Ameliyat öncesi lazer epilasyon??

mommyjuly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
533
173
34
Merhaba bayanlar daha önce diğer başlıklar altında da defalarca sordum ama net bir cevap veren olmadı, ameliyatıma 6 gün kaldı, öncesinde koltuk altı+ genital lazer epilasyon randevum var,doktoruma son görüşmede sormak aklıma gelmedi,sizce epilasyon yaptırmanın bir sakıncası var mı?Daha önce yaptıran veya soran oldu mu??

Ben bir hafta öncesinden yapmıştım hiçbir sıkıntı olmadı

Doktorunuzun haberi varmıydı,aynı bölgelere.mi acaba?
Ben tüm vücut yaptırıyorum zaten. Doktora haber vermedim kendisi de sormadı zaten . Sadece son bi hafta sigara alkol ve kan sulandırıcı kullanmamamı söyledi . Ameliyat sonrasında ne zaman lazer epilasyon yaptırabileceğimi sordum . 1 ay sonra dikiş izleri dışında heryere yaptırabileceğimi söylemişti ben her ihtimale karşı 2 ay sonra gitmiştim bi sorun olmadı

Haklısınız sıkıntı olsaydı uyarırdı diye düşünüyorum.Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için

Bugün lazer epilasyon randevuma gittim,lazeri yapan çok bilgili bir bayandı,tavsiye üzerine gittim.Ameliyat için bir engel olmayacağını bahsetti.Sadece göğüste kitle varsa ,alınacaksa , kemoterapi vs gerekiyorsa sorun teşkil eder dedi.Benim gibi aklında soru işareti olan arkadaşlar varsa diye bilgilendirmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…