Burun ameliyatından sonra lens kullanmaya ne zaman başladınız acaba? Malum numaralı lens kullandığım için uzun sürede lenssiz kalmak epey zorlayacak beni.
Yardımcı olursanız sevinirim,kpss sınavına gireceğim eylül ayında ve temmuzda ameliyat olacağım lenslerim olmadan göremem. eğer çok uzun zaman gerekiyorsa ameliyatı sınavdan sonraya atmam gerek.
Daha burnumda alçı varken gözlük takmaya başladım yasak olmasına rağmen çünkü hiçbişey göremiyordum dediğin gibi. Alçım çıkar çıkmaz da lenslerime geri dönüş yaptım.
Daha burnumda alçı varken gözlük takmaya başladım yasak olmasına rağmen çünkü hiçbişey göremiyordum dediğin gibi. Alçım çıkar çıkmaz da lenslerime geri dönüş yaptım.
hayır olmadı zaten lensi şişliklerden dolayı takamıyorsun onlar indikten sonra herhangi bir problem kalmıyor
dert edilecek birşey değil inan. ameliyattan sonra kaşlarımı aldırmaktan zor başka hiçbişeyle karşılaşmadım ben :))
:))) teşekkür ederim. bende bir an önce olup kurtulmak istiyorum. 18 yaşından beri erteliyorum artık nefes almakta epey zorlanıyorum. bakalım inşallah kurtulurum bu sorundan
hayır olmadı zaten lensi şişliklerden dolayı takamıyorsun onlar indikten sonra herhangi bir problem kalmıyor
dert edilecek birşey değil inan. ameliyattan sonra kaşlarımı aldırmaktan zor başka hiçbişeyle karşılaşmadım ben :))