- 14 Ağustos 2010
- 141
- 0
ameliyatın 2 türlüsü var...1.si eldeki ter bezlerine giden sinirleri kesmek -ki bunu asla düşünmeyin geri dönüşü yok...2.si ve benım olduğum klipsli ets yöntemi yani sinirleri klipsle sıkıyorlar böylece oradan geçiş sağlanmadığı için ter bezleri inaktif oluyor. ameliyattan sonra normal yaşamıma döndüm kesinlikle ağrı vs söz konusu olmadı... terlemem kalmadı ancak çok strese girersem ya da havadaki nem oranı çok fazlaysa her insan gibi çok haifi bir nem oluyor. benim kollarımdan ellerimden su akardı eskiden bilemiyorum sizde ne derece!? ameliyattan sonra en ufak bir sorun yaşamadım...dedikleri gibi farklı bir yerdende terlemem söz konusu olmadı. size gerçekten tavsiye ederim ve olursanız sizin adınıza çok sevinirim çünkü bunun ne derece rahatsızlık verdiğini yaşamayan bilemez... doktorumun adı bayram ali özuslu -istanbul koşuyolu medipolde oldum ben ama sanırım doktor farklı bır hastaneye geçmiş. ben inanın kendımı tek sanıyordum çünkü çevremde kımse yoktu bu durumu yaşayan. ameliyat olduğum gün 4 kişi daha oldu şaşırdım meğerse hergün en az 4-5 kişi bu yüzden ameliyat oluyormuş. doktoru araştırın derim
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bu yaz inşallah bu sıkıntıdan kurtulup bende herkes gibi olabilirim