• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyatima son 7 saat:)))

Heyecandan uyuyamicam galiba kizlarr sabah ameliyata gidiyorum Tugrul Turana guveniyorumm sonucu hemen paylasicam burada ayy cok heycanliyimmmm insallah kolayyca ve guzel sonuc alirimmm
İnş. Cnm. Bana da nasip olur ins. Ve diger isteyenlerede. Allahın izniyle sag saglim olursun cnm. Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz.

Ameliyatim bittiiii cok sukur titriyodum girmeden once korkudan cikinca bitti mi yani dedim:) ilk ciktigimda hic agrim yoktu ama artik basliyor agri ama korkunc bir agri degil gozum karariyo basim donuyo yuruyemedim kalkinca ama birazdan bidaha denicem insallah daha fazla agrim olmaz cok sukur bitti ya k.k kizlarina borcluyum bunu burasi olmasa ve tugrul bey olmasa cesaret edemezdim kesinlikle simdi biraz agrili ama cok mutluyummmm
hadi bakalım geçmiş olsun ilk günün rahat geçerse sonrasında çok ağrın olmaz .benim ilk çıktığım bir iki saat iyiydi sonrası fena.güzel süreçlerin olsun.bol bol yürü su iç kendin doğulmaya çalışma ilk bi kaç gün göğüs kasını zorlayacak hiçbir hareket yapma

Arkadaslar cok sagolun aynen 3 saatim filan gayet iyiydim ama sonradan kotu oldum tansiyonum cok dustu bas donmeai mide bulantisi mahfetti beni bisey de yiyemedim pek coj su ictim ilacin etkisini atmak icin gece 12 gibi ancak rahatladim simdi sadece sabaha kadar yattigim icin agrim var ama digerleri gecti sukur bunyeyle alakali galica yani dun hic eve gidecek gibi degildim

Back