Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sabah altıda kalktım saçlarıma başa yaptımgüzel güzel giriiim ameliyatım.şimdiş oğlumu serwise vercem.rdan da hastaneye gidicemgüzel dilekleriniz için hepinize çok tesk.ederim pozitif elektriğinizi hissediyorumçıkınca yazmaya çalışcam ii olursam hemewn yazarım!!yazamazsam em gec yarın akşama kısmetse..sizleri seviyorum!!!hepinizi öptüm
canım umarım uyandığında herşey çok güzel olacak bende bir sürü tereddütle girdim bak şimdi herşey bitti gitti inşallah en az ağrı ve istediğin gibi olur herşey dualarımız seninle
oy benim tatlı arkadaşım, tatlı doktorcuğumla baş başa meme ve burun mu yapıyorlar şimdi :)) kuzum benim geçmiş olsun umarım çok rahat olursun uyandığında sabah yazman çok hoşuma gitti. allah yardımcın olsun birtanem, çok mutluyum senin içinn
canım şu anda ya ameliyattasın yada yeni çıktın meraktayım tattlım inşallah herşey beklediğinden ve de istediğinden daha güzel olur heyecanla senden haber bekliorum canım dualarım seninle
cnm seni merak ettim hastane yakınlarında internet kafeye girdim inşallah iyisindir benimde bugün tahlillerim yapıldı şimdi geziyoruz inşallah iyisindir çok öpüyorum seni
cnm seni merak ettim hastane yakınlarında internet kafeye girdim inşallah iyisindir benimde bugün tahlillerim yapıldı şimdi geziyoruz inşallah iyisindir çok öpüyorum seni
karamel çok az kaldı inşallah aresyanında güzel haberini alıp seni beklicez tatlım nasılsın şimdi heyecan doruktadır ama son anda kaçıyor insan afallıyor giriyooorrr çıkıyorr bak 18 gün oldu birtanem dün gibi yada hiç girmemişim gibi ama sonuç süperrrr birşey oluyor hayırlısıyla seni de bekliyoruz