Ameliyata 3 kala ❤️❤️❤️

Kime nerede yaptırıyorsunuz ? Kesi yeri hangi tür protez ? Şimdiden hayırlı olsun umarım tam istediğiniz gibi olur darısı bir gün başıma

Pazartesi ameliyatım var ve çok heyecanlıyım Yardımmmm
Hayırlı olsun ameliyat tarihiniz Çok Mutlu edici sonuçlar alırsınız inşallah ...
Madem konu açtınız doktorunuzu,tavsiye edilen yöntem,kesi yeri protez bilgilerinide eklerseniz güzel olur Buda sizin sürecinizi paylaştığınız yazdığınız size özel konunuz olur hem

Doktorum eser aydoğdu kas zarı altı yöntemi,meme ucu yarım ay şeklinde kesi (hafif dikleştirme olucak) 250cc-270cc arası dedi doktorum. Boyum 1.58 kilom 50 bundan büyük cc olmaz dedi eline gelir hissedersin dedi bu cc ler benim vücut tipime uygunmuş. Tek tedirginliğim kas zarı olduğu için silikon hissedilirmi kas zarı iyi bir örtücümğ. Doktoru. Hissedilmeyeceğinş biraz doku. Olduğunu düşlüleri. Eğer 300 cc takarsam hissedersin dedi arzum77

bu arada ücret nedir acaba? ben eser aydoğdunun instgram sayfasını takip ediyorum paylaştığı resimlerdeki göğüsleri çok beğeniyorum açıkcası

Son düzenleme:
Ameliyatta denenir zaten,hangisi hissedilmez iyi durursa doktorun onu tercih eder endişe etme

Teşekkürler arkadaşlar ameliyatımı oldum bugün 3. Günüm. 275 cc kas zarı altı takıldı. Narkozdan uyandığımda hiç Ağrı'm yoktu. Kendi işlerimi görebiliyorum tuvalete gitme duş alma saç toplama gibi ağır olmayan işlerimi.çok şükür ağrılı ve kısıtlı bir süreç olmadı benim için. İnşallah bundan sonrada iyi geçer sürecim. Bu arada Ataşehir acıbadem hastanesinde dr. Eser aydoğdu hanımefendiye oldum ameliyatımı. Hastanedende doktorumdanda çok memnun kaldım

öncelikle tekrardan geçmiş olsun umarım tam istediğiniz gibi olmuştur ben ücreti merak ediyorum ne kadara oldunuz acaba ?

gecmis olsun canim gule gule kullan cicislerini. 275 cc nasıl oldu küçük diilmi biraz ? dokun varmiydi ? kas zari altini neden tercih ettin bende düşünüyorum arastiriyorum hangisi daha iyi diye. dualplan dusnuyordum simdi kas zari altini düşünüyorum ama bilemiyorum.

Ben minyon tipliyim boyum 157 kilom 50 birazda göğüs dokum vardı. Bu yüzden doktorum 300 cc takarsam sende ele gelir dedi. Ben doğal çok büyük olmayan vücuduma uygun bir meme istedim . Çok küçük değiller çok fazla ödemim yok biraz ödemim inse bile çok küçük durmaz çünkü yapıma çok büyüğü güzel durmazdı kısa boyluyum çünkü büyüklükleri gayet iyi küçük değil yani. Kas zarı altı olduğu içinde 275 cc baya büyük duruyor kas arkası olsa belki küçük dururdu. Kas zarı altını meme dokum olduğu için doktorum tercih etti boşuna kas altı yapmam dedi meme dokum vardı çünkü.birazda dikleştirme oldu meme başından yarım ay şeklinde kesim. Ağrı'm yok denecek kadar az ağır kaldırmamak şartıyla bütün işlerimi kendim karşılıyorum kısıtlamalar olsana kas altı kadar zor değil . Tabi bundan sonrasını bilemiyorum henüz mememe dokunamadığı üsten parmağımla bastırdığımda şimdilik yumuşak duruyor ilerleyen günlerde bakıcısı süreç Nasıl olur inşallah iyi olur uzun bir süreç bu ilk aşamayı atlattım. Darısı sizlerin başına arkadaşlar

Kas zarı veya kas altı diğer yöntem hangisi okursa olsun doktor kendi karar veriyor yönteme kişiye uygun yöntem yapılıyor yani bizim isteğimize göre değil. Zaten bize ve vücudumuza uygun yöntem olması gerekiyor

geçmiş olsun eser hanımla bende görüşmüştüm bana kas üstü demişti o zamanlar ve 250 cc ydi mantıklı yaklaşmış geriden anladım. inşallah hep mutlu memnun olursun aynı boy ve kilodayız doğru demiş bende 325 cc var ele geliyor alttan

hadi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…