• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat tarihim belli oldu kızlar 10 MAYIS!!!

Valla şal benim çok işime yaramıştı,yani ameliyattan sonra sütyenle kalıyorsun,hemen üzerini giyinmek yerine dogruldugumda omuzlarıma şalı aldım,odada daha rahat dolandım.Altıma hemen eşofman takmıştım zaten,geniş renkli şallar varya..onlardan koy bir tane..

haklısın işe yaramiştır..alıcam!!:56:yemek,kraker...vb yiyebileceğimi sanmıyorum..anestezi sonrası uyuyorum uyanıncada istifra ediyorum malesef..:59:

cnmmmm son 2 günün..nedense aklımda 19mayıstan sonra olacaksın diye kalmış.karamelim söylemese öle sanmaya dvm edicem.hayatım herşey gönlünce olsun inşallah.hayırlısıyla en az acıyla atlatırsınız umarım sen ve karamelim..dualarımız sizin için..:16:

CANIMMMM allah yar ve yardimcin olsun dualrimiz seninleee...insallah hicc aci cekmeden en az agriyla biter gider optum tatlim...

Hadi bakalım son 2 gün:) Hiç stress yapma canım. Her şey çok güzel olacak döndüğünde.
Tüm iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle. İnşallah her şey istediğin gibi olsun canım. :nazar: :71:

kızlarrrr çok korkuyorumm...korku endişe garip bi haldeyimmm:18:hepinize tesk ederim heyecanıma ortak olduğunuz için ama gercekten çok korkmaya basladım:43:

aresyacım rahat ol korkma endıselenme :)
bızlerı dusun bak oldu bıttı hersey normale döndü artık.
inşallah sorunsuz gecer hersey

kızlarrrr çok korkuyorumm...korku endişe garip bi haldeyimmm:18:hepinize tesk ederim heyecanıma ortak olduğunuz için ama gercekten çok korkmaya basladım:43:

cnm şuan seni çok iyi anlayabiliyorum..hatırlarsan ben hastanede ameliyat öncesi çok panik yapmıştım tansiyonum düşmüştü falan..şimdi düşününce gerçekten çok komik geliyor o hallerim.amma abartmışım diyorum.hiç endişelenme hayatım.olumlu düşün hep.paniğe yer verme.o güzel cicişleri ve burnunu düşün.allah yardımcın olsun.herşey süperrrrr olacakkkkkkkkk:74::74:

aresyam sorma ya bendede korku var bişey yiyemiyorum uyuyamıyorum dün az kalsın vazgeçiyorum :43:
sonra ameliyat olan arkadaşlarımı düşündüm kendimi iyi hissettim :46: sende öyle düşün hatta ameliyat sonrası ağrılar yüzünden pişman olanları düşününce arkadaşıma telefonda ben de böyle söylersem hatırlat bana dedim :39:

aresyam sorma ya bendede korku var bişey yiyemiyorum uyuyamıyorum dün az kalsın vazgeçiyorum :43:
sonra ameliyat olan arkadaşlarımı düşündüm kendimi iyi hissettim :46: sende öyle düşün hatta ameliyat sonrası ağrılar yüzünden pişman olanları düşününce arkadaşıma telefonda ben de böyle söylersem hatırlat bana dedim :39:

canım ya inanki dayanılmıycak ağrılar değil sadece ilk gün zor geçiyor okadar bende ameliyat sabahı vazgeçtim son dakika tamam dedim ve oldum şu anda küçük çocuğum var 3 yaşında onu kucağıma alamamak beni çok üzüyor o kadar yoksa inanki ağrı kesicilerle kontrol edebiliyorsun ağrını

canım ya inanki dayanılmıycak ağrılar değil sadece ilk gün zor geçiyor okadar bende ameliyat sabahı vazgeçtim son dakika tamam dedim ve oldum şu anda küçük çocuğum var 3 yaşında onu kucağıma alamamak beni çok üzüyor o kadar yoksa inanki ağrı kesicilerle kontrol edebiliyorsun ağrını

cnm bende senin başlıkta sormuştum :17: dual plane olmuşsun benimkide öyle olucak benim oğlumu normaldede kucağıma alamıyorum zaten boyumca oldu maşallah :9: o açıdan rahatım çok şükür
ama seni tahmin edebiliyorum düşünmek bile canımı acıtıyor o yaşlarda insan hep kucağına almak sevmek istiyor tabiki çocukta hep annede olmak istiyor ama nolur sabret allah korusun bişey olmasın çocuk sonuçta :26: bişey olursa daha çok ayrı kalabilirsin
bugünlerde geçicek cnm az kaldı zorunu atlattın bak ameliyat bile nasıl sor geliyormuş sana
senin yazdıkların bana süper enerji verdi :70: inşallah yakında yavrunuda rahatça kucağına alabileceksin :71:

aresyacım inşallah her şey çook güzel geçecek korkma cnm :16: bak önce wazgeçiliyormuş ama snra iyiki oldum deniyormuş :1: bizde öyle olcaz heralde:61:

aresyacım inşallah her şey çook güzel geçecek korkma cnm :16: bak önce wazgeçiliyormuş ama snra iyiki oldum deniyormuş :1: bizde öyle olcaz heralde:61:

sweetcim beni anlayacaksın zamanın gelince:40:gercekten çok garip bi duygu:44:doktorums gidince umarım çok daha pozitif olrum:16:

kuzucum ne yaptın. doktor görüşmen nasıl geçti. hazırlıklar nasıl? benim sayfama da yazdım sana tatlım

kuzucum ne yaptın. doktor görüşmen nasıl geçti. hazırlıklar nasıl? benim sayfama da yazdım sana tatlım

canım beni görüşmem gayet güzel gecti...kulaklarını çınlattık:1:yarın ameliyatayım tüm hazırlıklarımı yaptım:34:benim için dua edin...pozitif düşünüyorum hersey güzel olacak...en kısa zamanda yazmaya çalışıcam..:62:çok heycanlıyım!!
.karamelcim hastaneden nezaman çıkarım bilmiyorumm... senin için de dua edicemmm:16:

canım beni görüşmem gayet güzel gecti...kulaklarını çınlattık:1:yarın ameliyatayım tüm hazırlıklarımı yaptım:34:benim için dua edin...pozitif düşünüyorum hersey güzel olacak...en kısa zamanda yazmaya çalışıcam..:62:çok heycanlıyım!!
.karamelcim hastaneden nezaman çıkarım bilmiyorumm... senin için de dua edicemmm:16:

benim zarif, gönlü güzel arkadaşım. her şey gönlüne göre olur umarım. dua edicem. şimdiden geçmiş olsun kuzucum, çok mutlu ol :29:

inşallah ameliyatın güzel geçmiştir

ben şimdilik sadece takip ediyorum bir gün inşallah bende bu duyguyu paylasırım

canım senden güzel haberlerii heyecanla bekliyorum :52: inşallahh çok iyi bir şekilde bize yazıcaksın çok çok öpüyorum dualarım seninle tatlım:16::16::16:

Back
X