Ameliyat sonrası izler için krem/merhem

Bundan daha etkili ve kasinti yapmayacak bir ilaç onerebilirim istersen ben baska bir ameliyat sonrasi kullanamadim contratubex i cok kasinti yapiyor

Kaşıntı yapmıyor bende ama hiç işe yaramıyor gibi hissediyorum ben, kullanasım gelmiyor onu.. Sen o ilacı mesaj atabilir misin bana canım?

Kaşıntı yapmıyor bende ama hiç işe yaramıyor gibi hissediyorum ben, kullanasım gelmiyor onu.. Sen o ilacı mesaj atabilir misin bana canım?
Buraya yazamiyormuyum ?? Tamam atiyorum hemen gunde 2 kere yeterli ama tam kizariklik 6 aydan önce geçmez diyeyim bana tam belirsizlesmesi 1 seneyi bulur dedi doktorum

Buraya yazamiyormuyum ?? Tamam atiyorum hemen gunde 2 kere yeterli ama tam kizariklik 6 aydan önce geçmez diyeyim bana tam belirsizlesmesi 1 seneyi bulur dedi doktorum

Bilmiyorum bazen sorun çıkıyor ilaç adından dolayı, sen yine de mesaj at canım.. Bu arada senin ne kadar oldu?

Kızlar,bazen kremlerde kesi yerinde kabarma yapabiliyormuş.Bazı durumlarda silikon bantlar tavsiye ediliyor.Lütfen doktorunuz ne önerirse onu kullanın.Bana hiç krem önermedi mesela doktorum.Sadece bephanten krem kullandım tavsiyesi üzerine,o da iz için değildi zaten..
Izin kabarmasına bir şey diyorlardı,unuttum ama yaa.. Foto ile doktorunuzu bilgilendirin gidemezseniz .

bana da doktorum ameliyat sonrası hiç krem önermedi. hatta adını yazdığınız kremi kullanayım mı diye sordum. kremin etkinliğini pek görmediğini ve bu yüzden önermediğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…