Ameliyat sürecimi sizlerle paylaşacağım :)

Bana da yollarmısımız merak ettim öncesi sonrası eğrilik tamameb düzeldi mi
Size de gönderdim resmimi çok belirgin bir eğrilik vardı bende ameliyat öncesi. Ameliyat sonrası da hafif bir eğrilik kalmış gibi gelmişti ama sanırım ödemdenmiş şu an bir eğrilik görünmüyor.

Merhaba.egrilik bende de vardı.ameliyat olalı 2 ay olacak.ama hala hafiften eğri.doktor ödem diyor. Foto görebilir miyim sizin?
Gönderdim resimleri siz kime ameliyat oldunuz ? Benim de alçı ilk çıktıgında hafiften eğri gibi gelmişti ama ödemler geçtikçe kalmadı ya da gözüm mü alıştı bilmiyorum

Gönderdim resimleri siz kime ameliyat oldunuz ? Benim de alçı ilk çıktıgında hafiften eğri gibi gelmişti ama ödemler geçtikçe kalmadı ya da gözüm mü alıştı bilmiyorum
Teşekkür.ederim.bence sorunsuz bir burun. Sağlıkla kullanın. :) erken iyileşmiş hatta.

baktım şimdi resminize evet bir eğrilik var gibi. Doktorunuz geçer dediğine göre geçer inşallah

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bugün itibariyle 5. haftayı doldurmuş oldum şu ödemler de olmasa her şey çok güzel olacak burnumun şeklinden memnunum. Doğal güzel bir burun istemiştim. Doktorum Ersal Kaya, iyi estetik ben estetik ameliyat geçirdim diye bağırmayandır demişti gerçekten dediği gibi de oldu. Görenler de beğeniyor. Ameliyat olduğumu bilmeyenler ya sende bi değişiklik var bi güzelleşmişsin ama ne olduğunu anlayamadım diyorlar bu da beni çok mutlu ediyor açıkçası.

Merhaba fiyat konusunda ne kadara anlaştınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…