• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyattan sonra havuza ne zaman girilir ne kadar sonra yüzebiliriz?

Vilivildos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
72
34
103
Kafama takildi simdi havalarda sicak ameliyattan ne kadar sonra havuz yada denize girebilinir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim 17.gunum ve yarin tatile gidecegim. Doktorum girebilecegimi soyledi ama ben ciddi endiseler yasiyorum esasen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben aylık kontrolümden sonra girmiştim ama güneşe maruz kalmasın memelerin dedi doktor☺️

Ben aylık kontrolümden sonra girmiştim ama güneşe maruz kalmasın memelerin dedi doktor☺️

Nedenki acaba? Sicak odem yaptigi icin mi kapatiyoruz acaba? Ben suan deniz kenarindayim ve ustumde bisi varken oturuyorum:(

Benim doktorum hic uyarmadi cunku o konuda hatta denizin odem sokturucu ve masaj etkisi oldugunu okudum.

Yarin bende denize gidecegim girmeyi düşünmüyorum ama bikiniyle dursam güneş ten bisey olur mu ki :?

kizlar sahsen cesaret edip gidemedim tshirt ustumde takildim kenarda..

Nedenki acaba? Sicak odem yaptigi icin mi kapatiyoruz acaba? Ben suan deniz kenarindayim ve ustumde bisi varken oturuyorum:(

Benim doktorum hic uyarmadi cunku o konuda hatta denizin odem sokturucu ve masaj etkisi oldugunu okudum.

Hiç bilmiyorum bana güneşe maruz kalmamı söyledi 😔

Dikis izleriniz tamamen kapanmadan girmeyin, mikrop kaptirabilirsiniz. Bnm doktorum ameliyat oldugum zmn dikis izlerin tamamen iyilessin sonra girebilirsin ama kollarina yuklenmeden mesela sirtustu yada yavas yavas yuzme, kulac falan atma demisti. Kollari zorlamadan girilebilinir demisti. Ben o sene cesaret edemedim ve hic girmedim.ameliyt 12 temmuzda oldugu icin iptal ettim deniz faslini o zmn.

Son düzenleme:
Back