- Konu Sahibi Tikkabilla
-
72- ye 86 san 75 B sinOoo güle güle giy canım, benim bedenim ne oldu acaba ya yarın doktoruma sorucam tam bişi söylesin. Ben de çok istiyorum ciciler almak, artık bu yıl da onlara çalışır harcarım paraları
netten baktım 75 c çıktı benim. bugunde deneyerek aldım bitanesi 80 c resmimdeki . bitanede 75 c aldım işte
Sen bi duş yap oh be hayat varmıs diyeceksin☺️
tam sınırdasın demekki kalıbına göre bakarsınNetten baktım 75B diyor başkasında 75C diyor bilemedim. Göğüs altı 72 üstü 86 şu an ama iner mi onu da bilmiyorum.
Ay hadi inşallah
tam sınırdasın demekki kalıbına göre bakarsın
Ben ilk banyoda cok korkmustum annem banyoya sandalye koydu been oturdum o yıkadı baktım korkulcak bişey yok küvete oturup kendim yıkandım ama dünyalar varmıs diyosun hastane kokusu üstüme sinmişti☺️ Bide bnm tek meme operasyonuda değildi
Sorma kokuştum artık, kendimi hiç seksi hissedemiyorum.
Ben yüzüme yağ enjekte yaptırdım yüzüm bi şişti resmen bunalıma girdim ve sevgilime cattım kıskanclık krizi ve ayrıldık düşün😔
Aa çok üzüldüm canım ya o zor dönemleri atlatmışsındır inşallah..
Aynaya baktım bugün önden pek sevemedim kaskatı duruyor ve çok ayrı görünüyorlar birbirlerinden inşallah zamanla güzelleşir.
yok yaa ben şahsen hepsini yakıştıramadım. henüz pek oynak değillerya her şekle girmiyolar yumuşayınca olur o sanırımEvet zamanla duzelecek sekil almaya baslayinca kendini daha iyi hissedeceksin en güzeli sutyen denerken hepsi guzel duruyo hepsini alasin geliyo duş yapmana izin vermemis dr'un ben 3.günü duş almistim insan kendinden tiksiniyo yikanamayinca haklisin
yok yaa ben şahsen hepsini yakıştıramadım. henüz pek oynak değillerya her şekle girmiyolar yumuşayınca olur o sanırım
38-39 ama biraz biraz oynuyor. elimle ittirince filan. tabi sütyenin gücü yetmiyor onları oynatmayaResmen taş gibiler yerlerinden oynamaya niyetleri yok. Senin kaçıncı günündü?
38-39 ama biraz biraz oynuyor. elimle ittirince filan. tabi sütyenin gücü yetmiyor onları oynatmaya
Az önce kontrolden geldim her şey güzel, dedim yukarıdalar mı sanki biraz, e tabi şimdi baya yukarıda daha inecek dedi doktorum sevindim. 4 ağustosta masaja başlayacağım onu da gösterdi, sert yapacaksın korkma dedi bakalım nasıl oynatcam onları yerlerinden
bana msaj yapma dedi yapmıyorum
Aynaya baktım bugün önden pek sevemedim kaskatı duruyor ve çok ayrı görünüyorlar birbirlerinden inşallah zamanla güzelleşir.
banada masaj onermedi gerek yok dedi ben sordum o kapsul olusmasin diye yada olusursa duzeltmek icin gerekiyomus galiba benimde iki ay oldu narpekcim hala oynamiyo ama yumusadilar simdilik iyi ins sıkınti olmazbana msaj yapma dedi yapmıyorum
aa kapsul için iyiyse bizede yaptırsaydıbanada masaj onermedi gerek yok dedi ben sordum o kapsul olusmasin diye yada olusursa duzeltmek icin gerekiyomus galiba benimde iki ay oldu narpekcim hala oynamiyo ama yumusadilar simdilik iyi ins sıkınti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?