• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sütyenini gece çıkarabilir miyim?

Merhaba kızlar bende 3 gün önce büyütme ameliyatı oldum. Ilk gün tam bir kabustu. Iki gün direnler yüzünden hastanede yattım . Annem olmasa perişandım. 390 cc damla mentor takıldı . Sütyen ve üzerinde ki şerit canımı yakıyor . Şişler bilmiyorum 6 Ağustos iş başı ve 9 saatlik yola gidicem umarım iyileştirim:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar bende 3 gün önce büyütme ameliyatı oldum. Ilk gün tam bir kabustu. Iki gün direnler yüzünden hastanede yattım . Annem olmasa perişandım. 390 cc damla mentor takıldı . Sütyen ve üzerinde ki şerit canımı yakıyor . Şişler bilmiyorum 6 Ağustos iş başı ve 9 saatlik yola gidicem umarım iyileştirim:(

Geçmiş olsun o zaman kadar toparlarsin.benimde ilk gunlerim oldukça zor gecmisti ama 7.günümde mutfaktaki ev islerimi yaomaya baslamistim iki cesit yemek yapmistim.makinaya bulasiklari dizip yikananlari yerlerine koymustum.zaten cok zorlamadan hareket ettikce bünye aciliyo hareketsizlik gidiyo sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 Ağustosa kadar iyileşirsin merak etme..

Çıkarayım mı dediğim sütyeni bugün yıkadık da kuruyana kadar sütyenim de sütyenim gezindim evin içinde :9: Ödemler inince 2. kopçaya aldık sıktık bakalım, sevmeye başladım gibi bunu ben.. :17:

Back