Ameliyata 3 kala ❤️❤️❤️

büyük protezin vücudun sınırlarını zorlayan protezlerin verdiği baskı ile mevcut meme dokusunu bir miktar eritebildiğini okumuştum. ama kas altında mı kas üstünde mi bilmiyorum. en güzeli normal uygun bir şey olması
bencede kesinlikle

Teşekkürler arkadaşlar ameliyatımı oldum bugün 3. Günüm. 275 cc kas zarı altı takıldı. Narkozdan uyandığımda hiç Ağrı'm yoktu. Kendi işlerimi görebiliyorum tuvalete gitme duş alma saç toplama gibi ağır olmayan işlerimi.çok şükür ağrılı ve kısıtlı bir süreç olmadı benim için. İnşallah bundan sonrada iyi geçer sürecim. Bu arada Ataşehir acıbadem hastanesinde dr. Eser aydoğdu hanımefendiye oldum ameliyatımı. Hastanedende doktorumdanda çok memnun kaldım
Hayırlı olsun canım benim acil şifalar dilerim.fiyatını öğrenebilirmiyim

Teşekkürler arkadaşlar ameliyatımı oldum bugün 3. Günüm. 275 cc kas zarı altı takıldı. Narkozdan uyandığımda hiç Ağrı'm yoktu. Kendi işlerimi görebiliyorum tuvalete gitme duş alma saç toplama gibi ağır olmayan işlerimi.çok şükür ağrılı ve kısıtlı bir süreç olmadı benim için. İnşallah bundan sonrada iyi geçer sürecim. Bu arada Ataşehir acıbadem hastanesinde dr. Eser aydoğdu hanımefendiye oldum ameliyatımı. Hastanedende doktorumdanda çok memnun kaldım
Hoşgeldin aramıza hayırlı ve geçmiş olsun:KK19:

Benim boyum 157 kilom 50 mentor HİGH profil. Resim koyamam şuan zaten 4 gün oldu ameliyat olalı sıkı sporcu sütyenim var pansumanlarım duruyor hala

X