• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası rapor süresi hakkında bilgi sahibi olanlar

10 günmüş evet ama sonrasında ne yapmalıyız. Yani gemiye katılışı 11. Gün olacak ve tekrar çıkarmazlar eve göndermezler.
ilk aldigii raporda doktor on gün kontrollü yazarsa zaten gemiye gitmicem onuncu gün kontrole gitmek zorunda kontrolde ve on gün daha yazablr doktor

Iyi günler olsun herkese...

Acil bilgi edinmem gereken bir konu var. Eşim 4 yıl önce çift taraflı varikoselden dolayı ameliyat olmuştu. Ve sonrasında hidrosel dedigimiz şişlik oluştu ve agrı sızı olmayınca doktora gitmedi.
Şunu belirteyim eşim deniz kuvvetlerine askeri personel ve 8 aydır eve gönderilmiyor. Ve 2 3 yıl daha gönderilmeyecegi 0 a düşmedikçe vaka sayısı bu karantinanın devam edecegini söylüyor deniz kuvvetleri.
Biz de olmadığı bu ameliyatı hem hasret gidermek hem de rahatsızlığı geçsin düşüncesiyle olmasını istedik. Şimdi zar zor sevk edilerek geldi evine ameliyat olacak fakat 10 gün izin verilebilir diyor doktor. 10 gün bittiği gibi gemiye gidecek. Duş almaları yasak su yok. Temizlik yok. Dinlenmesi gerekecek. Eve aylar boyunca gelmeyecek. Bu rapor süresi için ne yapabiliriz uzaması adına. Doktor 10 günden fazla olmaz diyor. Ama varikosel ameliyatında 20 gün vermişlerdi. Hayır varikosel de 10 gün diyor anlayamadık ne yapacağımızı. Yardımcı olabilen varsa teşekkür ederim şimdiden.
eşiniz eve gelebilsin diye acil olmayan bir ameliyat mı olacak yanii ?daha neler duyacağız

eşiniz eve gelebilsin diye acil olmayan bir ameliyat mı olacak yanii ?daha neler duyacağız
Deniz kuvvetlerinin halini bilmiyorsunuz. O yüzden mazur görüyorum yorumunuzu. Tabip acil sevk ederek gönderdi. Cenazelere bile gönderilmeyen personeli acil sevk için hastaneye gönderiyorsa ameliyatı önemlidir demek ki. İlgisi olmayan bir yakını deniz kuvvetlerinde olmayanlar şaşırır kalır.

ilk aldigii raporda doktor on gün kontrollü yazarsa zaten gemiye gitmicem onuncu gün kontrole gitmek zorunda kontrolde ve on gün daha yazablr doktor
Hastanede muhasebe müdürü meslektaşımız çıktı. Yarın görüşeceğim bakalım. Bu yorumunuz için teşekkür ederim. Pek raporla işimiz olmayınca anlamıyoruz da

allah yardımcıları olsun guc kuvvet versın ınsallah :KK68: doktor uzatabılecek olsa uzatırdı dıye dusunuyorum baska bır doktorla daha da gorusun ıstersenız
Özel hastane oldugu in başka doktor yok maalesef. Tek doktora gitti. Devletteki doktor eski askeri doktor oldugu için yapmak istemedi ameliyat. Zaten 10 gün veeilebilirmiş en fazla yasal olarak.

Tek hekim tek seferde 10 gün rapor yazar, rapora 10. Gün kontrol olarak belirtir 10. Gün kontrole gidersiniz bir 10 gün daha verebilir. Sizin için en uygunu bu olur

Tek hekim tek seferde 10 gün rapor yazar, rapora 10. Gün kontrol olarak belirtir 10. Gün kontrole gidersiniz bir 10 gün daha verebilir. Sizin için en uygunu bu olur
Tesekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Öyle yapacağız biz de

sizin durumunuz cok farkli,
kontrol edilmeyen yerlerde doktorlar daha cok insiyatif alabilirler,
ama izin alinmasi bu kadar zor olan meslekte doktor raporu uzatmaya yanasmayacaktir.

15 temmuz olaylarindan sonra biliyorsunuz izinler iptal edilmisti, hamileydim o donem ve cok kotu geciyordu,
yine de rapoar yazmamisti hic bir doktor.
Sizin durumunuz da onun gibi bence, yapilabilecek cok bir sey yok gibi :(

sizin durumunuz cok farkli,
kontrol edilmeyen yerlerde doktorlar daha cok insiyatif alabilirler,
ama izin alinmasi bu kadar zor olan meslekte doktor raporu uzatmaya yanasmayacaktir.

15 temmuz olaylarindan sonra biliyorsunuz izinler iptal edilmisti, hamileydim o donem ve cok kotu geciyordu,
yine de rapoar yazmamisti hic bir doktor.
Sizin durumunuz da onun gibi bence, yapilabilecek cok bir sey yok gibi :KK43:
Rapor yazıyorlar da prosedürü bilmiyoruz biz. Pek ameliyatlık yada raporluk işimiz olmadı. 2 3 ay istirahat alan ameliyat olan arkadasları var eşimin. En kötü hastanenin muhasebe müdürü tanıdık, meslektaşım aynı zamanda. Onunla konuşmayı düşünüyorum

Ücretsiz izin gibi birşey alsanız 3 ay falan.
Hiç anlamadigm bir konu ama sağlık netice de

Dr ilk etapta 10 gün verebiliyor ama bu sürenin sonunda kontrole gidildiğinde hasta iyi hissetmiyorsa +10 daha verebiliyor.

Daha uzun soluklu rapor istiyorsanız da hiçbir dr buna yanaşmayacaktır. Ücretsiz izin kullanmayı deneyebilirsiniz.

Ücretsiz izin gibi birşey alsanız 3 ay falan.
Hiç anlamadigm bir konu ama sağlık netice de
Eşim zaten askeri personel onlarda ücretsiz izin olmuyor. Doktor rapor vermeden normal hayata dönmeleri yasak. Sadece gemide yaşıyorlar

Iyi günler olsun herkese...

Acil bilgi edinmem gereken bir konu var. Eşim 4 yıl önce çift taraflı varikoselden dolayı ameliyat olmuştu. Ve sonrasında hidrosel dedigimiz şişlik oluştu ve agrı sızı olmayınca doktora gitmedi.
Şunu belirteyim eşim deniz kuvvetlerine askeri personel ve 8 aydır eve gönderilmiyor. Ve 2 3 yıl daha gönderilmeyecegi 0 a düşmedikçe vaka sayısı bu karantinanın devam edecegini söylüyor deniz kuvvetleri.
Biz de olmadığı bu ameliyatı hem hasret gidermek hem de rahatsızlığı geçsin düşüncesiyle olmasını istedik. Şimdi zar zor sevk edilerek geldi evine ameliyat olacak fakat 10 gün izin verilebilir diyor doktor. 10 gün bittiği gibi gemiye gidecek. Duş almaları yasak su yok. Temizlik yok. Dinlenmesi gerekecek. Eve aylar boyunca gelmeyecek. Bu rapor süresi için ne yapabiliriz uzaması adına. Doktor 10 günden fazla olmaz diyor. Ama varikosel ameliyatında 20 gün vermişlerdi. Hayır varikosel de 10 gün diyor anlayamadık ne yapacağımızı. Yardımcı olabilen varsa teşekkür ederim şimdiden.
Doktorda sorun var .Tek hekim tarafından 10 +10 verılebılır.Neden 10 ?Zor bir amalıgat degıl mı ?

Eşim zaten askeri personel onlarda ücretsiz izin olmuyor. Doktor rapor vermeden normal hayata dönmeleri yasak. Sadece gemide yaşıyorlar
Kusura bakmayın cidden bilmiyorum. Ama belki ise yarar diye söylemek istedim. Allah kolaylık versin

Bu arada durum madem bu kdr riskli
Isterlerse raporu sorusturabilirler
Ben 15 temmuzdan sonra tedavi gorecektim doktor dahi kimse kabul etmedi bekletti izinler acildi izin kullanarak tedavi gordum cok onemliydi ama kimse rapor yazmadi

Kusura bakmayın cidden bilmiyorum. Ama belki ise yarar diye söylemek istedim. Allah kolaylık versin
Sagolun ilginiz için teşekkür ederim. İstirahatin bitmesinden birgün önce eşim kontrole gidecek o zaman tekrar isteyecek bakalım. Hastanenin mali müşaviriyle de görüştük. Halledicez bir şekilde artık

Bu arada durum madem bu kdr riskli
Isterlerse raporu sorusturabilirler
Ben 15 temmuzdan sonra tedavi gorecektim doktor dahi kimse kabul etmedi bekletti izinler acildi izin kullanarak tedavi gordum cok onemliydi ama kimse rapor yazmadi
İzinler yok 8 aydır gemideydi eşim 2 3 yıl daha cıkamayacaklar. Hiçbir şekilde aileyle görüşmek yok. Kıyafetleri yok. Duş alacak yerleri yok. Özel bölgeden ameliyat olan biri bu ortamda nasıl durabilir. Bu şartlarda gemiye gönderemezdim eşimi. Tanıdıkları devreye soktum mecburen.

Doktorda sorun var .Tek hekim tarafından 10 +10 verılebılır.Neden 10 ?Zor bir amalıgat degıl mı ?
Yasal süresi 10 günmüş ve fazlası araştırmaya giriyormuş. Kontrolde alabilirmiş üzerini

Dr ilk etapta 10 gün verebiliyor ama bu sürenin sonunda kontrole gidildiğinde hasta iyi hissetmiyorsa +10 daha verebiliyor.

Daha uzun soluklu rapor istiyorsanız da hiçbir dr buna yanaşmayacaktır. Ücretsiz izin kullanmayı deneyebilirsiniz.
Ilk paragrafta dediginiz gibi yapıcaz. Uzun soluklu istiyoruz. Çünkü hapis hayatına geri dönecek rapor bittigi gibi. Acil birşey olsa yollamayacaklar. Eve gidip gelse hergün sıkıntı yok ama uzagımızda olacak.

İzinler yok 8 aydır gemideydi eşim 2 3 yıl daha cıkamayacaklar. Hiçbir şekilde aileyle görüşmek yok. Kıyafetleri yok. Duş alacak yerleri yok. Özel bölgeden ameliyat olan biri bu ortamda nasıl durabilir. Bu şartlarda gemiye gönderemezdim eşimi. Tanıdıkları devreye soktum mecburen.
Neden böyle? Yani koşullar? Hiç duymamıştım

Back