• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası rapor süresi hakkında bilgi sahibi olanlar

Ne yaptınız raporu uzatabildiniz mi sizi merak ettim
Maalesef, eşimin kanaması vardı biraz da agrısı.. Buna ragmen inatla uzatmadı, askeri personel ve öğretmenler için 10 günden fazla uzatılmasına yasak koymuşlar güya. Ben de sıkıntıları varken bile bu şekilde olabilir mi dedim.
Doktor yüzüme bakmadan net bir dille ben gerek yok diyorsam gerek yoktur dedi.
Nasılsa rapor vermeyecek diye ben de ona zaten amacının belli oldugunu söyledim. Migren şikayetinden rapor alan hastaya bile kontrol yazarken ameliyat olan birine çalışır demenizden belliydi sizin amacınız dedim. Alakası yok dedi. Saglık ocagına gittim durumu bildirdim. 7 gün rapor verdi. En az 1 ay vermesi lazım. 10 gün nedir ki ameliyat olan biri için, işin içinde başka işler var. İsterse 2 ay yazar kimse karışamaz dedi. Ama 1 hafta saglık ocagından aldık

Maalesef, eşimin kanaması vardı biraz da agrısı.. Buna ragmen inatla uzatmadı, askeri personel ve öğretmenler için 10 günden fazla uzatılmasına yasak koymuşlar güya. Ben de sıkıntıları varken bile bu şekilde olabilir mi dedim.
Doktor yüzüme bakmadan net bir dille ben gerek yok diyorsam gerek yoktur dedi.
Nasılsa rapor vermeyecek diye ben de ona zaten amacının belli oldugunu söyledim. Migren şikayetinden rapor alan hastaya bile kontrol yazarken ameliyat olan birine çalışır demenizden belliydi sizin amacınız dedim. Alakası yok dedi. Saglık ocagına gittim durumu bildirdim. 7 gün rapor verdi. En az 1 ay vermesi lazım. 10 gün nedir ki ameliyat olan biri için, işin içinde başka işler var. İsterse 2 ay yazar kimse karışamaz dedi. Ama 1 hafta saglık ocagından aldık
Gerçekten çok tuhaf, en basit bir ameliyat bile olsa sonuçta vücuduna neşter değiyor. Kesilen bir yer varken tam iyileşmeden insan nasıl çalışacak nasıl hareket edecek üstelik bu kişiler asker... Ben bu duruma bilerek soktuklarını düşünüyorum. Sonuçta sanki virüs bir tek bu kuvvete özelmiş gibi davranıyorlar ama tüm kamu kurum ve kuruluşlarında böyle bir düzenleme yok. Esnek çalışmayla çalışıyorlar. Evlerine gidip geliyorlar. Bize ise 8 aydır hapis hayatı yaşatıyorlar. Virüste bahaneleri oldu adamları bağladılar gemilere gece gündüz fizyolojik ve psikolojik yük altında çalıştırıp duruyorlar. Gerçekten çok üzülüyorum. Eşimle her konuştuğumda ne kadar yorgun ve bıkkın olduğunu anlamak ve elimden hiçbir şey gelmemesi beni çok üzüyor. Bu kadar insanı mağdur edenler nasıl rahatça uyuyor anlayamıyorum :KK43:

Back