İnşallah kolay bi şekilde atlatabilirizBende 14 unde olacagim insallah
Diğer başlıkta da yazmıştınız orada ayrıntılı cevap verdimMotivayla alakali bilgi arayisimiz varmi nasil bir protezmis
Teşekkür ederim.M Muhteri C counsel
Şuraya konumu bırakayımMeme büyütmeden sonra yaşayacaklarınız;
Ben foruma çok düzenli girmiyorum girsem de meme estetiğinde pek takılmıyorum. Bu yüzden burada meme büyütme ameliyatını, 2017'de kendi yaşadıklarım üzerinden, her konuya değinerek detaylıca anlatmaya çalışacağım. Ameliyat düşünenler, yeni ameliyat olanlar, kafasında soru işareti olanlar...www.kadinlarkulubu.com
Bu arada motiva belkide gerçekten övüldüğü gibi iyi bir markadır ama daha bu sene popüler olmuş bir markaya ben olsam güvenmem.
Bana daa doktor nagoru onerdi insallah sikinti yasamayiz cok heycanliyim bide ameliyat korkum var napcaz :)Teşekkür ederim.
Aslında motiva bu sene popüler olmadı yurt dışında uzun yıllardır kullanılan bi marka, estetiğin cenneti Kore’de mesela en çok kullanılan protezlerden birisi motiva.
Benim doktorum da 5 senedir kullanıyor ve çok güveniyor sağlamlığına. Yırtılma ve kapsül kontraktürünün mentorda daha çok yaşandığını dile getirdi, sadece o da değil görüştüğüm başka doktorlar da bundan bahsetti.
Ben 3 sene önce ameliyat oldum ve aylarca da araştırma yaptım. Üç sene önce bu forumda motivanın adı bile geçmiyordu. yoksa illaki okurdum. Tabiki iyidir bilip bilmeden kötü diyemem ama çok bilindik bi marka değil bana göreTeşekkür ederim.
Aslında motiva bu sene popüler olmadı yurt dışında uzun yıllardır kullanılan bi marka, estetiğin cenneti Kore’de mesela en çok kullanılan protezlerden birisi motiva.
Benim doktorum da 5 senedir kullanıyor ve çok güveniyor sağlamlığına. Yırtılma ve kapsül kontraktürünün mentorda daha çok yaşandığını dile getirdi, sadece o da değil görüştüğüm başka doktorlar da bundan bahsetti.
Ben 3 sene önce ameliyat oldum ve aylarca da araştırma yaptım. Üç sene önce bu forumda motivanın adı bile geçmiyordu. yoksa illaki okurdum. Tabiki iyidir bilip bilmeden kötü diyemem ama çok bilindik bi marka değil bana göre