Eyvah eyvah ameliyat günü yaklaştıkça beni heyecan sarmaya başladı inşallah her şey yolunda gider :/
Peki ödem var mı27 ekimde ameliyat oldum. Bir önceki gün doktoruma randevuya gittim konuştuk tek tek ameliyat anını neler yapacagını sonrasını anlattı. Ameliyata 8.30 gibi girdim beni koridoda uyuttular uyanığımda da koridoraydım yani ameliyathaneyi görmedim bile. Odaya çıkardıklarında 14.00 ü geçmişti ve artık baya ayılmıştım benim nefes problemi falan da olunca çok uzun sürmüş. Doktorum ağrı çekmeyeceğimi olursa da ilk 3-4 saat içinde yanma hissi gibi ufak bir ağrı olabileceğini söylemişti. Bende o ağrı da olmadı bugün 16. günüm en ufak bir ağrı yaşamadım. Ameliyattan 4 saat sonra sıvı şeylerle yeme içmeye başlayabilirsin demişti ben de meyvesuyu ile başladım daha sonra meyveli yoğurt çorba hatta minnacık kopararak köfte bile yedim Ersal Beyin bu konuda en ufak bir kısıtlaması yok. Tabi sürekli buz uyguladık geceyi de çok rahat geçirdim ertes gün de taburcu oldum. Bu arada be doktora kan kusma olayını sordum ok korktuğum bir şeydi. Ersal Bey kend hatalarında bunun olmayacağını çünkü ameliyat esnasında yemek borusuna kanın akıp mideye gitmemesi için bez tampon koyduğunu söyledi . Bu yapılmadığında ameliyat sürecindeki tüm kanın mideye dolduğunu dolayısıyla daha sonra kusmaya sebep olduğınu anlattı. Benim dokularım hassasolduğu için biraz morluklarım oldu. Şişlik de oldu ama abartılı durumda değildi.
Gorebilirmiyiz burnunuzu pekiEvet, bugün itibariyle tam bir ay oldu burnumun şeklinden şimdilik memnunum gören herkes de beğeniyor. Burun ucumda tabiki hala ödem var yüzümde de bazı kısımlarda hafif ödemler var. Deniz suyu ve dikişler için göz merhemi kullanmaya devam hala burnumu silmeye izin yok kulak çöpü ile temizliyorum. 2 hafta sonra doktoruma yeniden kontrole gideceğim ondan sonra serbest olacakmış burnumu silmem.
özelden gönderiyorumGorebilirmiyiz burnunuzu peki
Merhaba bana da resminizi gönderir misiniz.özelden gönderiyorum
Size de gönderdim.Merhaba bana da resminizi gönderir misiniz.
Merhaba.egrilik bende de vardı.ameliyat olalı 2 ay olacak.ama hala hafiften eğri.doktor ödem diyor. Foto görebilir miyim sizin?Evet, bugün itibariyle tam bir ay oldu burnumun şeklinden şimdilik memnunum gören herkes de beğeniyor. Burun ucumda tabiki hala ödem var yüzümde de bazı kısımlarda hafif ödemler var. Deniz suyu ve dikişler için göz merhemi kullanmaya devam hala burnumu silmeye izin yok kulak çöpü ile temizliyorum. 2 hafta sonra doktoruma yeniden kontrole gideceğim ondan sonra serbest olacakmış burnumu silmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?