzüstü yatardım, ameliyattan sonra işkence gibiydi öyle yatamamak, neyse ki çok uzun sürmeden yüzüstüne geçiş yaptım :)

Ben de hep yüzüstü yatardım, ameliyattan sonra işkence gibiydi öyle yatamamak, neyse ki çok uzun sürmeden yüzüstüne geçiş yaptım :)

Eskiden memelerim dümdüzdu belki ondan uzun süre yan yatabiliyodum:)simdi haliyle yan yatinca memeler agir geliyor tartamiyorum galiba :) yüz üstü hiç yatamam plajda bile guneslenirken yüzüstü bi türlü uzanamam kipir kipir :D

bnde öle kesnlkle sırt üstü uyuyamazdm valla su andada yataıorum agrı yapınca braz sırt üstü sonra poz. geciorum ama oda uzun sürmüo :D :D

ilk bir hafta benim de cok agridi. bilirim o aciyi :/
yan da yatamadigim icin ara ara, hatta bazi geceler hafif yan donup arkama yastik koyuyordum, iyi geliyordu, oneririm.
(hafif yan donme de degil aslinda, sirt ustu yatarken bi omzumun altina sirtima dogru yastik koyuyordum -umarim anlatabilmisimdir-)
ilk 10 gunden sonra beni rahatsiz eden bi agri hatirlamiyorum, yan yatmaya basladiktan sonra da hic agrim kalmadi.

ilk bir hafta benim de cok agridi. bilirim o aciyi :/
yan da yatamadigim icin ara ara, hatta bazi geceler hafif yan donup arkama yastik koyuyordum, iyi geliyordu, oneririm.
(hafif yan donme de degil aslinda, sirt ustu yatarken bi omzumun altina sirtima dogru yastik koyuyordum -umarim anlatabilmisimdir-)
ilk 10 gunden sonra beni rahatsiz eden bi agri hatirlamiyorum, yan yatmaya basladiktan sonra da hic agrim kalmadi.
Bu gece tavsiyene uymaya çalışıcam umarım ise yarar

ben hep yüzüstü yatan biriyimdir. her iki hamileliğimde de çok ağladım. neden ortası delik yatak yapmıyorlar diye. :)) şimdi düşünüyorum komik geliyor. eşim bir umutla marangozları dolaşmıştı.ortası delik yatak yaptırabilirmiyiz diye. allahım adamcağıza ne işkence etmişim ben meğerse.:KK70:
meme büyütme ameliyatımı olduğumda ilk 2 gün sırtım çok ağrıdı. doktorum sağına soluna yastık koy rahat edersin dedi.koydum ama yine de çok ağrıdı. üçüncü gün az da olsa normal hayatıma döndüm ev içerisinde. çok sıkıntı yaşadım diyemem ama ilk 2 gün gerçekten önemli. şu an yan yatabiliyorum desteksiz. kısmetse pazartesi günü iş başı yapıyorum.hadi hayırlısı.

Benim de sirt agrim cok oldu. Ozellille ise baslayip ayakta durunca ama 1 ay sonra hafif hafif yan yatmaya baslayinca gecti simdi unuttum bile:)

canım sen ameliyattan ne kadar süre sonra yüzüstü yattın. bende sırtüstü yatan biri değilim sürekli uyanıyorum. daha 1 hafta oldu ameliyat olalı işkence gibi gelmeye başladı. :KK43:
Canım net hatırlamıyorum ama 2 ay civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. 1.5-2 ay arası yatabildim ben..

Back