- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Ben ameliyat olalı 18 gün oldu bugün, benimki de kas üstü,göğüs uçlarım benimde hassas çünkü benim meme ucu kesisi oldu.Ama dediğin gibi sütyen deneyemeyecek kadar falan değil,benim dr.um da masaj vermedi,hatta bana ameliyattan bir hafta sonra sporcu sütyenimi de tamamen çıkarttırdı.sütyen giyme demesinin sebebi silikonların çok yukarda duruyor, normal meme kıvamına gelmesi için dedi.Allaha şükür ameliyat olmamış gibiyim benameliyatın 10.günü denize girdimsengözlerimebaksanab
ay cok cesaretlısın yaa..benım 2 ay oldu doktorum kabuklar atıp yara tamammen kapanınca gır dedı ama ben cesaret edemıyorum..masaj vermemesını anlamıyorum doktorlarınızın..ben amelıyattan 1 hafta sonra basladım ve hala devam edıyorum..rıske atmayın kendınızı bence masaj yapın sonra kapsul gıbı bır problem yasamanızı ıstemem cunku protezın seklını bozdugunu ve kastıgını soledı doktorum ben gunde 3 defa 2 ser dakıka yapıyorum..alıskanlık oldu artık..bunlar puturlu kapsul olusmasına karsı ama masaj gereklı olmasa benım doktorum cok ustunde durmazdıı..ıhmal etmeyın derım