- 24 Haziran 2015
- 1.015
- 1.039
-
- Konu Sahibi sardunya2013
bencede kesinliklebüyük protezin vücudun sınırlarını zorlayan protezlerin verdiği baskı ile mevcut meme dokusunu bir miktar eritebildiğini okumuştum. ama kas altında mı kas üstünde mi bilmiyorum. en güzeli normal uygun bir şey olması
Hayırlı olsun canım benim acil şifalar dilerim.fiyatını öğrenebilirmiyimTeşekkürler arkadaşlar ameliyatımı oldum bugün 3. Günüm. 275 cc kas zarı altı takıldı. Narkozdan uyandığımda hiç Ağrı'm yoktu. Kendi işlerimi görebiliyorum tuvalete gitme duş alma saç toplama gibi ağır olmayan işlerimi.çok şükür ağrılı ve kısıtlı bir süreç olmadı benim için. İnşallah bundan sonrada iyi geçer sürecim. Bu arada Ataşehir acıbadem hastanesinde dr. Eser aydoğdu hanımefendiye oldum ameliyatımı. Hastanedende doktorumdanda çok memnun kaldım
Hoşgeldin aramıza hayırlı ve geçmiş olsunTeşekkürler arkadaşlar ameliyatımı oldum bugün 3. Günüm. 275 cc kas zarı altı takıldı. Narkozdan uyandığımda hiç Ağrı'm yoktu. Kendi işlerimi görebiliyorum tuvalete gitme duş alma saç toplama gibi ağır olmayan işlerimi.çok şükür ağrılı ve kısıtlı bir süreç olmadı benim için. İnşallah bundan sonrada iyi geçer sürecim. Bu arada Ataşehir acıbadem hastanesinde dr. Eser aydoğdu hanımefendiye oldum ameliyatımı. Hastanedende doktorumdanda çok memnun kaldım
Kas altı 345 cc damla hıgh profil meme altı kesisiArkadaşlar sizlere hangi yöntemle kaç cc takıldı
Kasaltı 350 cc high profile..meme altı kesisiyle canımArkadaşlar sizlere hangi yöntemle kaç cc takıldı
Ücret nedir peki ? Bunu önceden de sordum ama cevap alamadımEn küçük cc benimki sanırım275 cc memeucu kesisi kas zarı altı
Ücret yazmak doğrusudur burda bilemiyorum ücret paylaşılmıyor sanırım
Belki önceki göğüs dokun coktur canım benim hiç yoktuEn küçük cc benimki sanırım275 cc memeucu kesisi kas zarı altı
boy kilo kac sende canim ? 350 cc mentor mu natrelle mi foto ekljcekmisinBelki önceki göğüs dokun coktur canım benim hiç yoktu
Tamamdır beklediğim aralıktaBilemedim belki site kurallarına aykırımı ama şöyle diyeyim net söylemiyim 7-10 bin arası
Yuvarlak mentor canım.boy 171 kg 58 hala bandajlıyım salı gününden sonra ekleyebilirim...boy kilo kac sende canim ? 350 cc mentor mu natrelle mi foto ekljcekmisin