Ameliyat sütyenini gece çıkarabilir miyim?

netten baktım 75 c çıktı benim. bugunde deneyerek aldım bitanesi 80 c resmimdeki . bitanede 75 c aldım işte

Netten baktım 75B diyor başkasında 75C diyor bilemedim. Göğüs altı 72 üstü 86 şu an ama iner mi onu da bilmiyorum.

Sen bi duş yap oh be hayat varmıs diyeceksin☺️

Ay hadi inşallah

Ben ilk banyoda cok korkmustum annem banyoya sandalye koydu been oturdum o yıkadı baktım korkulcak bişey yok küvete oturup kendim yıkandım ama dünyalar varmıs diyosun hastane kokusu üstüme sinmişti☺️ Bide bnm tek meme operasyonuda değildi

Sorma kokuştum artık, kendimi hiç seksi hissedemiyorum.

Aa çok üzüldüm canım ya o zor dönemleri atlatmışsındır inşallah..

Basenlerden yag alındı mosmordu düzeldi yüzüm ve dudagıma dolgu oldu dudagım tam düzeldide yüzümde azda olsa şiş var.memelerde düzeldi ama gel gelelim o ruh sağlığıyla onun kalbini cok kırdım

Aynaya baktım bugün önden pek sevemedim kaskatı duruyor ve çok ayrı görünüyorlar birbirlerinden inşallah zamanla güzelleşir.

Evet zamanla duzelecek sekil almaya baslayinca kendini daha iyi hissedeceksin en güzeli sutyen denerken hepsi guzel duruyo hepsini alasin geliyo duş yapmana izin vermemis dr'un ben 3.günü duş almistim insan kendinden tiksiniyo yikanamayinca haklisin

yok yaa ben şahsen hepsini yakıştıramadım. henüz pek oynak değillerya her şekle girmiyolar yumuşayınca olur o sanırım

38-39 ama biraz biraz oynuyor. elimle ittirince filan. tabi sütyenin gücü yetmiyor onları oynatmaya

Az önce kontrolden geldim her şey güzel, dedim yukarıdalar mı sanki biraz, e tabi şimdi baya yukarıda daha inecek dedi doktorum sevindim. 4 ağustosta masaja başlayacağım onu da gösterdi, sert yapacaksın korkma dedi bakalım nasıl oynatcam onları yerlerinden

bana msaj yapma dedi yapmıyorum

Benimde îlk masajım senden farklıydı iki yandan baskı yapıp ortaya getirmeye calısıyordum herhalde her doktor farklı veriyor😉

benim masajim da basladi, yukarda oldugu icin slikonlarin asagi inmesi gerek dedi. Ben sadece ustten baski yapiyorum indirmek icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynaya baktım bugün önden pek sevemedim kaskatı duruyor ve çok ayrı görünüyorlar birbirlerinden inşallah zamanla güzelleşir.

bana msaj yapma dedi yapmıyorum
banada masaj onermedi gerek yok dedi ben sordum o kapsul olusmasin diye yada olusursa duzeltmek icin gerekiyomus galiba benimde iki ay oldu narpekcim hala oynamiyo ama yumusadilar simdilik iyi ins sıkınti olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…